mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Semmi gond, Andi már tuti, hogy felhúzta a nyúlcipőt! :P De csak óvatosan száguldozik... check engine lámpával... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nem mondod! Hobin kigyulladt a beszarásjelző? Nem értem, minek az a rengeteg elektronika? Tuti, hogy most sem a motorral, mint hardware-rel van a gond, csak valami kütyü marháskodhat... Aminek a cseréje drágább, mint nekem egy komplett motorcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Kecsói topicban kezdődött... kukk oda! :wub: Mentem alukálóba... Jó éjt! pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Jujj de izgatottan vár itt valaki! :wub: Nyugi Tomi, hamar ott lesz ez a csajszi! :P Viszont! :D :P Ma megtettem a "kicsivel" (mert ezentúl csak igy fogom hívni) Budapest Zalalövő közt 270 km-t ! Nem fogjátok elhinni, de gond nélkül, úgy, hogy a vas 26 éves! Megevett fél tank gázt, az kb 3000 ft :P Ja, és kb 300 kg cuccal megrakva, amit Tas-tól hoztam el a "nagyhoz". Mucus, mégegyszer ezer hála érte! Ma látták az itteniek először az autót, és hát nem is gondolták, hogy ez ilyen, és nem is olyan rossz! :P :D Még ezt a hetet bírja ki, aztán viszem műszakira, és aztán meg kasztnishoz ezt is...(mind a két kocsim ott lesz?!) Nem folyik itt semmiféle ellentét, vagy párharc, a farosok és az orrosok közt, csupán csak éjjel farosok vannak többen(mindig), és nincs kit piszkálni B) Mindenkit szeret mindenki!! (remélem) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Álmodj székeket! Ja, és ha Ildi melletted van (és miért ne lenne), akkor Fábryval ellentétben azt javaslom, hogy kezeket a paplan alá! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 .... azt javaslom, hogy kezeket a paplan alá! B) És ez hogy folytatódik? -kezeket a paplan alá, hogy ne fázzon a kezünk? :wub: -vagy hogy kezeket a paplan alá, lábakat az égbe? - ... ,és mehet a birizga? Jaj Sanci, javíthatatlan vagy! :P Szegény Mackó örül ha pihenhet egy kicsit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Javíthatatlan? Mi vagyok én? Kalgon nélkül bevízkövesedett mosógép? :wub: :P És igen, semmilyen ellentét nincsen, sőt, ez itt egy érdekegyeztető konferencia, ahol a végén mindenki megszavazza az összkerekest. Ha máshogy nem hát részegen, négykézláb. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nem mondod! Hobin kigyulladt a beszarásjelző? Nem értem, minek az a rengeteg elektronika? Tuti, hogy most sem a motorral, mint hardware-rel van a gond, csak valami kütyü marháskodhat... Aminek a cseréje drágább, mint nekem egy komplett motorcsere. kézikönyv alapján ha jól emlékszem a check-engine lámpa "emisszió szabályzó rendszer" hibájára utal. de mondom,sztem abszolút semmi sem történt,csupán a rengeteg városi tötymörgés után kapott egy kis kormolást :wub: és felhevült a több órás autópályázástól. de hamarosan kiderül. az esetleges meghibásodásnak a javítási költségeit tekintve pedig maximálisan igazad van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Kösz, hogy ennyire lehúzod a motorom árát! :wub: (bár igazam lenne, hogy annyira olcsó, mert akkor ti sem járnátok annyira szarul) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Kösz, hogy ennyire lehúzod a motorom árát! :P (bár igazam lenne, hogy annyira olcsó, mert akkor ti sem járnátok annyira szarul) :P B) :lol: nem kell az ördögöt festeni a falra. ezek a mai szenzorok már egy kis eltérésre is hibát jeleznek,a szervíz meg persze javasolja mindennek a cseréjét... szerencsére van ismerős,márkaszervízben,szóval most ez az eset nem áll fenn :D de én 99%-ig biztos vagyok abban,hogy nincs semmi baja. amikor még nem volt saját Astrám,többször mondtam Andinak,hogy megveszem tőle az övét. nagyon pöpec kis gép (csak meg ne hallja,mert elbízza magát :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Most lebuktál! Még jó, hogy az egyéjszakás kalandjaidat az elmúlt héten nem itt a fórumon dumáltuk ki, mert akkor most mindenről tudna! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Most lebuktál! Még jó, hogy az egyéjszakás kalandjaidat az elmúlt héten nem itt a fórumon dumáltuk ki, mert akkor most mindenről tudna! :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Jött valami frissebb infó? Merre járnak? No, elteszem magam holnapra, Andinak pedig sikeres, és minél hamarabbi megérkezést, HOBInak pedig még sok-sok kilómétert javításmentesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Na megint csak az igazi farosok vannak jelen? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Roli, kitaláltam valamit! Alakítsunk bandát! Mi lehetnénk a Faros Opelesek Serege! Rövidítve: :wub: Öööö... ezen még gondolkodnom kell... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 :wub: :P :P B) :lol: Jó reggelt! Nyusziék szerencsésen hazaértek,check engine lámpa kialudt,Hobi köszöni,jól van,én pedig nagyon-nagyon-nagyon-nagyon boldog vagyok. :D röviden ennyi,gondolom kapunk majd élménybeszámolót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Legyetek akkor OAWRWD. :P Opel Army With Rear Wheel Drive azaz opelsereghátsókerékhajtással :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Sziasztok! Mackó, csörgess meg, ha elérhető vagy. A cégtől visszahívlak, amint tudlak. B) Nu, megvolt az első buszos napom. Nem is volt olyan vészes... Nem a fenét! Gondolatban vagy ezerszer lepörgettem, hogy hogyan előzném meg a buszt!!! :P Na mindegy, de ez olcsóbb... :wub: Most megyek a sorra és megpofozok egy teszterprogramot, mert nem akar menni. Jók legyetek! Persze ha nem megy, akkor ne erőltessétek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Sziasztok, hazaértem, mindenkinek köszi a segítséget, íkit az úton zaklattam... :wub: Szép volt, jó volt, kecvés volt, most meló, majd délután jövök :P beszámolni, és olvaSNI :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Szia,üdvözlünk itthon! :wub: Várjuk a beszámolót!Jó munkát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Tomi! Írtam pü-t! Nyuszi! Szia újra köztünk, a check engine-t pedig nézessétek meg mindenképp, mert nem csak emissziós rendszer hibát tud mutatni, hanem mást is... pl. nekem a jeladókat is az mutatta... meg még sok mást is tud. Mindenre kigyullad, amihez van hibakód. :P Roli! Holnapután megnézhetem majd a "kisautót"? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Tomi! Írtam pü-t! Nyuszi! Szia újra köztünk, a check engine-t pedig nézessétek meg mindenképp, mert nem csak emissziós rendszer hibát tud mutatni, hanem mást is... pl. nekem a jeladókat is az mutatta... meg még sok mást is tud. Mindenre kigyullad, amihez van hibakód. :P Roli! Holnapután megnézhetem majd a "kisautót"? :wub: mint feljebb írtam,kialudt B) :P remélem fel se villan már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 mint feljebb írtam,kialudt :P :wub: remélem fel se villan már. Attól még a hiba kódja el van tárolva. Meg lehet tudni, hogy mi okozta a lámpa felgyulladását. Legalábbis engem idegesítene... pláne, ha olyan hibi lenne, ami visszatérhet... :P Az, hogy nem világít, csak annyit tesz, hogy jelenleg épp nem áll fent a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 igazából nyuszin múlik ez,hogy finanszírozza-e a vizsgálatot :wub: én szívesen elviszem szervízbe, akár munkaidőben is,mert szerencsére rugalmas ilyen téren. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Astra G-nél nem működik a kivillogtatós módszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts