nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 mást is szeretnék :unsure: pl. Vauxhall rácsot? :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 pl. Vauxhall rácsot? :lol: :) :D N E M :D ja és folyamatban van a hoodprotektorom is... nem túl esztétikus,de a 4esen muszáj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 na azon én is gondolkodtam, de letettem róla...nem csúfítom el a drágámat még jobban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 na azon én is gondolkodtam, de letettem róla...nem csúfítom el a drágámat még jobban :unsure: nekem muszáj,mert mindig ott járok,és rohadt sok a kavics...városban nekem sem lesz fent nem csúfítod el MÉG JOBBAN? szóval nem is szép :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nekem muszáj,mert mindig ott járok,és rohadt sok a kavics...városban nekem sem lesz fent nem csúfítod el MÉG JOBBAN? szóval nem is szép :unsure: :) nem érted a lényeget.....kicsi vagy még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nem érted a lényeget.....kicsi vagy még :) hiába próbálod menteni a menthetetlent :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Most olvasom...2007-ben kb 6 olyan szombat lesz, amikor dolgozni kell ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 hoodprotector... neee.... HOBi szép!!!!!!!!!!!! keret ügyben ténykedés megkezdve! :unsure: meglátjuk mi lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 HOBi szép!!!!!!!!!!!! :unsure: :) Szívemből szóltál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Most olvasom...2007-ben kb 6 olyan szombat lesz, amikor dolgozni kell ... dolgozni....nem ismerem ezt a szót :unsure: szombaton? akkor meg pláne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Na eltünök... anyámék ablakáűt viszem haza az üvegestől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 dolgozni....nem ismerem ezt a szót :unsure: szombaton? akkor meg pláne :) ezt mondás nélkül is tudtuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Na... ablak nuku... kibosszankodtam magam, de ha már elindultunk Laci fiammal anyumékhoz, ki is mentünk. :unsure: ööö... Endlos ügyében is szóltam a keretek miatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 oksa, felesleges lett volna több szálon indítani a dolgot....abból csak a akavr van.ezrté szóltam neked :unsure: Ablakkal mi lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Szaki a megbeszélt időben nem volt sehol, a kedves lánya meg nem tudta hol van, így holnap délelőtt 10-re ismét megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Szaki a megbeszélt időben nem volt sehol, a kedves lánya meg nem tudta hol van, így holnap délelőtt 10-re ismét megyek. Csípem az ilyet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 hát még én... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 hát még én... :unsure: Sziasztok! Mackó lenne egy kérdésem! anyósodék csákánnyal tisztítják az üveget? .......................... amit eredetileg ide írtam azt kitöröltem mert másokat megbántottam vele és mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni! BOCSÁNAT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Sziasztok! Mackó lenne egy kérdésem! anyósodék csákánnyal tisztítják az üveget? nyuszi és ............ nálad? az is fontos 1 nyaraláshoz! ezt meg sem hallottam :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Szeva! Nem csákány, és nem anyós... anyumék... és a szél rendezte az én hibámból! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Csak cicceltem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Csak cicceltem! ok,csak most nem vagyok vicces kedvemben :unsure: bocsi jobb is ha megyek és kicsit lehűtöm magam sok alkohollal jó éjt mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 ok,csak most nem vagyok vicces kedvemben :unsure: bocsi jobb is ha megyek és kicsit lehűtöm magam sok alkohollal jó éjt mindenkinek Bocs csak poénnak szántam, neharagudjatok azt hiszem én is kikapcsolom magam sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Srácok! Jó éjt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Srácok! Jó éjt! :D Mantás fehérvári kollegám nevében is köszönjük az éjszakai jókívánságokat! És a kollegalitás elvén alapulva bátran megjegyezhetem,hogy sajnos nekünk sokkal hosszabb lesz az éjszakánk mint nektek! :unsure: Viszont egy szép dolog mégis van! Ti ingyen csináljátok,viszont nekünk fizetnek azért hogy alszunk! :) :D :lol: Ugye Sanyi? Nektek is nagyon jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts