adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Sanyi! Így könnyű!!! :P na jó... a kasztnizás nem 2 Ft lesz... tuti több lesz, mint 4 télikerék. szívesen megnézném már ezt a mantát.. :wub: pláne azzal a kerékkel,ami az avatar-képeden volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nagyon nem... Már minden megvan, a munka meg ingyen van. A fényezés viszont!!! No, az gáz lesz, viszont nem akarom elb@szni Neoluxszal. PPG-vel lesz fújva. Ez a Volvo gyári festéke, úgyhogy tuti jó minősségű, viszont elég borsos is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Sanyi! Mondom én, hogy nem 2 Ft lesz... Meg amit eddig beszereztél sem 2 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 szívesen megnézném már ezt a mantát.. :wub: pláne azzal a kerékkel,ami az avatar-képeden volt :P Nagyjából ilyen lesz. csak picit vadabb okker színben (mert Nyuszi kedvenc virágja a napraforgó :P) Sanyi! Mondom én, hogy nem 2 Ft lesz... Meg amit eddig beszereztél sem 2 Ft. Na ja... de a pénz nem számít. Ha kész lesz, tuti nem fogok bánni egy fillért sem, amit ráköltöttem. De akkor már fimomabban járok vele, mert a gumi az rohadt drága lesz rá! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nagy kerék, nagy gumi, nagy pénz... ezek így összefüggésben állnak egymással. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nagyjából ilyen lesz. csak picit vadabb okker színben (mert Nyuszi kedvenc virágja a napraforgó :wub:) Na ja... de a pénz nem számít. Ha kész lesz, tuti nem fogok bánni egy fillért sem, amit ráköltöttem. De akkor már fimomabban járok vele, mert a gumi az rohadt drága lesz rá! :P úúú ez a képen szereplő manta nekem kicsit erős :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Az enyém nem kicsit lesz erős... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Felébredtem, de mindjárt fekszek is vissza.... Sanyi, ugye szép szín, én mondtam :P Tamás gyorsulására pedig nem mondok semmit :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Az enyém nem kicsit lesz erős... :lol: Hanem? :wub: :D ilyet ne is kérdezzek? :P Felébredtem, de mindjárt fekszek is vissza.... Sanyi, ugye szép szín, én mondtam :P Tamás gyorsulására pedig nem mondok semmit :P De jó annak aki délután szunyókálhat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Felébredtem, de mindjárt fekszek is vissza.... Sanyi, ugye szép szín, én mondtam :P Tamás gyorsulására pedig nem mondok semmit :wub: milyen gyorsulásom? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hanem? :wub: :P ilyet ne is kérdezzek? :P A NAGY terv: MV6 3.0, 24V, chippelve, hegyezett vez. tengelyekkel, kompresszorral. Cirka 250 paci, talán kicsit több, de majd jönnek a farosok, majd ők tudják pontosra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 De jó annak aki délután szunyókálhat. :P szükség volt rá, nagyon rosszul voltam... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 szükség volt rá, nagyon rosszul voltam... :wub: a levegőváltozás :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 szükség volt rá, nagyon rosszul voltam... :wub: Ajjaj! Akkor jobbulást. És igen szép szín, és ami még az előnye, hogy nem kell papírozni miatta az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Látod, látod.....milyen jó, hogy a kedvencem a anapraforgó :P Amúgy sokan tényleg azt mondják, ez a hirtelen hőmérsékletváltozás az oka :wub: a "betegségnek" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Azt hittem, az max csak a közérzetnek tud keresztbe tenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Azt hittem, az max csak a közérzetnek tud keresztbe tenni... Na akkor már sejtem miért van kicsit rossz hangulatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Még jó, hogy az én közérzetemre nincs hatással az idő. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Azt hittem, az max csak a közérzetnek tud keresztbe tenni... Allergiával párosulva igazán hatásos :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Mackó:villámlik :wub: szegény HOBi soha nem volt ennyire koszos...remélem hamarosan lezs annyi erőm, hogy nekieessek kitakarítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nyuszi! Hol villámlik? Mert én éppen még szekrényt javítottam az előbb a fiaim jóvoltából... amúgy az utóbbi napokat már el sem hiszem... annyi marhaság történik, ami miatt csak pénzt kell kiadni állandóan. Kezdek kétségbe esni... jöhetne egy kis jó idő Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Asszem ezt most én ki fogom hagyni... :P De majd hozok képeket cserébe... :P Meg matricákat és rendszámtábla kereteket B) itt villámlik és dörög az ég :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Meg matricákat és rendszámtábla kereteket :P itt villámlik és dörög az ég :P Ha lesz, hozok mindent... B) a dörgés még nem ért ide :wub: ne is jöjjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 És amíg nem felejtem el, jó utat, és kellemes időtöltést. És üdvözüljük a többieket :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 És amíg nem felejtem el, jó utat, és kellemes időtöltést. És üdvözüljük a többieket :wub: THX! Engedd meg nekem, hogy máris Boldog születésnapot kívánjak neked, mert nem bizti, hogy fel tudlak hívni majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts