adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Akko' mégiscsak a farosaké az este! :P Pedig már mióta készülök lefeküdni... hohóóó,nem adják azt olyan könnyen :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Én meg már azt hittem, hogy ez már borítékolva van. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Én meg már azt hittem, hogy ez már borítékolva van. :P aszitted mi :wub: bárrrr....lehet hamarosan én is lépek vmi jobb helyre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Ezaz, menjél csak! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Akkor én télleg jövök is vissza,hogy igazolódjon a papírforma :wub: Maci,emil ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 gyere ki a hóra :P meglátod hogy mire képes tamás báttyátok elsőkerékhajtással is :P illetve csak képes voltam,az Astra piheni fog télen. és talán meglesz a kisöcsi is majd télire szórakozni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 gyere ki a hóra B) meglátod hogy mire képes tamás báttyátok elsőkerékhajtással is :lol: illetve csak képes voltam,az Astra piheni fog télen. és talán meglesz a kisöcsi is majd télire szórakozni :wub: a hóóó az jóóóó :P Jáccótér télen a kocsiknak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 a hóóó az jóóóó :P Jáccótér télen a kocsiknak :P ilyen voltam aznap este,mikor először találkoztam Nyuszival B) de utána megfogadtam,hogy soha többé ilyet :wub: :D átadom,ismétlem ÁTADOM :lol: a terepet a tisztelt farosoknak jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 :wub: jelentem mégébren vagyok... gondoltam, megtöröm a farosok uralmát! Roli! Szemesen mindenképp alaposan megnézem a kicsikét! Nagyon tetszik! :P Sanyi! A Manta is meg lesz vizsgálva, ha jössz! Ez tuti! B) Már csak 28 óra, és a BW-re indulok! :P Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 ilyen voltam aznap este,mikor először találkoztam Nyuszival :P de utána megfogadtam,hogy soha többé ilyet :wub: :P átadom,ismétlem ÁTADOM :P a terepet a tisztelt farosoknak jó éjt nem rossz egy elsökerekesnek de sok segitséged volt ,a hideg meg a nedves pálya de szépvolt amit hianyoltam az a sperdifi elöl idönként nagyon leragadtál (egyhelybe) rolit kérdezd meg hogy nalam milyen a halálozási aránya az ilyen 2000ccm alatti frontosoknak :P mert én télen pihentetem az omit és frontolok (az a fránya só) és erre minden télen van egy áldozatom és ki is végzem B) de remélem nem ez volt az utsó ilyen drifted :lol: remélem lejöttök minnél többen a talira részt szabad venni a szlalon versenyen is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 ilyen voltam aznap este,mikor először találkoztam Nyuszival én meg aztán jól elrontottam :P :P és már nem csinál ilyet...csak ha nem vagyok itthon :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 én meg aztán jól elrontottam :P :D és már nem csinál ilyet...csak ha nem vagyok itthon :wub: ellenkezőleg,megjavítottál :D mit csinálok ha nem vagy itthon? :P nem rossz egy elsökerekesnek de sok segitséged volt ,a hideg meg a nedves pálya de szépvolt amit hianyoltam az a sperdifi elöl idönként nagyon leragadtál (egyhelybe) rolit kérdezd meg hogy nalam milyen a halálozási aránya az ilyen 2000ccm alatti frontosoknak :P mert én télen pihentetem az omit és frontolok (az a fránya só) és erre minden télen van egy áldozatom és ki is végzem B) de remélem nem ez volt az utsó ilyen drifted :lol: remélem lejöttök minnél többen a talira részt szabad venni a szlalon versenyen is :D az Astrával tuti nem fogok ilyesmit csinálni. túl drága volt és túlságosan szeretem ahhoz,hogy ilyen terhelésnek tegyem ki...tervezem egy játszós autó vételét,aztán ha összejön,akkor majd azon élem ki még fennmaradt vágyaimat,ha lesz még ilyen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nem lesz!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nem lesz!!! :P aham értem.biztosan átcsoportosult másféle vágyakhoz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 aham értem.biztosan átcsoportosult másféle vágyakhoz :P természetesen....astra-vágy :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 :wub: :P :P azt hittem másmilyenné Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Jó reggelt! Tamás! a kis pörgés forgás nem semmi... féltengelyek bírták? Gumi milyen lett a végére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Jó reggelt! Tamás! a kis pörgés forgás nem semmi... féltengelyek bírták? Gumi milyen lett a végére? üdv! bírták,jaja,pedig 130-140e km volt ekkor az autóban.ez a kis összeállítás egy 10-15 percesből lett megvágva :P szinte hihetetlen,de a gumi nem kopott olyan sokat,mint ahogy azt akkor én is gondoltam volna. kb 1-1,5mm kopott le. egyedül néha motorféknél a váltóból ilyen kis kattogás-féle hang jött,az állatkodás után,de elmúlt később. gyilkos az autóra nézve,az tuti...de élvezetes volt nagyon.mellettem ülő Oti barátom ordibálása sztem mindent elárul. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Annyira nem hallottam az ordibálást, mert a srácok még aludtak, de mindjá megnézem hangosabban is. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Annyira nem hallottam az ordibálást, mert a srácok még aludtak, de mindjá megnézem hangosabban is. :P annyiról van szó,hogy haverom fél teste kint az ablakon,széttárt karokkal ordítja a kamera felé,hogy "vegyeddd,veeeegyeeeedddd" a hangja sztem nagyon jó az autónak,hála a direktszűrőnek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 még egy kis kipuff hang kellett volna hozzá, és tökéletes... esetleg egy C20XE moci még. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 még egy kis kipuff hang kellett volna hozzá, és tökéletes... esetleg egy C20XE moci még. :P áá sportkipufogóra már nem vágyom.elég volt 2 év :wub: most már csak szépen csendben szeretek suhanni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Abból sohasem elég... Csak a kompromisszumok. Nekem azért van kipuffhang, mert a direkt kinyírhatja a légtömegmérőt... ugyanakkor a kipuff se túl hangos, mert 3 gyerek néha alszik a hátsó sorban. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Abból sohasem elég... Csak a kompromisszumok. Nekem azért van kipuffhang, mert a direkt kinyírhatja a légtömegmérőt... ugyanakkor a kipuff se túl hangos, mert 3 gyerek néha alszik a hátsó sorban. :P nekem remus rendszer volt a gti alatt,szóval nem az a diszkrét hangú cucc :P gyönyörű hangja volt,de hosszú távon megőrültem volna :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nekem mindegy mi van alatta (amúgy made by Gizella utcai kipuff szervíz), ne akarjon szétesni, pár évet bírjon, hangja szép legyen, jól nézzen ki, és persze a motornak se legyen káros (itt most nem a taposás miatti károsodásra gondolok) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts