nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Sziasztok! csak én vagyok üde? Szia :) , mesélj, mi a helyzet, rég jártál erre... Irigyellek az üdeséégért... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Sanyi,én hívtalak nemrég,gondoltam megzavarom az éjszakai munkakedvedet :) :D Céges telefon volt,ne hívd! Lestem is, hogy még egy ilyen idióta telefondszámot! :unsure: De csak reggel láttam, mert melóhelyre nem hordok telefont, mert sok a szarka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Szia :) , mesélj, mi a helyzet, rég jártál erre... Irigyellek az üdeséégért... :unsure: tegnapelőtt itt jártam! tegnap dolgoztam tehát kivagyoki pihenve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 én meg régen untam már magam ennyire,mint ma... aktív pihenés,munka közben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jó regggggelt! :unsure: Jelentem,éjszakás műszak kipihenve! :D Nyuszi bulizz nyugodtan vasárnap éjjel is! Itt is volt Zala menti napok a hétvégén,és beszélgettem egy síkrészeg "munkatársamal",aki egy idő után vodka-Redbull helyett Bomba-Redbull-t kért :lol: :D :) Állítólag nagyon jó móccer hogy fenn legyél egy egész napig alvás nélkül :D Ezen a virágkarneválos dolgon már agyaltam egyszer... Elméletileg nem nekünk kellene fizetni,hanem reklámot kéne biztosítani a régió néhány opel márkakereskedésével,és önkormányzati segítséggel meg lehetne oldani egy olcsóbb de szép virágopelt :) Meg hát ez egy karnevál,felvonulok én a saját kocsimmal is,fiatal csajokat meg kerítünk majorett-ezni az autók körül :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 ez a bomba-redbull odab... :) :D :lol: meg a múltkor mintha láttam volna másnaposság ellen ilyen energia-ital félét :unsure: létezik ilyen????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Létezik ám, és hat is! És ráadásul nem csak másnaposságra jó, mert az alkoholt vonja ki a szerveztedből valahogy, és ezért még aznaposan is hat, és a szonda is kevesebbet mutat. De hogy mi a neve, azt már nem tudom. Akkor ajánlgatták nekem nagyon, amikor állandóan piásan vezettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Anno a régi cégemnél még valami másnaposság elleni tusfürdőt is gyártottunk, vagy mi.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Anno a régi cégemnél még valami másnaposság elleni tusfürdőt is gyártottunk, vagy mi.... :unsure: Fú mennyi minden! akkor nekem adjatok lécci másnaposság elleni piát! Valami erőset! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 ....meg a múltkor mintha láttam volna másnaposság ellen ilyen energia-ital félét :unsure: létezik ilyen?????.... http://www.outoxkft.hu/index1.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Anno a régi cégemnél még valami másnaposság elleni tusfürdőt is gyártottunk, vagy mi.... :) öööö mikor megláttam azt a "szappant",azóta elhiszem,hogy mindent csinálnak :D Akkor ajánlgatták nekem nagyon, amikor állandóan piásan vezettem... ehhhh,ezt meg se hallottuk :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 öööö mikor megláttam azt a "szappant",azóta elhiszem,hogy mindent csinálnak :D ehhhh,ezt meg se hallottuk :unsure: :D :lol: főleg az állandóan kitételt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Anno a régi cégemnél még valami másnaposság elleni tusfürdőt is gyártottunk, vagy mi.... :unsure: Erre azért kíváncsi lettem volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 ehhhh,ezt meg se hallottuk :unsure: :D :) Ugyan, annak már vége! Jópáran ismerik már a sztorit, nem akarom tovább koptatni, ha érdekel, akkor van, aki elmesélje neked. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ugyan, annak már vége! Jópáran ismerik már a sztorit, nem akarom tovább koptatni, ha érdekel, akkor van, aki elmesélje neked. :) Sanyi! Ugye nem a szappanra gondoltál koptatás ügyileg?! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Sanyi! Ugye nem a szappanra gondoltál koptatás ügyileg?! :) Upszi, ezt benéztem, rögtön javítok! :D :lol: :D Azt a szappant meg használja valami illetékesebb a témában. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Upszi, ezt benéztem, rögtön javítok! :) :D :lol: Azt a szappant meg használja valami illetékesebb a témában. :unsure: Ezt igen... :D Én meg lecsaptam. Bocs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Semmi gond, legalább egy jót kacagtam még meló előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Viszont most már a többiek csak sejtik, hogy mire csaptam rá! :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 mittttt csapkodtok itt,talán röplabdáztok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 mittttt csapkodtok itt,talán röplabdáztok? :unsure: Na erről beszéltem... ti már csak sejthetitek, miről van szó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na erről beszéltem... ti már csak sejthetitek, miről van szó! :) sejtetem,de nem tudom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 sejtetem,de nem tudom :unsure: Nem baj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nem baj! :) kar a karé,láb a lábé, láb a karé,karalábé... vagymi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Pontosan! LÁtom pihent vagy te is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts