adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 jó reggelt! végre szép időre ébredhettünk :D jelentem a csempevásárlás is megvolt,nem volt egyszerű délután,ugye nyuszi? :unsure: az este-éjszaka folyamán bevetettem matematikai tudásom a lakása alaprajzának elkészítésekor,egy kis sörrel kísérve mindenre találtam megoldást :) :D :lol: 20-i nappal kapcsolatban pedig a felső vezetésünket kell ostromolni :), de én is benne vagyok az össznépi tüzijátékos dologban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Részemről szeretném megnézni a nappali karnevált is.....valahol, aztán lehet egy egész napos csavargás...nem bánom, fagyi, vattaculor kíséretében, ok, Tamás kaphat sört is :D :) Este pedig jó korán egy sörözőben várva a kezdést, megnézhetjük a felvonulást, aztán buli hajnalig :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Részemről szeretném megnézni a nappali karnevált is.....valahol, aztán lehet egy egész napos csavargás...nem bánom, fagyi, vattaculor kíséretében, ok, Tamás kaphat sört is :lol: :D Este pedig jó korán egy sörözőben várva a kezdést, megnézhetjük a felvonulást, aztán buli hajnalig :unsure: húúúú,akkor nekem hétfőre szabi kell,hogy ne szétcsúszva menjek dolgozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 húúúú,akkor nekem hétfőre szabi kell,hogy ne szétcsúszva menjek dolgozni :) :unsure: Francba ezt elfelejtettem...Nekem sem szabad akkor bulizni...kedden induuuuuuuuuuuuuulok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 :unsure: Francba ezt elfelejtettem...Nekem sem szabad akkor bulizni...kedden induuuuuuuuuuuuuulok :D és hétfőn még dolgozol??? :) azt hittem egész héten szabin leszel Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 és hétfőn még dolgozol??? :unsure: azt hittem egész héten szabin leszel nem nagyon merek, így is örülök, hogy elengedtek, próbaidő alatt elvileg nem lehetne...sőt érkezés utáni nap már meló... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 nem nagyon merek, így is örülök, hogy elengedtek, próbaidő alatt elvileg nem lehetne...sőt érkezés utáni nap már meló... :unsure: nem hangzik túl jól :) pláne hogy te fogsz vezetni... na majd kitalálunk vmi tuti pihenést,hogy ne fáradtan menj dolgozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jó reggelt! 20.-a: programom délelőttre már van, az esti buliban benne vagyok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Most beszéltem Lujdzsival, neki lehet nem jó a 20-a :unsure: Majdnem taliztunk is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 mi az, hogy majdnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 mi az, hogy majdnem? Elfelejtette, hogy már új heylen melózok, ésa réginél keresett, mert arra járt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Elfelejtette, hogy már új heylen melózok, ésa réginél keresett, mert arra járt :lol: :) a megszokás :unsure: de végülis,ha azt nézed,megismerteted velünk a várost,hogy így ingázol,ingáztál a melóhelyek között :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 akkor a 20.-a megint kisbuli lesz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nem, hisz legalább hatan leszünk :unsure: bár az se sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nem, hisz legalább hatan leszünk :D bár az se sok... csinálni kellene MOTE-s virágkocsit,reklámként :) 6 fő meg már tömeg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 csinálni kellene MOTE-s virágkocsit,reklámként :) Mondasz valamit! Beszélni kéne erről! :D Van ugyanis ötletem!!! :unsure: a jövőévre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ötletem nekem is van, volt, de nincs rá több millió forintom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ötletem nekem is van, volt, de nincs rá több millió forintom... Nyuszi! Annyiba kerülne egy virágkocsi? Csak tán nem. Ja, meg nem is mi fizetnénk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nyuszi! Annyiba kerülne egy virágkocsi? Csak tán nem. Ja, meg nem is mi fizetnénk... de... És ezt a karneváli dolgot már elvettettük azt hiszem a Blitz miatt...már többször is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 de... És ezt a karneváli dolgot már elvettettük azt hiszem a Blitz miatt...már többször is... Bizti annyi? Ha meg nem hát nem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Bizti annyi? Ha meg nem hát nem. :unsure: ok, attól függ, mekkora a kocsi. de a ktgvetést nézegetve....szerinted miért csak a legnagyobb árbevételű cégek csinálnak? én csak a felvonulást terveztem, de a fent említettekmiatt ugye ugrott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na majd mesélek az ötletemről, de most lépek déli alvás miatt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 de jó lenne nekem is aludni most egy keveset...vagy akár sokat is.... nyuszi,te hogy látod? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 de jó lenne nekem is aludni most egy keveset...vagy akár sokat is.... nyuszi,te hogy látod? :unsure: azt nem tom neked mi lenne jó, de én nagyon ááááááááááááááááálmos vagyok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 azt nem tom neked mi lenne jó, de én nagyon ááááááááááááááááálmos vagyok... :unsure: Sziasztok! csak én vagyok üde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts