adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Astra G-nél nem működik a kivillogtatós módszer? hmmmm. lehet,bár én csak a szervízintervallum-kiütéséről hallottam... mindenesetre ártani nem árt ha a hibakódot megnézzük.bár nem ingyen van sajna.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 a kivillogtatás már pl. a vectránál sem mindegyiknél műkszik. itt úgy van, hogy ha az x y lábak megvannak, akkor szerencséd van... villoghatsz. :wub: Nem 2 Ft a tech-elés, az tény, de egy mondjuk haldokló egr, vagy jeladó miatti megállástól kifizetődőbb... :P pláne a préri közepén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Az ember tervez,Isten végez! Sajnos egy ismerősünk eltávozása miatt ,le kell mondanom a szombati BW-n való részvételemet. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Sajnálom! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Én meg mégjobban. :wub: Kár, hogy amikor mi Corsikával eltervezzük, hogy sörözünk, az sose jön össze... Talán borozást kellene beterveznünk? (fúj, bor, de csakis Lajos miatt...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 hirtelen felócsúdtam... Nyuszinak pont 31.-én lesz a szülinapja, én meg épp úton leszek... ráadásul a telefonom is hülyéskedik... nem tudok hívni vele(bacca meg, tudom, tanuljam meg kezelni... mindegy, fényképezni még jó lesz a BW-n, aztán meg go to szervíz - garija most járt le :P ... addig kibírom.) szóval hogyan köszöntsem majd fel a mi Nyuszinkat csütörtökön? B) szerintem megoldom... :P Aztán még be kell szerezzek egy sátrat is... :wub: meg murva korán kell majd ébrednem csütörtökön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Hát, ha nekem összejön a terv, akkor nem vacakolok sátorral, alszom a kocsiban. Vagy, ha nagyon dideregnék, akkor spórolás ide, vagy oda, lehet, hogy betársulok valaki mellé egy faházba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Roli! Holnapután megnézhetem majd a "kisautót"? :wub: Ha csukott szemmel járkálsz ott 3 napig akkor nem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Ha csukott szemmel járkálsz ott 3 napig akkor nem! :wub: Mé 3 nap? Nem 4? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Mé 3 nap? Nem 4? :P Ám legyen :wub: Sátram az lesz,de ha hideg lesz,akkor én is kocsiban alszok... Ma fényképezkedtünk a kicsivel,aztán megfürdettem (szereti),előtte meg kapott lesötétített lámpatesteket,és ezekbe 100/80W-os ilyen mittoménszivárványosvagymilyen izzókat... Én kapcsolgattam,Janó barátom pedig nézte hogy melyik merre hogy világít... Ergó én még látok...neki vannak problémái... B) :lol: de jó lett... Ahogy lemostam,soha nem látott szép színe lett! Gyerekek,hogy ez milyen koszos volt! Bezzeg most még a rendőr is utána fordul! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Roli! Lesz hely abban a sátorban egy fáradt keleti vándornak? (persze csak jó idő esetén... esős hideg takony idő esetén én is a kocsit választom) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Roli! Lesz hely abban a sátorban egy fáradt keleti vándornak? (persze csak jó idő esetén... esős hideg takony idő esetén én is a kocsit választom) :wub: Nem tudom,szerintem igen.Ez egy 3 személyes sátor,nem jutottam hozzá ahhoz amit akartam,de gondoltam ez is jó lesz...pláne hogy ezt is kaptam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Azért kérdeztem, mert nekem sem jött be a kölcsönkért... venni meg most nincs annyira "kedvem". :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Bezzeg most még a rendőr is utána fordul! :wub: Azt még csinálhatja, csak előtte ne integessen! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Azt még csinálhatja, csak előtte ne integessen! B) Lehet neki azt is....úgyis azt hiszi hogy megállok :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Lehet neki azt is....úgyis azt hiszi hogy megállok :lol: :D :P Te meg a megállás a rendőrnek! :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Akkor csak én vagyok jófiú??? :wub: Pedig a Trabantomat aztán üldözhették volna! :P Júj, offolok itt az exorrosommal! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Üdvözletem kartársak :P Csak hogy lássátok, nem tétlenkedtem ám messzi földön sem....volt itt minden féle szép dolog...sajnos a csajoknak nem nagyon tetszett amikor a tájkép helyett ezek a képek kerültek előtérbe :P Ez volt az első kép, amit csináltam B) http://www.kepfeltoltes.hu/060829/IM000408...ltoltes.hu_.jpg Egy régi ismerős: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg Egy kósza eltévelyedés: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg És a Nagy Szerelem :wub: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Akkor csak én vagyok jófiú??? :wub: Pedig a Trabantomat aztán üldözhették volna! :P Júj, offolok itt az exorrosommal! :P Rám gondolódsz? Mer aztán engem tudvalevőleg Gyöngyösön mértek be 200 fölött,aztán Polgáron találkoztam a jónéppel B) :lol: De olyan jó volt! Még ha orrossal is volt,akkor is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Hallod-e te lány, szép helyeken mászkáltál ám! Roli, az első képet ajánlom lesd meg, csodaszép két farost láthatsz rajta! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 hmm... szép helyeken jártál Nyuszi! De jó neked! :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Hallod-e te lány, szép helyeken mászkáltál ám! Roli, az első képet ajánlom lesd meg, csodaszép két farost láthatsz rajta! :P Mán megnéztem! A legszebb az utolsó autó,és valóban abban a kis piroskában egy LS1-es figyel,kb 3 hónapig ilyet hajkurásztam külhonban,kisebb nagyobb sikerrel,és hát volt időm megtanulni mi micsoda... A brutalitás határát súrolja...De ha Tomit kérdezzük,szerintem ő egy autót sem látott azon a képen,csak egy kedves leányt :P :wub: B) Nembajaz! én is ilyen vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 De ha Tomit kérdezzük,szerintem ő egy autót sem látott azon a képen,csak egy kedves leányt :P :wub: B) :D :lol: teljes mértékben igazad van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Jaj srácok édesek vagytok!Azt hiszem sűrűbben fogok elutazni, mert olyan szépeket mondtatok rólam a hátam mögött :wub: Csodaszép opeles helyeke jártam, ugye? :P Mert a tájból eddig nem sokat láttatok :P de itt egy kis ízelítő: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Nyuszi... az ucsó nem jó... nincs rajta se Opel, se Nyuszi! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts