Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 A matricákról ismered a véleményem... De ez marha jól mutat!!! :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Ez a reklám kedvéért... tegnap este még vótunk tecskóban, és már ott egy páran megnézték... remélem egy páran kedvet is kapnak hozzá... meg a klubhoz is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Ámen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 A próféta szóljon belőled Ó Sörös Sándor! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Azért én is optikáztam ám az autót, nem csak te! Amikor a multkor otthon voltam, a hugomtól kaptam egy hűtőmágnest, ami egy sörbontó. Nem is akármilyen! A nyaka egy habos "sörrel" teli korsó, és az oldalán az áll: Sándor. Innentől ha legurulok egy talira, ezt rádelejezem az autóra, hogy mindenki tudja, hogy kié is ez a harciszekér! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Az a harci szekér, akkor ugye eljut a BW-re egy napra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Aham. Csak még pénzt kell lejmolnom valakitől. De valahogy csak legurítom. Viszont a szeptemberi kecskeméti részemről tuti kimarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Na az még nekem sem biztos... egyrészt meló, másrészt pénz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Úgy látom, nem nagyon pörög ma a topic... Közben én meg beköltöztettem többedmagammal Szabot-ékat az új albijukba! Igen... jól olvastátok! Már debreceni lakosok! :unsure: Ha sikerül holnap délutánra elpakolniuk, meg kipihenik magukat, akkor jönnek este bulizni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Sziasztok! Jelenleg itthon vagyok am,ugyhogy ha valakinek van kedve egyet fagyizni velunk,akkor varom a jelentkezoket! :unsure: Akinek tudom a szamat azt meg mindjart felhivom :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Hajjaj... nincs nálam a telefon, meg izzadt vagyok még mint egy ló... meg mennem kéne tecskóba pelusért... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Hali srácok....kicsit álmosan, de annál forróbb karneváli hangulatban köszöntelek titeket :) Mi este valszeg már olyan hét körül megyünk fel, bár gyanítom már akkor sem lesz helyünk...de legalább fagyizunk, vagy sörözünk...kinek mit ígértem? :unsure: aztán a csajokkal az este folyamán további táncika van előtérbe helyezve, szóval aki csatlakozni szeretne, szívesen látjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Hali srácok....kicsit álmosan, de annál forróbb karneváli hangulatban köszöntelek titeket :) Mi este valszeg már olyan hét körül megyünk fel, bár gyanítom már akkor sem lesz helyünk...de legalább fagyizunk, vagy sörözünk...kinek mit ígértem? :unsure: aztán a csajokkal az este folyamán további táncika van előtérbe helyezve, szóval aki csatlakozni szeretne, szívesen látjuk :D forróság,az van.... egyszerűen nem bírom rávenni magam,hogy megmossam az autót...nagyon fullasztó ez az idő... este viszont remélem már kellemesebb lesz a hőmérséklet, és csak a karneváli láz miatt érzünk majd hőséget :D bár a táncikálós rész nemtom rám is vonatkozik-e :D remélem sok,számomra eddig ismerős és ismeretlen klubtárssal fogok találkozni! na most ebéd,aztán irány debrecen :) ööö és nyuszi,kinek mit igértél.....nekem még eszemben van ámmmmmm :lol: szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Látod, látod, ha nem mindig a hasadra gondolnál :) , akkor már most beválthatnám a neked tett ígéretet, és rég egy nagy fagyikehely társaságában süttetnénk magunkat a napon :unsure: Jah Roliéknak 19:00 órát mondtam, helyet még nem konkretizáltuk...Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 ki mondta hogy a hasamra gondoltam :D :D :unsure: :lol: azt hiszem,részemről az estével kapcsolatban nincs mit mondanom,úgyis veled megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Nemrég értem haza.... mi nem tudom mikor tudunk csatlakozni hozzátok, mert a srácokon múlik minden. rndsz. keretet, nagymatricát nem tudtam, csak pici MOTE matricát hozni. Majd BW-re, ill utánra próbálok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Én meg tegnap strandolni voltam,nagyon szupi volt,a vízben nem is éreztük a hőséget.A karneválon el lehetett viselni a meleget?Micsoda vihar volt Pesten! :unsure: Maci jó lett a kocsin a matrica,biztos sokaknak feltünik!Én is raktam már ki pár szórólapot a jobbképű Opelekre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Helló Charlie Brown! :unsure: Itt Fehérváron fél kilenctől feltámadt a szél, és kilenctől istentelen zuhé kezdődött. Gondolom Pesten is így volt. Azért remélem, hogy Debrecen megúszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Debiben nem tudom,hogy volt-e vihar,itt nálam nem volt veszélyes.Hajnalban dörgött párszor meg volt egy minimális eső és kész,már süt a nap. :unsure: (én meg dogzódok :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Helló Charlie Brown! :) Itt Fehérváron fél kilenctől feltámadt a szél, és kilenctől istentelen zuhé kezdődött. Gondolom Pesten is így volt. Azért remélem, hogy Debrecen megúszta. szerencsére mi mondhatni megúsztuk,egy gyors záporral (Mackó,ugye nem áztatok el hazafelé menet? :D ) de nem tartott sokáig. a karnevál...rengeteg ember,mint mindig,gyönyörű tüzijáték,viszont a beígért utcabál...hát nem tudom...Charlie koncert nem igazán az....viszont a kisszínpadon....ott volt a nagy élet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Jó Reggelt! Tegnap sajna eláztunk ... Pedig a hídon sétáltunk már, amikor éppen csepergett... aztán 500 méterrel a cél előtt zuhé.... majd az utcánkban már alig esett... folyt a víz rólunk. És nem a nagy meleg miatt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Jó Reggelt! Tegnap sajna eláztunk ... Pedig a hídon sétáltunk már, amikor éppen csepergett... aztán 500 méterrel a cél előtt zuhé.... majd az utcánkban már alig esett... folyt a víz rólunk. És nem a nagy meleg miatt. :) a sör,a sör :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ja... ha azt nem iszom, előbb érünk haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ja... ha azt nem iszom, előbb érünk haza... mondom én,hogy az az oka :) egyszer még 1. évfolyamos koromban az egyetemtől az istván útig gyalog,rövidnadrágban és pólóban mentem haza,a zuhogó esőben. akkor sokat bővült a szókincsem,a káromkodásokat tekintve :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Nyusziiiiiiiiiiiiii hol vaaaaaagyyyyyyyyyyyyy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts