kavics Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 yes.. most fejeztem be... kipihentem a hét fáradalmait Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Kavics is lassan diplomás lesz... jaja... sohasem tudom, hogy a vég kezdete, vagy a kezdet vége.... még egy félév még egy gyak félév és utána mehet a szakdolírás..... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 jaja... sohasem tudom, hogy a vég kezdete, vagy a kezdet vége.... még egy félév még egy gyak félév és utána mehet a szakdolírás..... :oops: ne siettesd! jobb a suliban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 ügyintézés: külö szólni kellett a rendőrnek, múltkor hogy ugyanmár vegye ki a körözésből az irataimat... erre jééé tényleg .. majd holnap kiveszem.... én még kidumálom magam, de pl.. ha tesómat kapják el a körözött forgalmival az már gázosabb szerintem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Le a kalappal Nyuszifül szemei előtt! Debrecenből látja, hogy Kavics tesó eszik Győrben!:lol: Valld be, hogy a csámcsogást hallottad!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Sziasztok! Berágtam a sok töketlenre a gyártósoron és bejöttem a helyemre netezni! Ennyi szerencsétlent egy rakáson! Ha tehetitek ne vegyetek Ph***ps műholdvevőt! Na mindegy... Nálatok is ilyen lehangoló az idő? Kénytelen vagyok pörgős zenét hallgatni, hogy életkedvem legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Földijeim,cartársak!Nem tudtok Debrecenben vagy a környéken olyan autóüveges céget aki az üvegen levö karcolást (nem repedés)el tudja tüntetni?Az történt,hogy a szélvédőmön,szemmagasságban keletkezett egy kb 4 centis karcolás.Meg szeretném csináltatni mihamarabb,nehogy szétrepedjen az üveg.Előre is kösz. Ilyet is lehet csinálni? Akkor engem is érdekel! Ezt hogy csinálják? Lepolírozza vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Le a kalappal Nyuszifül szemei előtt! Debrecenből látja, hogy Kavics tesó eszik Győrben!:lol: Valld be, hogy a csámcsogást hallottad!:lol: ;) :lol: Együtt ebédeltünk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Nálatok is ilyen lehangoló az idő? Kénytelen vagyok pörgős zenét hallgatni, hogy életkedvem legyen... Én melóhelyen nem nagyon tudok kedvem szerinti zenét hallgatni...sajnos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Én melóhelyen nem nagyon tudok kedvem szerinti zenét hallgatni...sajnos :lol: Kivéve az én számaimat.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Tényleg nyuszi, a Republic-ot láttad az este Fábryban? Mert én sajna elaludtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Kivéve az én számaimat.... :roll: :lol: igaz, azt az egész iroda hallgatta reggelente :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Én melóhelyen nem nagyon tudok kedvem szerinti zenét hallgatni...sajnos :lol: Pedig egyszerű: CD vagy pendrive és egy (nyuszi)füles kell hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Tényleg nyuszi, a Republic-ot láttad az este Fábryban? Mert én sajna elaludtam... Igen láttam :wink: Bár nem volt egy nagy szám, de röhögtem rajtuk, mert tudom utáljék az ilyen fellépéseket 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 A melóban nekem is gond van a zenével. Mindenki tuc-tucos, attól nekem pedig olyan rossz hangulatom szokott lenni, ideges leszek, az meg senkinek se jó. Ha pedig én választok, akkor mindenki rimánkodik, hogy valami "emberibbet" tegyek be. Pedig szerintem a Metallica még nagyonis lágy rock. Ezért aztán álltalában csak a görgősor nyikorgását hallgatjuk, és szent a béke. Hiába, amiben gitár, dob, és egyáltalán élő zene és énekhang van, az már nem zene :evil: ... Miért különbözőek az emberek? Miért nem lehet mindenki rocker? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Pedig egyszerű: CD vagy pendrive és egy (nyuszi)füles kell hozzá... :lol: ;) :D :lol: Nyuszifüles adott hozzá :wink: ,még cd is lenne :lol: , no de a kollegák, nem épp azt aműfajt kedvelik, mint én... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Igen láttam :wink: Bár nem volt egy nagy szám, de röhögtem rajtuk, mert tudom utáljék az ilyen fellépéseket 8) Melyik számot adták elő? Új volt? Látszott rajtuk, hogy nem szeretik az ilyen fellépést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 A melóban nekem is gond van a zenével. Mindenki tuc-tucos, attól nekem pedig olyan rossz hangulatom szokott lenni, ideges leszek, az meg senkinek se jó. Ha pedig én választok, akkor mindenki rimánkodik, hogy valami "emberibbet" tegyek be. Pedig szerintem a Metallica még nagyonis lágy rock. Ezért aztán álltalában csak a görgősor nyikorgását hallgatjuk, és szent a béke. Hiába, amiben gitár, dob, és egyáltalán élő zene és énekhang van, az már nem zene :evil: ... Miért különbözőek az emberek? Miért nem lehet mindenki rocker? :twisted: Én mindenfajta zenét szeretek, ami jó. Lehet az rock, metál, vagy akár "tuc-tuc" is, ha jó... :lol: Ha látnátok egyszer a playlistemet.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Melyik számot adták elő? Új volt? Látszott rajtuk, hogy nem szeretik az ilyen fellépést? Igen az új albumról volt :wink: Hát látszani nem nagyon,d e anno én még ...ööö....jól ismertem őket, és onnan tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 ezzel én is így vagyok... a rammstein után jöhet a tiesto.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Jó délutánt! Ma bombariadó volt a suliban, valami balfenék miatt két órát fagytunk a hidewgben, mig a szakemberkék átvizsgálták az épületet. Persze nem volt semmi..... Hpgy lehet valaki ilyen buttta!!!!? :roll: Úgyis elkapják a telefonálót, tuti valami kiskölyök volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Egyre jobban gondolkodom azon, hogy a kék "Sörös Sanyi"-ból barnát kellene csinálnom. A ti klubbotokba mennyi a beugró egy évre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 5000 pííz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Hogy lehet valaki ilyen buttta!!!!? :roll: Úgyis elkapják a telefonálót, tuti valami kiskölyök volt..... Az hagyján Rulezke, de nálunk tavaly a melóhelyen -10C-nél éjszaka csináltak bombariadót, kétszer is. Kabátért nem engedtek senkit az öltözőbe, hajtották ki a népet, és a műszakvezetők senkit nem engedtek haza két órán át. Na azt a didergést nem kívánom senkinek. Egy póló, plussz egy munkásköpeny, ami semmit nem ér. Voltak is tüdőgyuszik. Én hálistennek megúsztam orfújással 2 héten át. Na, ez már nem butaság, hanem óriási hülyeség. Hogy lehet valaki ennyire egoista? A többi 500 emberre nem gondolt a marhája. Ha kiderült volna, hogy ki volt az, akkor lincselés lett volna. (A rendőrség kiderítette, de a sorra nem került ki az információ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Én azt hittem, csak gyedrekek csinálnak ilyet, felnőttek nem....! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts