mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Volt fentartott hely! A manta, ascona, vectra mellé még egy debreceni kocsi elfért volna. :P 415 képet csináltam, ebből 1-2% selejt. 2-3% nem biztos, hogy nyílvánosságra hozható. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Hát úgy, hogy vártunk nagyon! :wub: (Igazából, amúgy csak én voltam süket, mert az OPC-knek volt fenntartott helye, és a "Voszi"-t értettem Nyuszinak, :P ...de ez csak később derült ki, és addig vártalak, mert még személyesen nem találkoztunk!) B) megvallom őszintén a horvátoszrági út után még mindig csak akkor ülök kocsiba vezetni ha nagyon muszáj :lol: de ígérem, bepótoljuk a találkozást, ha más nem egy Lurdyn :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 :P megvallom őszintén a horvátoszrági út után még mindig csak akkor ülök kocsiba vezetni ha nagyon muszáj B) de ígérem, bepótoljuk a találkozást, ha más nem egy Lurdyn :wub: Ok, ez jól hangzik!!!! :P De szóljatok előtte, mert nem mindegyik Lurdyra tudok kimenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: :P :P ne fájdítsátok a szívemet még jobban akkor nézd úgy h örülj h te legalább képben vagy mert szerintem nem sok ember van igy :lol: és sztem meg is fáztam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ok, ez jól hangzik!!!! :P De szóljatok előtte, mert nem mindegyik Lurdyra tudok kimenni... mindenképpen :lol: akkor nézd úgy h örülj h te legalább képben vagy mert szerintem nem sok ember van igy B) és sztem meg is fáztam :P jobbulsát neked, képben....ez jóóóóóóóóó, épp tegnap volt vetítés a csajokkal a nyaralásról, meg képekete nézegettünk, hát az alsó lakó tuti szitkozódott :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Volt fentartott hely! A manta, ascona, vectra mellé még egy debreceni kocsi elfért volna. :P 415 képet csináltam, ebből 1-2% selejt. 2-3% nem biztos, hogy nyílvánosságra hozható. :wub: B) Szerintem a G Astrások félkörébe is nyugodtan beállhatott volna, de tény, hogy mi is szívesen láttuk volna a mi sorainkban. Mackó! Ha van olyan képed, amin épp órát szerelek Superman repülés közben, akkor azt passzold már el! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Szerintem a G Astrások félkörébe is nyugodtan beállhatott volna, de tény, hogy mi is szívesen láttuk volna a mi sorainkban. Mackó! Ha van olyan képed, amin épp órát szerelek Superman repülés közben, akkor azt passzold már el! :wub: Olyan képem nincs.... pedig buzdítottak, hogy fényképezzelek le. 371 kép a talán publikus kategória része... feltöltésükön dolgozom... egyben 497 mega. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Csak ne szarozna a Kep.tar.hu. Írtó strapa minden képet nagyítva végignézni. Mondjuk, Blitzét érdemes! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 A kep.tar.hu pár nap alatt fog szerintem rendbejönni. már 100 kép fent van... :wub: Jelezném, hogy Endlos és Adorjant klubos matricáit és rendszámkereteit elhoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 A kep.tar.hu pár nap alatt fog szerintem rendbejönni. már 100 kép fent van... :wub: Jelezném, hogy Endlos és Adorjant klubos matricáit és rendszámkereteit elhoztam. juhúúúúúúúúúúúúúúú :P ez jó hír. hirtelen ki is ment az álmosság a szemeből :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 És mivel te azt is tudod, hol lakok, akár el ugorhatsz értük... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 És mivel te azt is tudod, hol lakok, akár el ugorhatsz értük... :wub: vmikor mindenképpen megejtjük ezt az utat,de először konzultálok a főnök-asszonnyal:D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Szerintem a G Astrások félkörébe is nyugodtan beállhatott volna, de tény, hogy mi is szívesen láttuk volna a mi sorainkban. Reméltem is hogy enm hagynak cserben a srácaim :P vmikor mindenképpen megejtjük ezt az utat,de először konzultálok a pártitkár-asszonnyal :P B) :wub: már te is kezded???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Reméltem is hogy enm hagynak cserben a srácaim :lol: :P már te is kezded???????? szerkesztve B) elkísérhetnél,mert pontosan lehet nem emlékszem merre kell menni :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 szerkesztve :D elkísérhetnél,mert pontosan lehet nem emlékszem merre kell menni :wub: :P :P B) ma nagyon sok a dolgom......holnap szerződéskötés......de valahogy besűrítem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Endlos és Velo nem szoktak fórumozni? Nem sok hsz-t láttam tőlük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Velo a G astra coupe részen aktívabb. Erről jut eszembe... lehet 3 garnitúrát kellett volna hozzak... ááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 A kemények: 1. 2. 3. Megjegyezném, hogy Mackó feszes testtartásába elég erőteljesen besegített Tas sátorfeszítő madzagja, úgyhogy az időzítés végére Mackó tényleg beesett az optika elé! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 A kemények: 1. 2. 3. Megjegyezném, hogy Mackó feszes testtartásába elég erőteljesen besegített Tas sátorfeszítő madzagja, úgyhogy az időzítés végére Mackó tényleg beesett az optika elé! :P jóóóó mantába beeeeee,ablakot leeeee,könyököt kiii,kettesbee beeeeee :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Hát igen... az a madzag... :wub: Majdnem szó szerint pofára estem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Így lett az orrosból egy pillanatra összkerekes. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Jaja! Azért szívesen megnéztelek volna titeket, farosokat is Demó corsájában! :wub: csak úgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 A kemények: 1. 2. 3. Megjegyezném, hogy Mackó feszes testtartásába elég erőteljesen besegített Tas sátorfeszítő madzagja, úgyhogy az időzítés végére Mackó tényleg beesett az optika elé! :wub: Irigykedve nézlek titeket! de sebaj jövőre én sem hiányozhatok onnan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Irigykedve nézlek titeket! de sebaj jövőre én sem hiányozhatok onnan! Neked írt választ az előbb Uhuhu a vekis topicban! Olvastad? Szerintem ha nincs más lehetőséged, próbáljátok meg náluk megjavíttatni a kocsit! :wub: És jövőre meg abszolút várunk mindenkit... ha lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Hát már miért ne lenne? Vagy hallottál valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts