nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Hűűűűűűűűűű de jó, akkor lehet hogy 20-án nekünk is jut egy kicsi belőled Roli???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Elment a teljes napom arra, hogy Ildit fogorvostól fogorvosig vigyem... szbin van, nem az ő körzete, helyettesít, saját beteg előlre... ja, menjen röntgenre, 1 hét múlva vissza... kapják be, ekkora f.szok a fogorvosok? (Persze ezek után várnák a borítékot! ) Este még lehet teszünk egy próbát az ügyeleten... :unsure: :) sajnos én is tapasztaltam már ilyet,igaz csak sima orvossal... azt hiszem 3 helyen voltunk,és mindenhonnan elzavartak a fenébe,merthogy "nem ide tartozok,mit keresek itt",pedig szó szerint állni alig bírtam... aztán végül az lett,hogy hazamentem a háziorvosomhoz,50km-re Debrecentől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Jó reggelt! Nem tömés...húzás... :) De lehet még ezzel nincs vége Ildi szenvedésének... lehet van másik is. :D Roli! Igyekezz 20.-ára eljutni ide! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Akkor 20-ára valami progi? Közös tüzijáték , valami? sajnos én is tapasztaltam már ilyet,igaz csak sima orvossal... azt hiszem 3 helyen voltunk,és mindenhonnan elzavartak a fenébe,merthogy "nem ide tartozok,mit keresek itt",pedig szó szerint állni alig bírtam... aztán végül az lett,hogy hazamentem a háziorvosomhoz,50km-re Debrecentől... pedig én harcoltam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Az esti felvonulást és tüzijátékot mi is szeretnénk megnézni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Akkor 20-ára valami progi? Közös tüzijáték , valami? pedig én harcoltam... :unsure: igen kiálltál a személyemért :) köszi érte de debrecen már csak ilyen...sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 igen kiálltál a személyemért :D köszi érte de debrecen már csak ilyen...sajnos máshol is iylen....az egészségügy yilyen, nem a város :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 máshol is iylen....az egészségügy yilyen, nem a város :unsure: :) most nem csak erről van szó :D sztem nagyon leállt az élet itt,ha csak a múlt évhez viszonyítok,akkor is így látom...nem tudom mi lett az emberekkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 most nem csak erről van szó :unsure: sztem nagyon leállt az élet itt,ha csak a múlt évhez viszonyítok,akkor is így látom...nem tudom mi lett az emberekkel fáradtak, dolgoznak....sok a gondjuk.....a fiatalok meg elköltöznek Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 fáradtak, dolgoznak....sok a gondjuk.....a fiatalok meg elköltöznek hm,és pl egy évvel korábban nem ez volt? de lehet csak én érzem elszürkültnek a várost... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 hm,és pl egy évvel korábban nem ez volt? de lehet csak én érzem elszürkültnek a várost... lehet a város ugyanoylan, csak t e pörögsz idén nagyon, valmi oknál fogva :unsure: és ezért érzed szürkének a körülötted lévő világot Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 lehet a város ugyanoylan, csak t e pörögsz idén nagyon, valmi oknál fogva :) és ezért érzed szürkének a körülötted lévő világot most hogy mondod :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 A nyuszi ruhája már sárga, a mackóé azt hiszem piros :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 A nyuszi ruhája már sárga, a mackóé azt hiszem piros :lol: :unsure: :) mi van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 :unsure: :) mi van? :D a karneváli kocsin itt kint a cégudvarban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a dologban! De azt hittem, minket kérnek fel, hogy álljunk a kocsira! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a dologban! De azt hittem, minket kérnek fel, hogy álljunk a kocsira! :unsure: :) parádé kamion ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 A nyuszi ruhája már sárga, a mackóé azt hiszem piros :) érdekes színek :unsure: fakult nyuszi "ruha" és megvágott mackó :lol: szerk.: jó szar poén volt,de hát el lett B * S Z V A a napom...csak erre futja most :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 parádé kamion ? :unsure: hát ha mi lennénk rajta tuti parádés lenne :) Tényleg Gelkoca jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 na végre esik ismét az eső Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 na végre esik ismét az eső örülök is neki... pont b.szódik a kút... kedves rokony hozzányúlt... persze tagadja. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 az kellemes,pláne ilyenkor... én szerettem az ilyen fúrt kutas témát :) pláne amikor ásták nagymamámnál,és rengeteg agyag került felszínre,rendes kézműves tábort csináltam húsz perc alatt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Ha "esik az eső. és mennydörög".....akkor sok hasznos dolgot lehet a szobában csinálni :unsure: Én szeretem az esőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 ez a kút, amíg a kedves rokon jóvoltából egy másik kedves rokon által a szivattyú a felszínre nem lett emelve, semmi különös problémával, szinte állandóan ment... a belviz okozta neki csak a bajokat. mióta ki van emelve, csak a baj van vele... Ha "esik az eső. és mennydörög".....akkor sok hasznos dolgot lehet a szobában csinálni :D Én szeretem az esőt :lol: amikor mennydörög, érdemes áramtalanítani... és olyankor hát.... nem is tudom, hogyan fejezzem ki.... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 ez a kút, amíg a kedves rokon jóvoltából egy másik kedves rokon által a szivattyú a felszínre nem lett emelve, semmi különös problémával, szinte állandóan ment... a belviz okozta neki csak a bajokat. mióta ki van emelve, csak a baj van vele... amikor mennydörög, érdemes áramtalanítani... és olyankor hát.... nem is tudom, hogyan fejezzem ki.... :unsure: :) belvíz....borzasztó mostanság.....a pincénkben soha nem jött még fel a talajvíz...idén legalább fél méteres volt,a vízóraaknában bő méteres..... a kertekről nem is beszélek :D sajna ez mifelénk nagy csapás,az emberek nagy részének a mezőgazdaság az egyetlen beévteli forrása :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts