Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 És üdvözüljük a többieket :wub: Átadjuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 THX! Engedd meg nekem, hogy máris Boldog születésnapot kívánjak neked, mert nem bizti, hogy fel tudlak hívni majd! :wub: köszönöm szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok mégegyszer Nyuszi!!! Szeretlek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Köszönöm... :P Azt hiszem kár volt elkezdeni éjfélkor az ünneplést...fáradt vagyok :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Köszönöm... :D Azt hiszem kár volt elkezdeni éjfélkor az ünneplést...fáradt vagyok :P :P öööööööö erre most mit mondjak :wub: B) én mondtammmm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 öööööööö erre most mit mondjak :wub: :P én mondtammmm :P igen, csak nem azt, hogy nem kéne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 nana :wub: sztem meg pont fordítva :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 ...a mosás most van folyamatban...Ildi bevállalta... gondolom ezután jön az eső. :P Akkor már tudom, hogy miért volt tegnap az a felhőszakadás... :wub: :lol: Köszönöm... :P Azt hiszem kár volt elkezdeni éjfélkor az ünneplést...fáradt vagyok :P B) Biztos a kor teszi... Mivel KORán keltél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Amúgy lehet benne valami, emrt KORán születtem :wub: (fél négykor, tényleg tesóm a 10 órási) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Amúgy lehet benne valami, emrt KORán születtem :wub: (fél négykor, tényleg tesóm a 10 órási) Ugye? Mondtam én! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 na akkor lesz közös mozizás? csak azért mert csütörtök van :P nekem mindegy mit nézünk,350ft-ért a hülyének is megéri,nemhogy nekem :wub: pénteken akármikor,szombaton éjfélig ráérek. És minden film 350? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 A Miami Vice, meg még vmi nem....de!!!Az Apollóban megy a Büszkeség és Baliítélet is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 És minden film 350? két film nem.az egyik a miami vice,ahogy nyuszi is írta,a másikat nemtom. Büszkeség és Baliítélet : nem ismerem.milyen film? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 A Miami Vice, meg még vmi nem....de!!!Az Apollóban megy a Büszkeség és Baliítélet is :wub: Az miről is szól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Nem is tudom...a múltkor volt a tvben egy változata....romantyikus :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Nem is tudom...a múltkor volt a tvben egy változata....romantyikus :wub: EGY VÁLTOZATA? akkor van nem romantikus változata is? :P vagy ez ilyen könyvátirat,és készült több film is belőle? de a romantika az jóó,szeretem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Igen ez egy könyv...és annak most ez a mozis a legújabb filmre vitt verziója, bár szerintem meg sem fogja közelíteni a régi fedoglozást :wub: haza akarok menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 haza akarok menni megszöktesselek? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 megszöktesselek? :P :wub: igen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 :wub: igen :P én komolyan odamegyek :P kitartás már nem sok van hátra!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 3 óra hosszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rengeteg :P :P fáradt vagyok, álmos vagyok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 3 óra hosszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rengeteg :P B) fáradt vagyok, álmos vagyok :wub: a 8hoz képest már nem olyan sok :lol: én egy kicsit álmos,de a délután éltet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 9 az a 8...mert a pénteket le kell dolgozzuk délután...lehet megs em érem, mindjárt beesek itt az asztal alá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 9 az a 8...mert a pénteket le kell dolgozzuk délután...lehet megs em érem, mindjárt beesek itt az asztal alá... akkor ülj egyenesen a széken,kezed a billentyűzetre,szemhéjat kitámasztani,és nem érhet baj :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 akkor ülj egyenesen a széken,kezed a billentyűzetre,szemhéjat kitámasztani,és nem érhet baj :wub: már állva is elaludtam....a megbeszélésen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts