mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Hát már miért ne lenne? Vagy hallottál valamit? Nem hallottam semmit. Csak ne kiabáljuk el. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ja. Ne igyunk előre a medve bőrére, de ha már a második ilyen fergeteges volt, akkor igazán lehetne egy harmadik is. Ahol már Kiccsikó is Mantázhatna. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Neked írt választ az előbb Uhuhu a vekis topicban! Olvastad? Szerintem ha nincs más lehetőséged, próbáljátok meg náluk megjavíttatni a kocsit! :wub: És jövőre meg abszolút várunk mindenkit... ha lesz. Köszönöm, láttam és már beszéltünk is telefonon! Persze, hogy lesz!!! miért ne lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ja. Ne igyunk előre a medve bőrére, de ha már a második ilyen fergeteges volt, akkor igazán lehetne egy harmadik is. Ahol már Kiccsikó is Mantázhatna. :wub: Eccer én is kipróbálnám.... de már lehet, hogy az új kasztnival, nagy kerekekkel, jövőre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Állok elébe! :wub: De ha már erre jársz, akkor az eredeti állományt elküldenéd Rolinak? (Vascona) És akkor jövőre még komolyabb címkét lehet gyártani. Talán még a nyakcímke is megoldható lenne... Sőt, lehet, hogy keresek egy sörgyárat, hogy szponzoráljanak egy sörivó versenyt, és akkor egy limitált szériájú sört is kidobnánk a piacra! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ja. Ne igyunk előre a medve bőrére, de ha már a második ilyen fergeteges volt, akkor igazán lehetne egy harmadik is. Ahol már Kiccsikó is Mantázhatna. :wub: Igérem jövőre megyek, Mantázok és iszom veled is söröcskét! Ja és én fizetem!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Állok elébe! :wub: De ha már erre jársz, akkor az eredeti állományt elküldenéd Rolinak? (Vascona) És akkor jövőre még komolyabb címkét lehet gyártani. Talán még a nyakcímke is megoldható lenne... Sőt, lehet, hogy keresek egy sörgyárat, hogy szponzoráljanak egy sörivó versenyt, és akkor egy limitált szériájú sört is kidobnánk a piacra! :P Ok, átküldöm. A nyakcimkét is megcsinálom jövő hétre (csak hétvégén lesz időm). Viszont pü-ben küldj email címet, mert privát üzenethez nem tudok csatolni file-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 E-mail címmel viszont meg kell várni Rolit, mert olyat én sem tudok. És ha felrakod a kepfeltoltes.hu-ra, úgy, hogy nem teszed nyílvánossá? És akkor elég egy linkben a címet megadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 a kemény az volt mikor elindultam a mantával és Sanyi rámszólt h hány mantást láttam eddig ki 2 kézzel fogta a kormányt :wub: gyorsan ki is könyököltem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Erre mindenki figyelmét felhívtam! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Az email címem pedig megtalálható a profilomnál ezen a honlapon is.... :P Egyébként meg szép estét mindenminek! Mackó az a C20XE corsa nem csábít el egy farost! még tolatva sem! Ha az olyat tud forogni mint egy Omega,akkor lécci szólj! :wub: De azé' jójaz :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Srácok ez az utolsó kép nagyon bejön nálam!!!!!Csinik vagytok rajta :P Hiányoztok :wub: Csak Tamás meg ne hallja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Tudod Nyuszi, egy debreceni akkor is debreceni, ha nem debreceni! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Nyuszi, hiányoltalak téged..... Rulezke, ne is mondd.....dehát így esett :wub: Képeket majd küldesz nekem rólatok?Ha nem vagyok túl indiszkrét Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Srácok ez az utolsó kép nagyon bejön nálam!!!!!Csinik vagytok rajta B) Hiányoztok :P Csak Tamás meg ne hallja :P hogy? mit? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Tudod Nyuszi, egy debreceni akkor is debreceni, ha nem debreceni! :lol: :P :P öööööö De akkor most mi is van, attól még ti hiányoztok nekem :wub: hogy? mit? B) sálálálálá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: :P öööööö De akkor most mi is van? Annyi, hogy bár nem ott vagyunk Rolival, és ráadásul én nem is oda születtem, azért még együtt vagyunk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: :P öööööö sálálálálá hmm....mitől ilyen jó a kedved? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Annyi, hogy bár nem ott vagyunk Rolival, és ráadásul én nem is oda születtem, azért még együtt vagyunk. :P nanááááá :P És én ennek annyira örülök.Na holnap nosztalgiából kicsit visszaolvasgatok B) hmm....mitől ilyen jó a kedved? :lol: kidugult az orrom :wub: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 kidugult az orrom :wub: :D így már mindent értek :P :P B) mostantól Dr Adorján Tamásnak hívj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 így már mindent értek :P B) :lol: mostantól Dr Adorján Tamásnak hívj :D :wub: :P Kérem a következőt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: :P Kérem a következőt! :lol: áhhhh,nekem csak egy betegem van B) de csak tüneti kezelésben tudom részesíteni,így gyakran jön kontrollra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 áhhhh,nekem csak egy betegem van :P de csak tüneti kezelésben tudom részesíteni,így gyakran jön kontrollra :wub: jó éjszakát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 jó éjszakát :wub: ez milyen válasz :P és hol a boríték???? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 ez milyen válasz :D és hol a boríték???? :lol: :wub: hááát öööö, nem volt elég nagy a ........................zsebed :P :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts