adorjant Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Csá, én is fekszem mostmár, hatkor kezdődik a meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 nekem hétkor :P igaz múlt héten nyolc előtt soha nem sikerült beérnem... :P nehéz az élet :wub: jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Hé! Mi ez az orr-far párharc? Opel, Opel, nem? Amúgy jó reggelt mindenkinek! Rájöttem, hogy imádok kora reggel vezetni. Azt hittem, hogy macerásabb lesz ez a napi 60km oda, 60km vissza. Eddig csak egy hátrányát látom: az üzemanyag. Most már tisztán látom, hogy anyagi megfontolásból ki kell próbálnom a buszt... :wub: Bár ennek is vannak előnyei: A buszon lehet aludni, reggelizni. Csak "száguldozni" nem. :P Asszem néznem kell valami db-i melót. Nincs kedvem minden nap buszozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Jó reggelt! Fogunk kapni anyánktól ezért letolást, ha nem élünk itt békében egymás mellett. :wub: Tomi! Van ismerősöm, a klubban, aki szintén nem kis távot autózik, vonatozik stb. a meló miatt. Ne válts melót a távolság miatt. :P Csinálj buszos hetet, meg kocsis hetet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 így van,buszos hét,kocsis hét,jól mondod! mellesleg hátha leviszik a benzin árát annyira,hogy megérje autóval járni...vagy ne álmodozzak ilyesmiről? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 így van,buszos hét,kocsis hét,jól mondod! mellesleg hátha leviszik a benzin árát annyira,hogy megérje autóval járni...vagy ne álmodozzak ilyesmiről? :wub: :P Álmodni lehet... :P Egyenlőre ez lesz, mert nem hiszem, hogy találnék a Jabiltól jobban fizető állást a környéken. Már 5 éve itt vagyok, ezt-azt elértem. Amíg nem muszáj, addig nem akarok váltani. Persze nézelődni lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Álmodni lehet... :wub: Egyenlőre ez lesz, mert nem hiszem, hogy találnék a Jabiltól jobban fizető állást a környéken. Már 5 éve itt vagyok, ezt-azt elértem. Amíg nem muszáj, addig nem akarok váltani. Persze nézelődni lehet... én mindössze 3 km-re dolgozok a lakástól,mégis mindig autóval járok.buszmegálló a lakástól kb 30 méterre,valamint közvetlenül a munkahelyem előtt van.szóval nem lenne nagy megterhelés busszal járnom...autóval azonban sokkal rugalmasabb,ha pl elalszok :P ,és kényelmesebb... de legalább drágább :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Szép jó napot mindenkinek! Volt mit olvasnom, amíg nem voltam! Sajna sok a meló de megpróbálok többet lenni, most beszéltem Lujdzsival mondta, hogy esik az eső, itt szépen süt a nap, küldök Debrecenbe is belőle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Sajna a napocska még nem ért ide. Pedig jó lenne! Már csak abban bízom, hogy a hét hátrelévő részében napos időnk legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Sajna a napocska még nem ért ide. Pedig jó lenne! Már csak abban bízom, hogy a hét hátrelévő részében napos időnk legyen. hát ja :wub: persze tegnap megmostam a kocsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 persze tegnap megmostam a kocsit... Akkor megvan a bűnös! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nyuszi most hívott. Itt van Fehérvár környékén, Kecskemét fele tart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nyuszi most hívott. Itt van Fehérvár környékén, Kecskemét fele tart. És nem futottatok össze? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ő nem igazán ért rá, nálam viszont nincs most a kocsi, tehát nem vagyok igazán mobil, úgyhogy ez most nem jött volna össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ő nem igazán ért rá, nálam viszont nincs most a kocsi, tehát nem vagyok igazán mobil, úgyhogy ez most nem jött volna össze. Hát hol a kocsi? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nyuszi most hívott. Itt van Fehérvár környékén, Kecskemét fele tart. minden rendben? én akkor beszéltem vele,mikor átlépték a határt szerk: pont most hívott :wub: dunaföldvárnál járnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Volt egy pirinyó eltévedés, de ügyes lány, megoldja. De te úgyis tudod. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Volt egy pirinyó eltévedés, de ügyes lány, megoldja. De te úgyis tudod. :P igen,mondta hogy útbaigazítást kért :wub: ritka talpraesett,ez tény B) jajjjj csak lenne mááárrr itthonnn :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Mindjárt, mindjárt! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Mindjárt, mindjárt! :wub: még egy kis idő... pár óra... :P Nyugi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ja amúgy egész délután forrasztgattam, zsugorcsöveztem, faragtam a Tomi által kreált elektronikát egy dobozkába... potival helyettesítettem a fix ellenállást a sebesség változtatásáhot. Szépen megcsináltam, a kis kontroll LED-ek szerint jó volt, aztán azokat megint lekapcsoltam, bezártam a dobozt, kimentem kipróbálni... És nem működött... sehogy sem... aztán idegességemben lehet sikerült benne kibacnom valamit, mert már a táp LED sem világít benne... :P Tomi! Ha ezt holnap olvasod, feltétlen hívj fel lécci... szóval most szomorú vagyok... viszont az angel eye újra teljesértékű karikákkal rendelkezik. azt sikerült jól megcsinálnom. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 tik-tak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 tik-tak a jelek szerint már annyi megy neked is, mint Tomi fiamnak! :wub: :P Nyugi... van idő bőven. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Semmi gond, Andi már tuti, hogy felhúzta a nyúlcipőt! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts