nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 szerény véleményem szerint ezen a képen a sör a legszebb... a csaj.......igen felejtős Nos azt hiszem ez nem éppen a legnépszerűbb hozzászólásod a srácok többségének körében....szerintem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Az a kép egyébként nekem is megvan. Viszont az nem igazi sörcsöcs. Viszont ez már valódi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Az a kép egyébként nekem is megvan. Viszont az nem igazi sörcsöcs. Viszont ez már valódi! :lol: :unsure: :) Azért gondolom az előzőnek jobban örülnél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Nos azt hiszem ez nem éppen a legnépszerűbb hozzászólásod a srácok többségének körében....szerintem :unsure: hűűhaaa :) attól hogy nekem nem tetszik,nekik még bejöhet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 No hallod! Azért az utóbbit is szorongatnám eleget. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 hűűhaaa :lol: attól hogy nekem nem tetszik,nekik még bejöhet :) persze....bár a pasik mindig odáig vannak, a nagy lökhárítókért :) :unsure: No hallod! Azért az utóbbit is szorongatnám eleget. :D Ha szorongatod akkor nem jó!!!! Húzni kell, fel, le... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 persze....bár a pasik mindig odáig vannak, a nagy lökhárítókért :) :unsure: bizonyos szintig igen :D legalábbis én :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 persze....bár a pasik mindig odáig vannak, a nagy lökhárítókért :) :unsure: Azért vannak vele érzéki csalódások. Van olyan, hogy néha azt kívánja az ember, hogy bárcsak visszavenné a melltartót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 ha szorongatod akkor nem jó!!!! Húzni kell, fel, le... :) nagyon vágod a témát :lol: :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 nagyon vágod a témát :lol: :D :unsure: :D Agráros vagyok.....tehenészetben is dolgoztam..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 nagyon vágod a témát :D :) :unsure: Biztos sokat fejt az agráron! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Azért vannak vele érzéki csalódások. Van olyan, hogy néha azt kívánja az ember, hogy bárcsak visszavenné a melltartót... :unsure: erre azért kíváncsi vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 :) erre azért kíváncsi vagyok.... biztos? :unsure: Én annyira nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 biztos? :unsure: Én annyira nem! :D Csak az elméleti síkon történő levezetésre, teeeeeeeeeeeee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Például ilyet???? :D http://www.sorlap.hu/modules.php?name=copp...com&cat=0&pos=0 Kellemes estet kedves gyerekek! De ezek a mellek! lehengerelnek! :unsure: Ezekhez hevesen epekedek,de nekem ehh...,nem lehet... Jelenleg egy (nekem) kedvesebb embert szeretek,s emellett nem lehet eme mellre here merev! :) Esetleg leleplezem kedvemet eme mellek felett elhelyezett nedvekre... Lehetne! Jelenleg negyven ser sem szegne kedvemet,ehelyett benn epedek egy lehetetlen helyen :D Nemde,kedves seres mester? :) te merre tengsz jelenleg? Szeptemberben esetleg kedved leled velem Szemesen eme nedvekhez? He? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Csak az elméleti síkon történő levezetésre, teeeeeeeeeeeee :unsure: "nagymama... játszhatok a ciciddel?.. - Igen kisfiam, csak ne vidd messzire!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 :unsure: :) Szia Roli! Azt hiszem ez most taccsra vágott engem :D "nagymama... játszhatok a ciciddel?.. - Igen kisfiam, csak ne vidd messzire!" :D Pfúúúúúúúúj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Roli! Ez .rva jó!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Szeptemberben esetleg kedved leled velem Szemesen eme nedvekhez? He? :) Je, je! :D Amúgy én is mindjárt húzok melózni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 :D Pfúúúúúúúúj :unsure: Én szóltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én szóltam! :unsure: de ez még elméleti síkon is borzasztó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én léptem! Alvóknak jóccakát, dógozó jómunkásembereknek kevés dógozást! :unsure: "Buenosz ájresz csikánó!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Asszem én is lépek, holnaptól nehéz napok virradnak rám...Szép álmokat.. Jó lenne már végre személyesen dumálni :unsure: Szeptemberben akkor tutira?Kéééééééérlek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én már annyi mindent mondtam, úgyhogy most mélyen hallgatok. Egy biztos: talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én már annyi mindent mondtam, úgyhogy most mélyen hallgatok. Egy biztos: talán... Kicsit bizonytalan vagy Sanyi! Legalább is a szavaid alapján azt hiszem :unsure: Nem ám nem jössz,mert nemtom micsinálok veled! Hozok kamerát is,meg tudjuk örökíteni ahogy táncolsz a kislánnyal :D Egy biztos,hogy nekem most el kell menem,úgyhogy ott leszek! Annyian lecsesztek már,hogy mé nem,meg izé,hogy most télleg tutira...má most szóltam a főnökségnek hogy mi van... Maci is biztosra mondta,Nyuszi is azt hiszem jönni fog,és még a többiekben is reménykedem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts