mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Jut eszembe... ki, hogy áll akkor BW terén? mert tegnap hívott I_S, és ők pl. nem jönnek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Jut eszembe... ki, hogy áll akkor BW terén? mert tegnap hívott I_S, és ők pl. nem jönnek... :unsure: nekem sajnos egyre valószínűtlenebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 nekem sajnos egyre valószínűtlenebb :unsure: Nekem is, mivl én épp akkor jövök haza..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Nekem is, mivl én épp akkor jövök haza..... akkor pont jó lenne,non-stop kirándulás :unsure: bár tudom,mostmár lesz fontosabb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Épp ez az, mostmár semit sem szabad... :unsure: Elmegyünk délután csempét nézni??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Épp ez az, mostmár semit sem szabad... :unsure: Elmegyünk délután csempét nézni??? :) felőlem :D bár ha veszünk vmi nehezet,és cipekednem kell,az már feláras szolgáltatás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 felőlem :) bár ha veszünk vmi nehezet,és cipekednem kell,az már feláras szolgáltatás :D :unsure: :) :D Pedig vezetni is neked kéne.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 :unsure: :) :D Pedig vezetni is neked kéne.... :lol: :D jó pénzért bármit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 jó pénzért bármit :unsure: Oks, választhatsz, vagy vezetsz, és cipekedsz, vagy nem kapsz......vacsorát :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Oks, választhatsz, vagy vezetsz, és cipekedsz, vagy nem kapsz......vacsorát :D :D azt hiszem megleszek vacsora nélkül :) :lol: meg nem úgy volt hogy......tudod :D és ha esetleg mégis vezetnék és cipekednék,akkor mit kapok? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Bocs a vacsora szót elfelejtettem idézőjelbe tenni :D :) Tőlem mehetünk a tüzépről hazafelé, de.....7-re a lakásnál kell lenni, és ne aggódj, nem vezsek semmit :unsure: Srácok, arra gondoltam együtt elmehetnénk valahová majd kirándulnui ősszel Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Bocs a vacsora szót elfelejtettem idézőjelbe tenni :D :lol: Tőlem mehetünk a tüzépről hazafelé, de.....7-re a lakásnál kell lenni, és ne aggódj, nem vezsek semmit :) Srácok, arra gondoltam együtt elmehetnénk valahová majd kirándulnui ősszel idézőjelbe? hmmmm és az mit takar? :unsure: tüzépre akkor mégis megyünk? :D mert reggel még más volt az álláspont. de akkor írd már le priviben,hogy lesz a délutáni prg. őszi kirándulásban maximálisan benne vagyok :D akár egy,akár több napos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 vagy süssünk szalonnát a kertben...megint :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 vagy süssünk szalonnát a kertben...megint :lol: grillezést szándékosan nem említed? :unsure: :) :D én benne vagyok a sütögetsében :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Éppen lehetne grillezni, ha működne a grillező :unsure: de a pótalkatrészek hiánya azt hiszem....befolyásolja :) Nekem a 19-e akkor jó, csak ha a koncert elmarad.20-án max a felvonulás után....marad a 18 esetleg...vagy ha visszajöttem....az jóóó sokára lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 grillezést szándékosan nem említed? :unsure: :) :D én benne vagyok a sütögetsében :lol: várjuk a többiek véleményét.nekem végülis tökmindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Nékem is mindegy. :) A grillező terén meg szakértő kollégámtól kértem tanácsot, aki felhomályostott, hogy pótalkatrészek nélkül is rossz a grillező... túl nagy az alsó rács köze... azon kellett volna maradjon az összes szenecske... szinte... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 hát ha mi lennénk rajta tuti parádés lenne :) Tényleg Gelkoca jössz? nem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Hosszas tötymörgés után megírtam az autónk történetét a mai napig... persze a word az ucsó pillanatban fagyott le, de szerncsére 1 mondat veszett csak el az autómatikus mentésnek hála. :unsure: Szóval... küldöm Szabot-nak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 A nyuszi ruhája már sárga, a mackóé azt hiszem piros :D Majdnem igazad van! :D Szakközépben az egyik komám nyulakat tenyésztett, és sunyiban ott bagózott, hogy a szülei ne tudják meg, és azzal piszkáltuk, hogy Magyarországon ő tenyészti egyefül a sárga nyulakat. Viszont az én mackóm nem piros, hanem kék! :) Amikor mennydörög, érdemes áramtalanítani... és olyankor hát.... nem is tudom, hogyan fejezzem ki.... :unsure: :) Hogyan fejezd ki? Olyan, mintha itt lennének a hoszú téli esték, vagy a régi idők, amikor még nem volt hétfőn TV adás, és szüleink ráértek este "társasjátékozni". :D Hosszas tötymörgés után megírtam az autónk történetét a mai napig... persze a word az ucsó pillanatban fagyott le, de szerncsére 1 mondat veszett csak el az autómatikus mentésnek hála. :lol: Szóval... küldöm Szabot-nak! Nekem meg összeomlott a Windows (most is másik gépnél vagyok) Úgyhogy a héten tuti nem külföm el.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 csatoltam pár képet... 3,7 mega lett a levél... remélem elviseli Tomi postája. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Én szeretnék menni a BW-re,egy napra ami mondjuk szombat lenne vagy péntek csak még nem tudom hogy dolgozom szeptemberben így biztosat sem tudok mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Lajos! jó lenne ha tudnál jönni, erősíteni a csapatot! :unsure: De a hétvégi felvomulás-tüzijáték bulira is összejöhetnénk minél többen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 20-án valszeg strandolni megyünk a családdal valahová,kihasználjuk a jó időt.Ki tudja lesz-e még ilyen meleg a nyáron.Este meg már nem jó,mert asszonykám éjszakás és én maradok otthon a lánykával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jó is annak aki ebben az időben aludhat! :unsure: Nekem viszont lesz sok éjszakai pótlékom! :) Na izé,arra a vasárnapi jöjjünk össze,nézzünk tüzijátékot, partyra én is szeretnék ám megjelenni! Meg bemutatnék nektek valakit,aki kiérdemelte hogy előrébb legyen mint az ascona :D Szóval tudtok valami konkrétumot már? Sanyi,én hívtalak nemrég,gondoltam megzavarom az éjszakai munkakedvedet :lol: :D Céges telefon volt,ne hívd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts