adorjant Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 és így elindulnál BWre? pályán??? lehet most még kezdetleges stádiumban van valami,és a hosszú út miatt lehet romlana,nem? miféle ledezésre készülsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 MOst beszéltem telefonon egy igen tisztelt szervizes emberrel is, aki azt mondta, hogy abszolút nem biztos, hogy HF bajom van, de a szemesi túra során ki kell derüljön, mert egy relatíve hosszú üzem, rövid idő alatt, ahol a vízfogyásnak mutatkoznia kell ha tényleg az a baj. LED... a lámpában lévő még be nem kötött cumókról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 hát épp ez az,hogy hosszú az út...akármi lehet...de ne legyen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 hát épp ez az,hogy hosszú az út...akármi lehet...de ne legyen :P Így buli az élet! A biztos biztos unalmas! Kell egy kis kaland. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én bízom az "öreg" szervizes tapasztalatában. Meg amúgy is tojás lesz a talpam alatt, hogy minél olcsóbban megússzam, ha már senki nem ér rá, hogy elkísérjen 4 napra. :P :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Maci,Pénzeshez viszed az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Maci,Pénzeshez viszed az autót? Nem... 18. szám... alma utca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nem... 18. szám... alma utca. Akkor azt nemtom kijaz... Akire én goldolok,az ott van az alma utca vége felé,majdnem a buszmegállónál..de lehet ám hogy az kasztis?Mindegy,annak ellenére hogy ott lakok,nem rossz tőlem :P Csak legyen jó az autód...Készítek neked is sörikét! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Már intézkedtem, hogy Hatvantól az M3-on GSi-k után mehessek. :wub: Legalább nem egyedül fogok haladni. Söröcskét a BW-re értetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Már intézkedtem, hogy Hatvantól az M3-on GSi-k után mehessek. :P Legalább nem egyedül fogok haladni. Söröcskét a BW-re értetted? Igen uram! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Igen uram! :wub: Jujj mi lesz ott... Ildi máris nem akar elengedni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Jujj mi lesz ott... Ildi máris nem akar elengedni. :P Persze a brummogós kollegáknak csak alkoholmentes jár! Meg hát Sanyi,Tas,meg én rákezdjük,másmilyen nem is marad! :wub: Nyugi Mackóanyó,apának turmixot viszek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 köszi Roli a terelést... aki szólni mer az asszonynak, annak ugrik a feje! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Sza mucus! Még mindig nem jó a messengerem! De a söröd megvár egy hét múlva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Sza mucus! Még mindig nem jó a messengerem! De a söröd megvár egy hét múlva! blokk olajtekno valto szetakasztva varja a gazdajat hogy konyoruljon rajta :P amugy szaaaa :P juteszembe a vinyot leradiroztad mert ha nem az instalba benne van a tv tuner driver de megvan nekem a masik vinyon is B) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Jó estét emberek! Az éjszaka a farosoké? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Má tele van filmmel! :wub: De igazán megköszönném egy pár sörrel,ha kiírnád egy cd-re az összes installt,és elhoznád! Ha csak nem én megyek hozzád addig,ki tudja! :P Attól függ minden hogy alakul a vasárnap,mikor végzek Baján az autóval,mert akkor onnan pestre mennék,nem haza :P Sajna nem tudom mit kezdjek a messengeremmel,ha van valami fontos,írj pü.ben,oszt válaszolok! Szegénység: holnapig :lol: mer holnap fizetés! .... Jó estét emberek! Az éjszaka a farosoké? :D Mindig az övéké! B) Elsőkerekes rokonaink ilyenkor már zúzzák az ágyat! én is melózok reggel,de még csak álmos sem vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Dettó. Tízkor már állok melóba, egész tízig nyomom, de valahogy egyáltalán nem vagyok fáradt. Most legszívesebben pattannék kocsiba, aztán szántanám az aszfaltot szirénaszóig. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Má tele van filmmel! :wub: De igazán megköszönném egy pár sörrel,ha kiírnád egy cd-re az összes installt,és elhoznád! Ha csak nem én megyek hozzád addig,ki tudja! :P Attól függ minden hogy alakul a vasárnap,mikor végzek Baján az autóval,mert akkor onnan pestre mennék,nem haza :P Sajna nem tudom mit kezdjek a messengeremmel,ha van valami fontos,írj pü.ben,oszt válaszolok! Szegénység: holnapig :lol: mer holnap fizetés! .... Mindig az övéké! B) Elsőkerekes rokonaink ilyenkor már zúzzák az ágyat! én is melózok reggel,de még csak álmos sem vagyok... dehogy zúzzák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nézd már! Egy orrkerekes! :wub: Persze, mert szólóban vagy, azért nem zúzod! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 nem hagyhatom hogy a hátsókerekesek átvegyék a hatalmat :P szólóban...mekkora szöveg :P mikor lesz márrrrr keddddd :wub: de mostmár lépek,további jó nemtudommicsinálást B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 nem hagyhatom hogy a hátsókerekesek átvegyék a hatalmat :P szólóban...mekkora szöveg B) mikor lesz márrrrr keddddd :P de mostmár lépek,további jó nemtudommicsinálást :P Köszönjük,szerintem megyünk szántani(szirénaszó utánig is) :wub: A hatalom pedig már a mienk,még nem láttalak benneteket hátrafelé driftelni elsőkerekessel :lol: :D Tomi mi lesz kedden hogy így emlegeted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ennye no, há' nem tod? Gyün a főnökasszonypajtás! Ne mondd, hogy neked nem hiányzik! :wub: A szántás pedig kicsit szünetel, mert az autó fejlesztés alatt áll. Hiába driftel hátrafele, a körforgalmat akkor se bírja úgy megbulizni, mint mi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ennye no, há' nem tod? Gyün a főnökasszonypajtás! A szántás pedig kicsit szünetel, mert az autó fejlesztés alatt áll. Hiába driftel hátrafele, a körforgalmat akkor se bírja úgy megbulizni, mint mi! :wub: Jaaa,elnézést,nem vagyok ám tisztába ezekkel a dolgokkal! Ki hol lakik,meg milyen messze... Ja,elsőkerekessel elég gáz,én a Gsi-vel próbáltam csak pörögni hátrafele,jó is lett, húztam a kézit is,de volt elég kraft,viszont gyerekek! rohadtul nem tudtam hogy hol vagyok :P :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én Suzukival, meg Trabival játszadoztam ilyeneket. A Trabiban szakadnak a féltengelyek, de ha húzva van, pörög, forog rendesen, viszont a Szutyi meg motorikusan jól pörög, de mivel apu mindíg a gumit nézte, azzal sokat nem forogtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts