szabot Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 na hát ez az :P :wub: Elnézését kérem ó nagyuram! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Miféle sátorhely???????Nekem van sátram :wub: Ja, és Párizsban szép az ősz!!!! :P :P Szóval nyaralni nem oda megyek, csak őszölni... :lol: :D Jövőre megint csajbuli lesz, de most Görögország a cél....de én nem vezetek mondtam nekik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Miféle sátorhely???????Nekem van sátram :wub: Ja, és Párizsban szép az ősz!!!! :P :P Szóval nyaralni nem oda megyek, csak őszölni... :lol: :D Jövőre megint csajbuli lesz, de most Görögország a cél....de én nem vezetek mondtam nekik B) csajbuli? a múltkor még engem akartál sofőrnek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 csajbuli? a múltkor még engem akartál sofőrnek :wub: azt csak akkor érvényes, ha a családdal megyünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 azt csak akkor érvényes, ha a családdal megyünk értem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 szép jó estét! éljen a moziünnep...amire akarsz menni,persze nincs jegy. megnéztük a Vadászpilóták c. francia filmet. Francia hang,magyar felirat....merszííííí.... :wub: :P végülis meg lehetett nézni,de rendes mozijegy árát nem érte volna meg,ebben egyetérettem nyuszival :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 szép napot! Úgy látom mindenki pihizett a hétvégén!Én tutira! B) 1-2 dolgot kivéve.(Amiért is újbóli elnézését kérem SzaboT-nak hogy le kellett mondanom a mozizást :wub: )Így sajnos az élménybezsámolót sem írtam meg, de most megyek a csajszik képeiért, szóval lesz megitn mit mutogatni :P ha akarjátok, ha nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Pihenés? Nem is álmodtam róla. Hangom még most is alig. Hajniékkal karaokéztunk egy vékony sort, mindkét este. :wub: És olyan szállásom volt, hogy ihaj! A Hotel Manta a legjobb hely a világon! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Nyuszi, hiányoltalak téged..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Nem csak te, mi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 No megjöttek a farosok is! Itt a mi időnk mááááárr! :wub: Én legalább is dolgozok,úgyhogy éjjel úgyis itt vagyok,Tas koma szegénykém keresi a hangját,meg biztos szunyál... Na de jó kis 4 nap volt ez itt! :P Aki nem jött szeintem bánhatja... Volt szép elhajlás is,kerestem magamat rendesen... Élménybeszámcsi készül (csak előbb összerakom a gépem ha hazamegyek :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ezt jól benéztem...mindenki meghasalt? :P Sanyi,legalább te adj valami életjelet! :wub: Nem mintha félnék egyedül,de azért a kis farommal eléggé egyedül maradtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Jóóó Reggelt! Annyira elfáradtam tegnap hazafelé, hogy a végén már az autópályán is csak 90-el jöttem, a 35ösön meg egyenesen lassítottam a forgalmat. Ja és most reggel végül Ildi vitte be Lacust az oviba. Nekem nem volt hozzá erőm. Moziztatok végül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 ... elnézését kérem SzaboT-nak hogy le kellett mondanom a mozizást :wub: Semmi gond, így legalább taliztam az unokahúgommal, aki szintén debreceni. :P Moziztatok végül? Elmaradt. Megvártunk téged. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 köszi. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 szép jó reggelt mindenkinek! remélem valaki aludt helyettem is egy keveset :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 szép jó reggelt mindenkinek! remélem valaki aludt helyettem is egy keveset :P Én igen... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 nem csodálom Laci...tegnap aludtam végig de még mindig nem vagyok 100 on....B) még jó h megfogadtuk h nem iszunk együtt ! csak külön-külön :wub: Sanyi ! köszönöm h vezethettem a mantát egy élerte szóló élmény volt :lol: csakúgy mint megfordulni vele aztán meg kigyorsítani :P és végül...Roli te tényleg dolgozó lány magas vagy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én igen... :wub: :lol: :D akkor lehet a horkoldásod miatt nem tudtam aludni? :P :P B) [fülem-farkam behúzom félek nyuszitól szmájli] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én igen... :wub: :P szia Nyuszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 szia Nyuszi ! Szia Gelkoca!hiányzol ám nekünk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Szia Gelkoca!hiányzol ám nekünk :wub: ti is nekem :P kár h nem jöttél / jöttetek.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Bizony Nyuszi! Fenntartott helyed volt még szombat reggel! De aztán később nem Hobi állt oda... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Bizony Nyuszi! Fenntartott helyed volt még szombat reggel! De aztán később nem Hobi állt oda... :wub: :P :P B) ne fájdítsátok a szívemet még jobban., de hogyhogy fenntartott helyem volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 :P B) :lol: ne fájdítsátok a szívemet még jobban., de hogyhogy fenntartott helyem volt? :D Hát úgy, hogy vártunk nagyon! :wub: (Igazából, amúgy csak én voltam süket, mert az OPC-knek volt fenntartott helye, és a "Voszi"-t értettem Nyuszinak, :P ...de ez csak később derült ki, és addig vártalak, mert még személyesen nem találkoztunk!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts