nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én meg sem kérdőjeleztem a komolyságot! :D A tegnapi nap után én sem :unsure: :) Sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Ne firtassuk a múltat! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Ne firtassuk a múltat! :D Méééééééééééééér nem???? :unsure: :) Amikor olyan jó volt, emlékszel még akkor amikor.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Egyszer nekem lesz egy eledelem, de nem keresem, mert ... most nem megy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Nekem sem megy, mert este kedvvel telve kerek felemmel gyepet egyengettem... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 ajajjj,kezdődik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 "Nyuszi ül a fűben.... Nyuszi hopp, Nyuszi hopp, máris egyet elkapott!" :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Hé nem kell személyeskedni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én csak tolmácsoltam... az első felében... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Nekem sem megy, mert este kedvvel telve kerek felemmel gyepet egyengettem... :unsure: :) Ejjej! Segged nem lett sebes? Sert nyelt kegyed ezen este, mert kedvet ezzel nyerhet ember gyereke. A francba, lemaradtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én csak tolmácsoltam... az első felében... :lol: miiiiiiiiiiiiiiiii? :unsure: Nem is láttad :) :D Max majd a legközelebbi sütögetésen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Ejjej! Segged nem lett sebes? Sert nyelt kegyed ezen este, mert kedvet ezzel nyerhet ember gyereke. ez lehet kicsit erős... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Ejjej! Segged nem lett sebes? Sert nyelt kegyed ezen este, mert kedvet ezzel nyerhet ember gyereke. Sert????Nem szeretem, mert ser nem enged csevegni sebesen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Sert????Nem szeretem, mert ser nem enged csevegni sebesen :unsure: de egen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 de egen :D téged egen, de engem nem :) Na én befejeztem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Hát igen, játszhatunk itt az e betűkkel, a legnagyobb nyelvtörő akkor is a pia! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 hamar feladtuk. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Hát igen, játszhatunk itt az e betűkkel, a legnagyobb nyelvtörő akkor is a pia! :) Hmmm, már alig várom, hogy a koktélokat szürcsölgessem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 a Horvát tengerparton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Hmmm, már alig várom, hogy a koktélokat szürcsölgessem :unsure: A legjobb koktél a fröccs... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 a Horvát tengerparton? Aham, remélem legalábbis egy nap kimenőt csak kapok :) A legjobb koktél a fröccs... :D Régen még fiatal koromban volt egy fini koktélt, de sajna ne emlékszem már mi volt benne, buli előtt mindig azt ittuk..hmmm az miylen fini volt, de sajna már a bár is megszünt ahová jártunk...és a mixerfiút sem találom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Azt a kimenőt tárgyald le gyorsan a főnökkel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Azt a kimenőt tárgyald le gyorsan a főnökkel! :) a csajokra értettem, mert én leszek a sofőr, és remélem legalább egy este lehet a bulié, hogy másnap ne kelljen menni sehová :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Nyuszi! Iszol, aztán majd kénytelen lesznek gyalog menni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Még mielőtt valaki félreérti... azért annyira nem kívánom az alkoholt, csak na...egyszer van szabin az ember :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts