adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Beépített sminktükör a vezetőnek és az összes utasnak is külön a fejtámlákba építve! a vezetőnek nem kell. ő csak az utat figyelje :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Juj tényleg a sminkcuccok :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 A Corsában is van ilyen vezetőoldali sminktükör a lehajtható napellenzőn és frászt tudok kapni mikor lehajtom a nap miatt és a tükörben látom magam nincs elhuzva a tükör borítója.Mivel Betti kocsival jár munkába gondolom ő sminkel a kocsiban.(vagy visszapillantónak használja. :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 szerintetek jól állna az Astrámnak a Vauxhall rács? egyik cimbim hozta Angliából Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Én néha, ha unatkozok, miközben a Peti vezet, bele-belenézek az utasoldali sminktükörbe, hogy hogy áll a hajam (általában szörnyen, úgyhogy gyorsan fel is csapom a napellenzőt :unsure: ). De még sose jutott eszembe sminkelni vezetés közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Én néha, ha unatkozok, miközben a Peti vezet, bele-belenézek az utasoldali sminktükörbe, hogy hogy áll a hajam (általában szörnyen, úgyhogy gyorsan fel is csapom a napellenzőt :D ). De még sose jutott eszembe sminkelni vezetés közben. még ha csak sminkel a söfőr... :lol: anno gimis koromban,felszállok egy buszra,elindulunk,előrenézek a sofőrhöz,egyik kezében lángos,másikba fél literes üdítő,két könyöke a kormányba akasztva,és így haladunk tova :unsure: :) érdekes volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Vauxhall rács.... neeeeeee.... ez OPEL! Minek Vauxhallozni? Akkor inkább Holden! :unsure: Vagy jel nélküli rács... nem kazánrács! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jó hogy felkerült 1 kép az említett rácsról... :) Van Kecsón is 1 a bontóban, és gondolkoztam rajta. De csak 1 kóbor gondolat marad, nekem jobban bejön a gyári... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 végülis Opel-ként jött ki a gyárból! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Szerintem is felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nekem egyáltalán nem tetszik, de végülis ízlések és pofonok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jut eszembe! Volt nálam I_S! Beszéltünk a 20.-áról... majd szól, hogy jönnek-e vagy sem! :) nekem egyáltalán nem tetszik, de végülis ízlések és pofonok... én hallgatnék az "asszonyi" szóra! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 én hallgatnék az "asszonyi" szóra! :) ugyan már, az enyém örökké szebb marad nekem, bárhogyis csinosítja, én Hobit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 én hallgatnék az "asszonyi" szóra! :D miért hallgatnál? :lol: photshoppal rátettük,ha nem kel el,belepróbáljuk élőben is,ha élőben jól mutat,megveszem. a sötétített xenonos búrával jóóóóó lesz :) ugyan már, az enyém örökké szebb marad nekem, bárhogyis csinosítja, én Hobit :unsure: ki akar a tieddel versenyezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Adorjant,inkább tedd fel az Opel clubos rendszámkeretet!Azzal sokkal jobban mutat! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Adorjant,inkább tedd fel az Opel clubos rendszámkeretet!Azzal sokkal jobban mutat! :unsure: tenném,ha megkapnám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Mondjuk a beszerelés sokat szokott javítani... Nekem is sokat jelentett a lámpánál... amíg kint volt, nem tetszett Ildinek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 ki akar a tieddel versenyezni :) Nem beszéltem versenyről.... :unsure: És nem is tudnál,... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 tenném,ha megkapnám... :) kérted már valakitől? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 tenném,ha megkapnám... :unsure: jóvanmá...majd megkapod Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 kérted már valakitől? :unsure: nyuszi azt mondta,majd a kártyával együtt megkapom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nyuszi azt mondta,majd a kártyával együtt megkapom... nem ezt mondtam! Mackó hozzál már neki 20-án Szolnokról, légyszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nyuszi azt mondta,majd a kártyával együtt megkapom... akkor O.K. nem ezt mondtam! Mackó hozzál már neki 20-án Szolnokról, légyszi Megpróbálok kérni valakitől. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 akkor O.K. Megpróbálok kérni valakitől. :) hátha visznek le a többiek...ha már ennyire akarja, ne szenvedjen hiányt ez a fiú :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nem ezt mondtam! Mackó hozzál már neki 20-án Szolnokról, légyszi nem úgy értettem,hogy egy "csomagban" hanem akkor vmikor,amikor kártyám lesz,lesz rendszámtáblakeretem is hátha visznek le a többiek...ha már ennyire akarja, ne szenvedjen hiányt ez a fiú :unsure: mást is szeretnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts