szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 megszöktesselek? :wub: Engem is! De csókra ne számíts érte! Max egy sörre. :P már állva is elaludtam....a megbeszélésen :P Állva? Ilyet még nekem sem sikerült... Elmondod a titkát? Viccet félretéve én is hulla fáradt vagyok, csak azt nem tudom, hogy mitől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Engem is! De csókra ne számíts érte! Max egy sörre. :P Állva? Ilyet még nekem sem sikerült... Elmondod a titkát? Viccet félretéve én is hulla fáradt vagyok, csak azt nem tudom, hogy mitől... a stellát szeretem,köszi B) :P nagypapám,nyugodjon békében,a fia esküvőjén ülve,a vacsoránál elaludt. de ugyanolyan testtartás,mintha ébren lennél. érdekes látvány volt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Na majd megtanítalak bennetekete is :P ejha a főnököm most etetett meg velem vmi akoholos cukorkát :wub: csak amikor szétolvad jöttem rá....még jó hogy csak a közelbe megyek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Na majd megtanítalak bennetekete is :lol: ejha a főnököm most etetett meg velem vmi akoholos cukorkát :wub: csak amikor szétolvad jöttem rá....még jó hogy csak a közelbe megyek :P hmmm akkor majd nálunk is koccinthatunk :P azért vigyázz a főnökkel,még a végén leitat,vagy leetet? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 hmmm akkor majd nálunk is koccinthatunk :wub: azért vigyázz a főnökkel,még a végén leitat,vagy leetet? :P Mondta, hogy mindjárt jön és falhoz vágja a cserepet is, legyek türelemmel, hogy nehogy hiányérzetem leygen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Mondta, hogy mindjárt jön és falhoz vágja a cserepet is, legyek türelemmel, hogy nehogy hiányérzetem leygen :P tiszta felföldi... :wub: B) vmi kis tömegbirkózás lesz? :lol: na én indulok hazafelé,te meg ne alkoholizálj,mert még azt a 100 métert nehéz lesz ám megtenni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Ezt a cserepes dolgot nem értem... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Kaptam még eyget :P A csrepes dolog arról szól, hogy tudja mit művelt az előző főnököm, ismerte, és poénkodik :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Szia Nyuszi! Üdv újra itthon! :wub: Remélem, jössz (jöttök) Szemesre! Szeretnék eszmét és tapasztalatot cserélni az Astrákról. Még olyan keveset tudok róluk.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Szia Nyuszi! Üdv újra itthon! :wub: Remélem, jössz (jöttök) Szemesre! Szeretnék eszmét és tapasztalatot cserélni az Astrákról. Még olyan keveset tudok róluk.... :P Szia Rulezke, sajnos nem megyek, nagyon fáradt vagyok, és nos hát a keret is szűkös a lakás miatt mostmár... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 ... a keret is szűkös a lakás miatt mostmár... :wub: Neked legalább a sajátod lesz... Nekem is szűkös lett és még csak nem is a saját lakásom miatt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 szép jó reggelt! úgy látom nem sok minden történt itt az elmúl fél nap alatt. hát igen,irigylem azért nyuszit,saját lakás,jó dolog :wub: persze nem kevés pénz lesz a fenntartása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 szép jó reggelt! úgy látom nem sok minden történt itt az elmúl fél nap alatt. hát igen,irigylem azért nyuszit,saját lakás,jó dolog :wub: persze nem kevés pénz lesz a fenntartása. majd besegítesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 majd besegítesz B) ööö már be is segítettem,nem? :P :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 ööö már be is segítettem,nem? :P :wub: :lol: az nem fenntartás, hanem berendezés :P de igen, nagyon szépen köszönöm B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 az nem fenntartás, hanem berendezés :wub: de igen, nagyon szépen köszönöm :P :P megérdemled B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 :wub: megérdemled :P Loreal, Párizs :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Loreal, Párizs :P ööö ez esetben nem erről van szó :P kár volt megemlíteni,mert most kitalálja,hogy párizsba kéne menni nyaralni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Szép hely, szép ország, én támogatom! Persze csak lélekben, anyagilag támogasd te! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Szép hely, szép ország, én támogatom! Persze csak lélekben, anyagilag támogasd te! :wub: ehhe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Egyébként hugom azt mondja, hogy a L'ouvre, vagy hogy kell leírni, az akkora, hogy három nap alatt se tudnál mindent megnézni, nekik meg volt három órájuk. Annyit mondott csak, hogy a Mona Lisától nem kell hasraesni... AZ Eiffel torony bejött neki, de mégis azt mondta, hogy Párizs nincs olyan szép, mint a hegyek. Úgyhogy én szebb helyre vittem, mint a kirándulóbusz. :wub: Jövőre pedig újra megyünk, és jövünk vagy 20-25 francia komával a Manta talira. Nagy buli lesz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Kár volt megemlíteni,mert most kitalálja,hogy párizsba kéne menni nyaralni :P Bocsi Tamás! Nem gondoltam a következményekre! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Bocsi Tamás! Nem gondoltam a következményekre! :wub: na hát ez az :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Ha gondoljátok, szerintem jövőre jöhettek velünk. Bár a magyar csapat létszáma erősen a sátorhelytől függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Ha gondoljátok, szerintem jövőre jöhettek velünk. Bár a magyar csapat létszáma erősen a sátorhelytől függ. ki tudja mi lesz 1 év múlva...azt sem tudom 1 hónap múlva mi lesz... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts