adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 A kekszre lehet ám asszociálni! :P és az ül fekszik pitizikre?.... (nem kell kifejteni,kösz) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hmmm, úgy látszik, hogy én akkor is arra gondolok, ha nem! Úgy látszik, lassan tényleg újra össze kellene jönni valakivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hmmm, úgy látszik, hogy én akkor is arra gondolok, ha nem! Úgy látszik, lassan tényleg újra össze kellene jönni valakivel... nem lassan,gyorsan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Lassan! Első az autó! Nem hiszem, hogy lenne olyan lány, aki nyavajgás nélkül elviselné, hogy egy nap 6-7 órát vagyok otthon, akkor is csak azért, mert aludnom kell. Meló, túlóra műhely, alvás, és újra. Amíg ez így megy, addig elvagyok magamban. Ilyenkor jön jól a skizofrénia. Sose vagyok magányos. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Lassan! Első az autó! Nem hiszem, hogy lenne olyan lány, aki nyavajgás nélkül elviselné, hogy egy nap 6-7 órát vagyok otthon, akkor is csak azért, mert aludnom kell. Meló, túlóra műhely, alvás, és újra. Amíg ez így megy, addig elvagyok magamban. Ilyenkor jön jól a skizofrénia. Sose vagyok magányos. :P akkor azt hiszem értem,én miért végzek hamar a melóhelyen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Na úgy tűnik a kút dolgára sikerült pontot raknom... lábszelep kicserélve... tudjátok milyen érdekes 8-9 méter vascsövet egyedül függőlegesbe állítani és egy 65 mm-es lyukba beilleszteni? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 akkor azt hiszem értem,én miért végzek hamar a melóhelyen :P miért is???? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hogy ne legyen egyedül, butus! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Na úgy tűnik a kút dolgára sikerült pontot raknom... lábszelep kicserélve... tudjátok milyen érdekes 8-9 méter vascsövet egyedül függőlegesbe állítani és egy 65 mm-es lyukba beilleszteni? :wub: ööö ezt igazából elmutogatva nézném meg,szerintem kb olyan lenne,mint a kerti partin a lovas téma.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hogy ne legyen egyedül, butus! :P Én még akkor nem végzek, szal sántít a dolog :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Én arra a pár óra diffire inkább nem is mondanék semmit, mert helyből át lenne harapva a torkom! :wub: Bár, megéri! Szóval, én csak annyit mondtam, hogy ne legyen magányos! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Én arra a pár óra diffire inkább nem is mondanék semmit, mert helyből át lenne harapva a torkom! :wub: Bár, megéri! Szóval, én csak annyit mondtam, hogy ne legyen magányos! :P ott a pont :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 öcsém hogy ti mindig kötözködtök. és pont velem :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Amíg nem voltál, addig egymással civakodtunk, de így is jó! Szállj be te is, ne csak tűrj. Én imádok vitázni, marakodni, gyilkolni más idegzetét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Amíg nem voltál, addig egymással civakodtunk, de így is jó! Szállj be te is, ne csak tűrj. Én imádok vitázni, marakodni, gyilkolni más idegzetét... ez már lassan az én lejáratásom lesz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ó, ugyan már! :wub: De könnyen azzá tehetjük! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ó, ugyan már! :wub: De könnyen azzá tehetjük! :P hát ez az :P kinek jó az B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Tulajdonképpen senkinek. De én élvezném! :wub: :P :P Node cimbikkel ilyet nem csinálok. Ahhoz, hogy kicsináljak valakit, nagyon kell gyűlölnöm az illetőt. De ha elkezdem, akkor könnyen megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 akkor stop táblához értél :wub: 360 fokban fordulj,farossal úgyis könnyű :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Matekból hanyas voltál? Ha 360 fokot fordulok, akkor tovább megyek egyenesen! :wub: De igazad van, farossal nagyon könnyű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Matekból hanyas voltál? Ha 360 fokot fordulok, akkor tovább megyek egyenesen! :P izééééééé 4es voltam.pont a szögekből kaptam kettest biztosan :wub: :P akkor mennyé amerre akarsz,mit bánom én B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Rendben! :wub: Egyébként érdemes meglesni a statisztikát! Az elmúlt 24 óra legnagyobb 10 dumaládái között 6 szekcióbeli! Nem semmik vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Rendben! B) Egyébként érdemes meglesni a statisztikát! Az elmúlt 24 óra legnagyobb 10 dumaládái között 6 szekcióbeli! Nem semmik vagyunk. ha egyszer nincs meló... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ma én is csak nyolc órát melóztam. Ennyi szünet nekem is jár... Meg is látszik! harminc ennyi-mennyi H.Sz. A fényidőmben volt ennyi. Azt a jó mindenit! Lassan egy éve fórumozok!!! Csoport: MOTE klubtag Csatlakozott: 05. 09-15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ma én is csak nyolc órát melóztam. Ennyi szünet nekem is jár... Meg is látszik! harminc ennyi-mennyi H.Sz. A fényidőmben volt ennyi. Azt a jó mindenit! Lassan egy éve fórumozok!!! húhaa,én meg nemrég kezdtem. mit hoz akkor majd a jövő??? :wub: jut eszembe,a bemutatkozómat is meg kéne már írni végre,így is kapok mindig,hogy mikor lesz már kész :P (azért nemtom figyelitek-e ki az első :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts