nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Jó reggelt! Végre sok-sok nap után sikerült végre aludnom, 8 óra hosszat, ez azért jó mert legalább már nem fáj a fejem, és kicsit pihentebb is lettem, de ez most sajnos meglátszik rajtam.Azaz a szemem alatt akkor akarikák vannak, hogy még szemüveggel sem tudom eltakarni :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Szia! Örülök, hogy aludtál, a karikákra viszont két megoldást tudok javasolni: 1. Vissza az ágy, aludj tovább, álmodj székeket!:lol: 2. Napszemüveg, vagy ha még az is kevés, akkor 30% fólia rá... Ha a szélvédőt elsötíti, akkor a szemedet is. Mindenesetre én a helyedben a további alvást választanám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Szia! Örülök, hogy aludtál, a karikákra viszont két megoldást tudok javasolni: 1. Vissza az ágy, aludj tovább, álmodj székeket!;) 2. Napszemüveg, vagy ha még az is kevés, akkor 30% fólia rá... Ha a szélvédőt elsötíti, akkor a szemedet is. Mindenesetre én a helyedben a további alvást választanám. :lol: :lol: :lol: megfontolandó :wink: Valószínű az alvás lesz a nyerő, csak még előtte megyek és csapok még egy kört a járgánnyal :wink: Ez a délelőtti furikázás kevés volt :oops: És csak felbosszantottam magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Sziasztok! Végre megint netközelbe kerültem....Tegnap rajtam kívülálló okok miatt nem tudtam idejönni. Látom van termés....volt mit olvasnom. De megérte. MÉg szétnézek itt-ott, aztán ha tudok jövök....bár lehet megyek hűtőt venni....besz.rt a jelenlegi...bázzz! Mostanában minden tönkre megy a közelemben....van valami nrgatív kisugárzásom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Jut eszembe miért is nincs neked msn-ed??? Ha legyőzöm a lustaságomat, akkor újra felrakom a Winfosomat (már haldoklik, 1-2 hónapja), és majd teszek fel MSN-t is. Eddig nem igen láttam lényegét, cseten és fórumon általában elértem azt, akit akartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Én eddig csak a pozitívat vettem észre Mackósajt. (Persze erektronikus kütyükre még lehetsz más hatással :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Én eddig csak a pozitívat vettem észre Mackósajt. (Persze erektronikus kütyükre még lehetsz más hatással :lol: ) egy hete a vez.nélküli bill+egér kobináció csinált a kezemből triplaszaltót...vennem kellett újat....vettem hát 1 tunerkártyát is egyúttal...persze be se tudtam izzítani, gyárilag lehetett rossz, kicseréték....melóhelyen éjszakára megyek, áll a fél üzem....reggelre besz.rt a hűtő....soroljam... :lol: Ja, pozitív.....HIV ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Ja, pozitív.....HIV ? :lol: Hüle!:lol: Ez bizony eléggé szép pech széria. Más. Tudnál nekem segíteni zeneügyileg? Most láttam egy nagyon jó klippet f@sza zenével és szöveggel párosítva. Az érdekelne, hogy hogy hívják azt a csajszit, aki a Jazz+Az feloszlása után a Cotton Club Singersben énekel. Az ő szóló klipjét láttam ugyanis, ahol minden férfit felgyújt, de sem az előadó nevét, sem a szám címét nem írták ki. Nos, akkor ami érdekelne: Előadó+ szám címe+ szólóalbumáról van-e? Ha véletlenül nem tudná senki a választ, akkor átnyomnátok kérdésemet az Unatkozom>>Milyen zenét szeretsz, hallgatsz most? topicba (MOMC tagsággal ott nem tudok megszólalni cirka egy hónapja)? Előre is köszi mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Az érdekelne, hogy hogy hívják azt a csajszit, aki a Jazz+Az feloszlása után a Cotton Club Singersben énekel! Kozma Orsi a hölgyemény neve.A számot nem vtudom, de majd szétnézetek, és letöltöm ha megvan, és majd átküldöm :wink: De hogy jön ez a rockerséghez??? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Ööööö.... Izé... Halgatok néha mást is, amit én igényes zenének tartok. A jazz+Az-t a cifra, nyakatekert, érdekes és értelmes szöveg miatt szeretem, meg Auth Csillát is meghalgatom, plusz még régebben rongyosra halgattam a kocsiban a Not for Sale albumát is. De csitt, ez bizalmas infó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Ööööö.... Izé... Halgatok néha mást is, amit én igényes zenének tartok. A jazz+Az-t a cifra, nyakatekert, érdekes és értelmes szöveg miatt szeretem, meg Auth Csillát is meghalgatom, plusz még régebben rongyosra halgattam a kocsiban a Not for Sale albumát is. De csitt, ez bizalmas infó! :lol: :smt045 Hallgatok, ígérem..... Hé emberek!!!!!!!!!!! :lol: Eddig nem találtam semmit, de "Nem adom Fel..." :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Valahogy a jobboldali Vectra szimpatikusabb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 üdv! látom megint volt termés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 győrben van egy coupé astra volt rajta egy ilyen matrinya (buzukit pisálós) és megmaratták azt a részt a jószándékú emberkék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 győrben van egy coupé astra volt rajta egy ilyen matrinya (buzukit pisálós) és megmaratták azt a részt a jószándékú emberkék.... :evil: Na ezért nem merek én mást,csak klubos matricát felrakni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Na az a marha, aki az ilyen matrinyákat komolyan veszi... De azért az Opelt pisáló kölyöknek lenyesném a micsodáját! :twisted: :twisted: De akkor mit kezdenének ezzel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Hát ez már durva!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 valószínű, hogy vmi nicnsen rendben odabent... múltkor kispesten láttem egy hasonló trabit... hát mit mondjak hányinger kerülgetett.... pedig a trabit is nagyon szépen fel lehet tuningolni... (pl. egyik haverom kocsija) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Sanyi nézd!!! http://www.cottonclubsingers.hu/egy_szo.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Na igen, Trabicsek témában otthon vagyok. :lol: Nekem úgy volt megcsinálva, hogy totál átlagos külső, viszont a többi! :lol: Hungaroringen is jól szerepelt, és lakott területen kívül ritkán mentem 120 alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 A kipufogóból indulva, szerintem nem a gyári moci van benne. Sehol semmi olajos trutyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Sanyi nézd!!! http://www.cottonclubsingers.hu/egy_szo.php Köszi! Hálám örökké üldözni fog! (ha Debrecenbe érek, utól is ér! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Köszi! Hálám örökké üldözni fog! (ha Debrecenbe érek, utól is ér! :lol:) :lol: :lol: szívesen, máskor is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Kicsit lelépek....megyünk "csapatni" egyet, hogy a heti km benne legyen a kocsiban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Jó utat, kellemes csapatást! (aztán csapatás legyen, ne csak ingyom-bingyom megcsúszás...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts