Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Akkor én is abbahagyom. Ma még a szokásosnál is hülyébbek vagyunk, nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Á dehogy... tágas égen andalog, ... á dehogy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 :unsure: :) :D Mi jön még? :D Most csináltunk meg egy rakás kaját a vendégeknek, még most gyúrom majd a pogit.....De öröm volt visszaolvasmi, Még, még , még ,még még, ennyi nem elég.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Ez egy jó Republikos hozzászólás volt! :unsure: Teccett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Repül a bálna? :unsure: Egyébként a kedvenc szövegem: "Lehet fejőnő, vagy kurtizán, óvónéni vagy rendőrlány, hegesztő a traktorgyárban, egy ápolónő minden vágyam..." Jó régi, még az első albumról, azóta nem nagyon követem őket nyomon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Én igen! :) 19-én a környéken játszanak végre, már nagyon várom...Nagyhegyesen, bár elég húzós, mert kora este még Kisújon lesznek...késő estére ígérték ide magukat.És az nem túl bizalomgerjesztő környék...kéne valami kevésbé félteni való kocsi iylen esetekre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Jó reggelt! :lol: Visszaolvasva benneteket,hááát,nem vagyok róla meggyőződve,hogy tiszta elméjűek közé keveredtem! DE ez jóóóóóó! :unsure: :) :D :D Itt itthon érzem magam :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Szép napot! Igaz, egy ideje már itthon vagyok, csak picit még kipihentem a korai kelést... meg a 2,5 óra "munkát"! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Igaz, egy ideje már itthon vagyok, csak picit még kipihentem a korai kelést... meg a 2,5 óra "munkát"! :unsure: :) Nekem kezdődik nemsokára egy éjszakai 12 órázás,úgy hogy hajnal fél 4 kor még bulizni voltam :D Ja és egy 1500 négyzetméteres nyomdában csak én leszek egyedül,mert mindenki más Zala menti napokon bulizik...De mindig észreveszem ám a jót a sok rosszban :lol: Ezért az egy napért majdem annyit kapok mint 4 hétköznapért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Roli! Az hagyján, hogy te hajnali 4-kor buliztál, de a másik üzemben lévő srác, akihez a kulcsot adtuk le, illetve vettük fel, az is hajnal 4-ig bulizott... képzeld, hogy nézett ki reggel 6-kor. Csodálom, egyesek mit meg mernek tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 mi is csináltunk már olyat,hogy elindítottuk a gépet,hogy nyomjon,aztán meg lementünk a presszóba sörözni :unsure: Aztán mikor meg úgy gondoltuk,már lassan lejárt a meló,felmentünk,beraktuk a következőt,és lejöttünk megint...Na most a dolog érdekessége csak annyi volt,hogy másnap jött az egyik műszakvezető,hogy ő többször is elment a presszó előtt,és látott bennünket,miért nem dolgoztunk? Dehogynem dolgoztunk,mutattuk a munkalapot,tele volt :) A gyerek hülyének érezte magát,meg volt róla győződve hogy minket látott,nem értette :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Mi az Avonban még csak ilyennel se szaroztunk. Befele szonda volt, kifele pedig motozás és kocsiátnézés. Konklúzió: otthon nem inni semmit, Trabiba Pennybe egy tálca sört venni, azt becsempészni az öltöző hűtőjébe, melóban elhörpölni, meló után pedig kimenni mosolyogva. Ja, egyébként onnan a pia miatt vágtak ki. Hogy miért? Én sem értem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 "Fiatalság! Bolondság!" Ti még "könnyen" megtehetitek ezt. :) Én má nem. De akkor sem értem... ez a srác gyúlékony anyggal dolgozik... dohányzik... iszik... mi van, ha 1x begyújtja a gyárat? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 sziasztok! úgy látom pörgött a topik a hétvégén :lol: kár hogy nem volt erőm netezni :unsure: :D annak viszont nem örülök,hogy a frissen mosott autóm 50km-en háromszor ázzon szarrá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Se rá fitty... nekem álló helyében ázik. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Se rá fitty... nekem álló helyében ázik. :) :D csak mostanság G Astrák mosása után rövid időn belül eső jön.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Most el kell dönteni, hogy sok a G astra, vagy sok az eső? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Most el kell dönteni, hogy sok a G astra, vagy sok az eső? :unsure: jó a kérdés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Hehe! Itt meg nehéz eldönteni, hogy mi ragyog jobban: a Nap, vagy a Mantám! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Hehe! Itt meg nehéz eldönteni, hogy mi ragyog jobban: a Nap, vagy a Mantám! :unsure: Sanyi ez abszolút nem nehéz! Szaros nap,szebb a manta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Sanyi ez abszolút nem nehéz! Szaros nap,szebb a manta! :) így is lehet fogalmazni :unsure: én meg töröm itt a fejem vmi szép Manta-dícséreten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Rolit nem bírod ma lekörözni, de azért várom ám! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Micsoda dolgokról van itt szó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Komolyakról barátom, komolyakról! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én meg sem kérdőjeleztem a komolyságot! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts