adorjant Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Tamás... én mit mondjak! :unsure: :) végülis nekem mondhatni a semmiért fizetik a teljes bért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Mondom csitt! Elsejéig végig tizenkettő... Részvétem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Ugyan már! A Mantáért mindent! :unsure: Pénz meg sajna csak ebből van. Az a fránya lottó ötös még várat magára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 nekem még egy hétig pihi van, aztán jönnek a gyerekek, indul a melóóóóóóóóóó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Nekünk végre megy a gyerek oviba és végre pihi lesz itthon! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Sanyi!......:D ööö....Szia! :unsure: ...és jó munkát mindenkinek akinek muszáj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Rolikám! Nekem most egy kis szerencse kéne.... de nagyon... lehet sokba fog fájni a javítás a kocsin... má megint... :unsure: Vagy egy kisebb nyeremény a lottón. folyik az olajom, meg fogy a vizem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 gzere msn re tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 gzere msn re tas Ha jól sejtem ez Rolinak szólt. Roli!!!!! Hallod!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Rolikám! Nekem most egy kis szerencse kéne.... de nagyon... lehet sokba fog fájni a javítás a kocsin... má megint... :unsure: Vagy egy kisebb nyeremény a lottón. folyik az olajom, meg fogy a vizem... :) nem hangzik jól :D első körben hengerfejtömítésre gondolnék... hallottam már olyat,hogy átégett a tömítés,de nem keveredett a víz és az olaj egymással,így egy tömítés cserével megoldódott a probléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Én is hallottam... de ez most nagyon nem hiányzik... :unsure: ráadásul a kedvenc szerelőm épp Bogácson áztatja magát... meg 1 hét van BW-ig... ááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Én is hallottam... de ez most nagyon nem hiányzik... :unsure: ráadásul a kedvenc szerelőm épp Bogácson áztatja magát... meg 1 hét van BW-ig... ááááá és kívűlről látszik vmi olaj? nem lehet hogy vmi szimmeringnél szivárog? bár a vízfogyás ekkor más probléma lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 az olajom is folyik... alul is, meg felül is... sajnos... de a víz máshol nem nagyon mehet el... :unsure: sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Olvasd el az email-em Tasi! :unsure: Mennék én de még nem tudok,minnyá kiötölök vmit! Úgyis sokáig fenn leszel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Nekem meg szét van repedve a szelepdeknim. Úgyhogy eddig volt rajta a szép 2.2 Injection felírat, megy fel az 1.6 lemez fedele. Kár érte. Úgyhogy megvan a nagy olajfogyasztás, és a füst okozója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Nekem meg szét van repedve a szelepdeknim. Úgyhogy eddig volt rajta a szép 2.2 Injection felírat, megy fel az 1.6 lemez fedele. Kár érte. Úgyhogy megvan a nagy olajfogyasztás, és a füst okozója. sanyi nedobd ki ay heggesztheto mert alu meg kell csinalni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 jóó reggelt! húú de izgalmas éjszaka volt a tegnapi :) ja meg hűvös is :D szép napot mindenkinek! és mikorrrr lesz már jövő hét kedd :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Jó reggelt! Hamar itt lesz a kedd... de a jövő hét csütörtök is, én meg nem tom mit csináljak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 más szerelőhöz nem viszed el? 1 hét az még azért idő. sajna én nem tudok szerelőt ajánlani,az előző autóimat sem itt debrecenben javítattam bár gondolom,hogy itt inkább a pénzügyi része az,ami a legrosszabb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Jól látod... nem a szerelőn aggódom. Hanem azon, hogy mibe fog ez kerülni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Jól látod... nem a szerelőn aggódom. Hanem azon, hogy mibe fog ez kerülni. :unsure: Hááát, ha csak a tömítéssel van gond... Nekem, amikor a motor generált csináltuk, akkor 20 volt a síkolás meg a szelepfészkek köszörülése, meg asszem 7 volt a tömítés. Amúgy sziasztok! Hogy mekkora köd volt reggel Böszörmény és Görbeháza között! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Szelepfészek? Tömítések? És ha gátas a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Szelepfészek? Tömítések? És ha gátas a motor? a gát kizárt... nem emulzió van a rendszerben BW-ig már csak olajcsere és kartertömítéscsere lesz... kedden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Huh, fél 12 óta most értem végére a chat résznek... Igaz, hogy közben ebédeltem meg melóztam is, de szép termés volt. Az eszperente résznél lehaltam. Hogy miket kitaláltok! :) Bár már mackó írta, de azért hivatalosan is bejelenteném, hogy 19-e óta debreceniek vagyunk. A Bethlen Gábor utca 39 2/16 alatt lakunk. A költözés már megvolt, a pakolás viszont folyamatosan folyik. A netet megrendeltük, de még időbe telik, amíg bekötik. Addig marad a céges net. Most nincs főnököm, szal itt vagyok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Na... kedden megyek egy Alma utcai szerelőhöz, aki kemény 3e forintos munkadíjért lecseréli az olajat, meg kicseréli a karter mindkét tömítését szakszerűen... ja meg egyúttal kipucolja az esetleges dzsuvát is belőle.. és meg is várhatom a helyszínen... persze lehet lesz 1 óra... Meg rászagol a hengerfej gyanúmra, de nem javasolja, hogy akkor le is vegye, mert akkor csütörtökre tuti nincs kész, mert ő akkor már felújíttatná... én is... úgyhogy, ha hazajöttem BW-ről, akkor visszatérünk rá, ha egyáltalán tényleg van ilyen gondom. Meg megvettem az olajam, és a Szabot olaját is... Szombaton olajcserélős, LED villogtatós beépítős meetingre van kilátás nálunk, ha valakit esetleg még érdekel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts