adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Pontosan! LÁtom pihent vagy te is! :) és még csak most indul az éjszaka :unsure: úgyhogy el is köszönök,irány a város! jó éjt minden erre tévedő kollégának Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jó éjt! Én is elköszönök... de én fáradt vagyok... pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Én meg csak most kezdek punnyadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Én meg csak most kezdek punnyadni. Ne punnyadjon kollega! Nekünk még messzi van a reggel! :unsure: Egyébiránt meg együtt érzek veled,de pszt! El ne mondd senkinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Ok, tartom a szám, pszt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Na akkor a témához kapcsolódóan majd lefényképezem a koptatnivalót :) :D Tamás!Te meg merre csavarogsz éjnek idején??? :unsure: Majd adok én neked!Bosszúból ma én megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Na akkor a témához kapcsolódóan majd lefényképezem a koptatnivalót :) :D Tamás!Te meg merre csavarogsz éjnek idején??? :unsure: Majd adok én neked!Bosszúból ma én megyek :lol: mintha nem tudnád merre jártam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 mintha nem tudnád merre jártam :) annyira nem lehettett nagy buli, ha már melóhelyen vagy :D Nem tudsz aludni???? De amúgy este tényleg megyek. a 100 tagú cigányzenekar lesz a főtéren :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 annyira nem lehettett nagy buli, ha már melóhelyen vagy :D Nem tudsz aludni???? De amúgy este tényleg megyek. a 100 tagú cigányzenekar lesz a főtéren :unsure: öööö elég későn feküdtem le,többet nem mondok :) estét meg egyezethetnénk :D már ha nem csajbuli jellegű lesz a dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 öööö elég későn feküdtem le,többet nem mondok :) estét meg egyezethetnénk :lol: már ha nem csajbuli jellegű lesz a dolog :D de csajbuli! Srácok!Mit kell vinnem Horvátországba? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Magadat, meg a kis pénzecskédet. Ja, meg az utasaidat se felejtsd otthon! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Magadat, meg a kis pénzecskédet. Ja, meg az utasaidat se felejtsd otthon! :) ja és el ne felejtse,hogy kocsival mennek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Magadat, meg a kis pénzecskédet. Ja, meg az utasaidat se felejtsd otthon! :unsure: Na jóóóóóóóóóó, de amúgy.....valami fontos tudnivaló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Na jóóóóóóóóóó, de amúgy.....valami fontos tudnivaló? térkép :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Az odavezető út ismerete elég fontos tudnivaló. Egyre jár az agyunk Tomi! :unsure: Egy a lényeg főnökasszony: odaméssz, oszt' jól érzed magad. Annyira, hogy haza se akarj jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Az odavezető út ismerete elég fontos tudnivaló. Egyre jár az agyunk Tomi! :D Egy a lényeg főnökasszony: odaméssz, oszt' jól érzed magad. Annyira, hogy haza se akarj jönni. :lol: :D :) ööööö azért csak jó lenne ha hazajönne..... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 de csajbuli! Srácok!Mit kell vinnem Horvátországba? :unsure: Érvényes útlevelet! :) Én egyszer régebben mikor románba jártam ki tankolni úgy jártam,hogy végig álltam a sort ,mikor én következtem akkor felnyittatta a határőr velem a csomitartót,ott volt eldugva a gyerek karácsonyi ajándéka,hogy meg ne találja a lakásban.Na nem baj mondta a határőr haverom,hogy rakjam oda be valamelyik irodába amíg kimegyek románba,jó ok.Utána elviszi az útlevelelünket pecsetélni és 1 perc mulva jön vissza vigyorogva és nevetve közli,hogy 1 hete lejárt az utlevele a feleségemnek így ő nem léphet ki!Persze az egész határátkelő rajtunk röhögött. Ezek után már aznap nem volt kedvem kimenni tankolni még egyszer sorba állni stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jó reggelt! Nyuszi! Én nem tudok segíteni ilyen téren... rég jártam külföldön. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 hmmm, akkor azt hiszem beszerzek egy tetőboxot a ruháinknak :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 hmmm, akkor azt hiszem beszerzek egy tetőboxot a ruháinknak :unsure: :) akkor elég költséges lesz a nyaralás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 hmmm, akkor azt hiszem beszerzek egy tetőboxot a ruháinknak :unsure: :) Vagy utánfutót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Egyre olcsóbb megoldások! :D tetőbox--- csomagtartó is kell hozzá. :unsure: utánfutó---- vonóhorog... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Egyre olcsóbb megoldások! :D tetőbox--- csomagtartó is kell hozzá. :unsure: utánfutó---- vonóhorog... :) Luxuskormány,luxuskormány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Beépített sminktükör a vezetőnek és az összes utasnak is külön a fejtámlákba építve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Beépített sminktükör a vezetőnek és az összes utasnak is külön a fejtámlákba építve! a vekiben már elől megvan, mindkét oldalon, és világítással! :unsure: Akkor ez a luxus jele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts