mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ha 3-an 4-3n összejövünk egy ótóba, akkor nem olyan sok pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ha 3-an 4-3n összejövünk egy ótóba, akkor nem olyan sok pénz. úgy persze,de tudod,említettem régebben,hogy én egyedül,vagy rajtam kívűl 1 emberrel szeretek elmenni ilyesmire :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 káárr.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 káárr.... én már csak ilyen kis bolond vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Akkor is kár... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 hétvégén meg akartam nézni a pollenszűrőmet,de lövésem sincs hol lehet,a kézikönyvben meg csak a cseréjét említik,de egy szó nincs arról,hol találjuk :unsure: azért érdekes,este az esőben mentem egy kört a városban,és akkor meg nem párásodott egyáltalán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Miért nem kérdezel, ha nem tudzs valamit???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Miért nem kérdezel, ha nem tudzs valamit???? :unsure: azt hittem,nem lesz kérdéses megnézni... elég sokat buheráltam már,nem gondoltam hogy egy pollenszűrő nehézséget fog okozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 azt hittem,nem lesz kérdéses megnézni... elég sokat buheráltam már,nem gondoltam hogy egy pollenszűrő nehézséget fog okozni :) Ezek szerint mégis... :D azaz mégsem eleget :lol: szakad az esőőőőőőőőőőőőőőő, juhééééééééééééé :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ezek szerint mégis... :D azaz mégsem eleget :) szakad az esőőőőőőőőőőőőőőő, juhééééééééééééé :lol: deeeeee :) tudod: régen szerény voltam,most már tökéletes :D esőő..már nem is mondok semmit :unsure: (mailt nem nézegecc? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 deeeeee :lol: tudod: régen szerény voltam,most már tökéletes :D esőő..már nem is mondok semmit :unsure: (mailt nem nézegecc? :) ) Tökéletes????? :) :D Mit nem tezs egy hétvége.... :D De nézegetem, de nem kaptam semmit még az előbb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Tökéletes????? :unsure: :) Mit nem tezs egy hétvége.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nyuszi! Te örülsz az esőnek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nyuszi! Te örülsz az esőnek? :) Persze, mert akkor nem bánkódok azon, hogy a lakásban rostokollva kell az időmet tölteni, ahelytt hogy a szabadban lennék...de ha esik az eső, úgysem tudok mást csinálni, mint a benti teendőimet elvégezni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nyuszi, ti Tamással már néha tényleg olyanok vagytok, mint Hagáék, ami jó! :unsure: Csak az a bibi, hogy ilyenkor eszembe jut, hogy velük vajon mi lehet? Nagyon eltűntek... Hiányoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nyuszi, ti Tamással már néha tényleg olyanok vagytok, mint Hagáék, ami jó! :unsure: Csak az a bibi, hogy ilyenkor eszembe jut, hogy velük vajon mi lehet? Nagyon eltűntek... Hiányoznak. csókolom,én Tamásról van szó? :) mert Hagáék milyenek? nem ismerem őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Igen, te Tamás! :unsure: Marha jó fejek, állandóan itt voltak régen, és egymással is úgy csicserektek itt, mint ti. És ez a szomorú, hogy nem ismered őket, mert ez tényleg azt jelenti, hogy rég voltak itt. Egyébként Hagalexről és Turnerről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 én még elég friss hús vagyok ám itt :) hmm,azt nem tudom mi hogy csicsergünk,sztem még ugyanis csínján bánunk a szavakkal,itt a fórum keretein belül :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Miről van itten szó? kérem szépen???? :) A hitelkérelem kitöltésést feladtam....ezek idióták.... :unsure: Menjünk világgá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Jó estét mindenkinek! Hétvégén úgy néz ki megyek haza Debrecenbe....mamával :D Szegénykém még sosem látta a debreceni virágkarnevált,úgyhogy gondoltam ha most nem,egy év múlva már késő lesz :unsure: Sanyim,nekem van 4 db felnire szerelt füstölhető gumim,abból legalább kettőt elviszek a BW-re,a másik kettő akkor is tied lesz,és akkor is el fogod füstölni,és én akkor is fel fogom venni! :) Nyuszi,nagyon jó a hozzáállásod! :lol: így tovább! Kell az eső is ahhoz hogy rájöjj,mit kell csinálnod.... A hitelkérelmeddel sem lesz semmi probléma.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Elment a teljes napom arra, hogy Ildit fogorvostól fogorvosig vigyem... szbin van, nem az ő körzete, helyettesít, saját beteg előlre... ja, menjen röntgenre, 1 hét múlva vissza... kapják be, ekkora f.szok a fogorvosok? (Persze ezek után várnák a borítékot! ) Este még lehet teszünk egy próbát az ügyeleten... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Csokolom mindenkinek! Mi van, Dr. nyuszi az üstben, már a lakás avatóról beszéltek? Sanyi készen van már a kocsid, ennyire sok extra lesz benne? ABS, ASR -stb. Sajna én 20-án dolgozom az éven kimarad a karnevál, tavaly voltunk a családdal szép volt! Maci szép az Angel eye-d, az nem jó ha már az embernek a fogorvoshoz kell mennie! remélem csak 1 tömés?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Hát, ha a tervezet összejön, akkor lehet. Az a terv, hogy BMW fékeket rakok alá, a lyukosztás miatt, és ha már a tárcsák alatta vannak, akkor lehet, hogy az elektronikát is meg kellene játszani (kicsit meghekkelve, amit Roli javasolt). Ami persze nyáron állandóan ki lenne kapcsolva! :unsure: De télen egy faros autónál kifejezetten előnyös lenne az ASR. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Mit is javasoltam? :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 BMW fékek, fékelektronika; azt mondtad, hogy az ABS elektronikát meglehet úgy machinálni, hogy választható legyen, melyik tengelyt fékezze. Ergo: ha az elsőt blokkoltatom, akkor gumit égetek, ha pedig szlalomozok akkor a hátsót, és olyan, mintha kézifékeznék, így gyorsabb a visszaváltás kanyarban. Szóval ha ezt össze lehetne hozni, akkor kemény lenne a verda! :unsure: De hogyhogy ily késői órákban is itt vagy? Csak nem szintén meló? :) Ma nemigen leszek egyébként. Összeomlott a Windowsom, és ahogy magam ismerem, tuti lusta leszek újrarakni egész nap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts