mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Szép estét... keresztfiamnak megcsináltam, hogy tudjon azzal online jáccani, amivel tegnap énis... mondom, na akkor én is nyomom.... de nem megy... més nem tudom miért. :unsure: Szóval így fórumozok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Sziasztok srácok! Most egy hétig csendben leszek. Szerencsétek :unsure: Hajnal 3-kor indulok....viszlát egy hét múlva. Legyetek jók. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Kinek szerencse ez? Óvatosan! Hazavárunk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Jó reggelt mindenkinek! Nyusziék 3 órakor indultak,Hobi felkészítve és legszebb pompájában indult útnak. :unsure: Remélem jól fogják érezni magukat. Hosszú lesz ez az egy hét,mit fogok csinálni most egész héten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Jó reggelt! Fórumozol majd... várod Nyuszit... esetleg meló... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Jó reggelt! Fórumozol majd... várod Nyuszit... esetleg meló... :D csajok drogok :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Azt nem mertem írni! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Most beszéltem vele telefonon,már Horvátországban vannak.igaz még ennyi út vár rájuk,amíg elérik az úticéljukat. nagyon boldog volt a hangja :D csajok drogok :unsure: :) határozottan,egyik sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Akkor ez interurbán hívás volt? :unsure: határozottan,egyik sem :D persze... hiába tagadod. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 persze... hiába tagadod. :D :lol: senki sem érhet Nyuszi nyomába :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Neked elhiszem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Neked elhiszem. :D :lol: kicsit hogy kapcsolódjanak az Opelhez is a kommentek :unsure: ,fél tank benzinnel 400km-t tett meg.Igaz én tankoltam meg,méghozzá elég alaposan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Azért óvatosan az alapos tankolással, mert könnyen tankcsere lehet belőle... :) Én meg pont most számoltam, hogy ha az eddigi fogyit tudom tartani a Blitz weekendre is, akkor elég csak itthon tankolnom, és legközelebb újra itthon. Vagyis ha 7,5 vagy az alatt enne a veki, akkor a 363 km-es táv 2x-i megjárását (Oda-vissza) ki kell bírja. Ami jó is lenne... számítva azt, hogy valszeg egyedül megyek, mert unokatesóm is bemondta az unalmasat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Azért óvatosan az alapos tankolással, mert könnyen tankcsere lehet belőle... :D Én meg pont most számoltam, hogy ha az eddigi fogyit tudom tartani a Blitz weekendre is, akkor elég csak itthon tankolnom, és legközelebb újra itthon. Vagyis ha 7,5 vagy az alatt enne a veki, akkor a 363 km-es táv 2x-i megjárását (Oda-vissza) ki kell bírja. Ami jó is lenne... számítva azt, hogy valszeg egyedül megyek, mert unokatesóm is bemondta az unalmasat. :) normál esetben nem nyomjuk csutkáig az astrákat :) mármint a tankot :unsure: de amikor folyamatosan megyünk,nem ilyen kis városi tötymörgés,akkor sztem nem lehet baj,ha tele van,mert folyamatosan csökken a szint. de lehet túl laikusan látom a dolgot. nekem az a fura,hogy akármit csinálok az astrával,mindig 6,5 literre jövök ki egész tank átlagát nézve. akármennyit megyek városban,akármennyire klímázok,akármennyire előzök,magasabb utazóval megyek,mindig 6,5re jön ki.fura,de tetszik.nagyon tetszik :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 6.5 fogyi? Álmaimban! De az is igaz, hogy így 10 környékén, esetleg kicsit fölötte azért elég harapósan megy ám! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Úgy tűnik, fogyasztás határolód is van! :unsure: Tank... na pont a folyamatos szintcsökkenés a gond, ha véletlen nem tud szellözni, és mondjuk már nagy a vákuum, akkor kisebb lesz a tank. :D Mondjuk G astránál még nem hallottam ilyenről, de nem kell bizonyítani, hogy meg lehet csinálni. :) :lol: pl. nekem már a vekivel volt, hogy lebeszéltem a kutast a szándékról, hogy telicsepegtesse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Úgy tűnik, fogyasztás határolód is van! :unsure: Tank... na pont a folyamatos szintcsökkenés a gond, ha véletlen nem tud szellözni, és mondjuk már nagy a vákuum, akkor kisebb lesz a tank. :D Mondjuk G astránál még nem hallottam ilyenről, de nem kell bizonyítani, hogy meg lehet csinálni. :) :lol: pl. nekem már a vekivel volt, hogy lebeszéltem a kutast a szándékról, hogy telicsepegtesse. igen,ezt értem,de miért ne tudna szellőzni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ezt én sem értem. a ti tankotokon felül nincs külön szellőzőcső? Az enyémen kettő is, ami egy gumicsővel van összekötve, és ki van vezetve a kasztniból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ezt én sem értem. a ti tankotokon felül nincs külön szellőzőcső? Az enyémen kettő is, ami egy gumicsővel van összekötve, és ki van vezetve a kasztniból. pl fater skoda octaviáján van levegőztető-szelep,és ott tud szellőzni...az más kérdés,hogy ha a levegőztető részt is megtankolja,akkor 1200-1300km-t meg tud tenni egy tank gázolajjal :unsure: az Astrán meg a betöltő nyílás körül van ilyen nemtudommi :D ,és amikor már kattan a töltőpisztoly,onnan hallom,hogy sziszeg :lol: kicsit amatőr,de hát kezdő Opeles vagyok még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ha hiszitek ha nem, képes eldugulni... a másik meg az, hogy egy idő után vezérelt szellőzés is van a tankon... amit az ECU nyit-zár... na az is bekakilhat. Ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Haverom Zasztiján meg van oldva rendesen a szellőzés. Szét van rohadva. :) Kb 12 litert tud tankolni egy lökettel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Haverom Zasztiján meg van oldva rendesen a szellőzés. Szét van rohadva. :D Kb 12 litert tud tankolni egy lökettel. :) az nemsoksemmi :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Azért figyel a csomiban a bónusz öt lityi állandóan. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Azért figyel a csomiban a bónusz öt lityi állandóan. :) ejha,akkor már ugyancsak nagy a hatótáv :D de most gondolkodok,BÓNUSZ ÖT LITER :unsure: ingyen adják a kúton? mert akkor nekem is kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ööö izé... Szóval úgy bónusz, hogy a tank tartalmán kívül. :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts