Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Egyszerre? :) :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 30 kg-onként... tiszta fizikai meló... Ma is sikerült átlag 40 kg-ra csinálni a zsákokat, igaz, ma csak 463 kg-ról volt szó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Aham. Szóval te kondizol. No, akkor az nem is háj, ami 90 kilóvá tesz téged, hanem lazarostos izomszövet, amit már csak szálkásítani kell. :unsure: Kamuduma, de megnyuktatja az ember lelkét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 :unsure: :) :D ez teccett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Azért írtam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Én akkor nem is szégyellem magam pedig nem vagyok megelégedve a súlyommal...(82) de rajtam legalább nem látszik :unsure: Sanyi izomrostos szövege jó önbizalom növelő,attól még a mérleg is lefelé csal fél kilót,de csak két napig,amíg ki nem megy a fejedből a duma...utána meglepődsz hogy visszahíztál :) :D :lol: Ja,Sanyi a tied az sörizom! szóval fel a fejjel! (és menj mérd meg magad gyorsan! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Sörizom, sörizom... Az a bajom vele, hogy ezt nem hugyozom ki a sörrel. Viszont altesti tornánál lökhárítóként használható, így a befektetett energia egy része visszanyerhető az alternáló mozgás következtében. :unsure: Szóval van előnyös oldala is, csak azt mostanában nem használom ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Sörizom, sörizom... Az a bajom vele, hogy ezt nem hugyozom ki a sörrel. Viszont altesti tornánál lökhárítóként használható, így a befektetett energia egy része visszanyerhető az alternáló mozgás következtében. :unsure: Szóval van előnyös oldala is, csak azt mostanában nem használom ki. Hát pedig ki kéne használnod,hogy egy rosszul sikerült napod után is mosolygós Sanyit láthassunk! Az alternáló mozgás szerintem tud zsírégető hatást gyakorolni a fent említett izomzat méreteinek csökkentése céljából,ahhoz az altesti torna választható pozíciói közül egy erre alkalmasat kell választanod :) Ha majd eltűnt a pocak,akkor legalább tudom hogyan csinálod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Hmmm..hmmmm.....témánál vagyunk ismét :) Na ma este itthon fogok unatkozni... :unsure: azaz fáradt vagyok, mint a dög....és tanulnom is kéne.....holnap vendégeim lesznek....de...mégiscsak szombat van... Voltam ma csempét nézni....elég....a felhozatal...pedig oda mentem ahol a házam csempéjét vettem, Telo látta...ugye milyen szép volt? :D Ráadásul az egyetemről kaptam levelet, továbbképzés...300eFt/félév....jókor.....pedig a Dr. jól mutatna a nevem előtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Ráadásul az egyetemről kaptam levelet, továbbképzés...300eFt/félév....jókor.....pedig a Dr. jól mutatna a nevem előtt :unsure: Hmm... Jó drága a doktorátus. Megéri ennyiért az a két betű? Könyvelőként nem hiszem. Vagy ez újabb álláslehetőségeket biztosítana neked? Mindegy, akárhogyis van, én szurkolok neked. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Ezt neked kell eldönteni Nyuszi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Ha majd eltűnt a pocak,akkor legalább tudom hogyan csinálod :unsure: Áá! Te ígyis gizda vagy! Ilyen trükköt és praktikát megtartok magamnak, és csak találgass, hogy hogy "dolgoztam" le a pocakot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Nem, nem könyvelőként...csak egy álom valóra váltása lenne, de ennyiért én is sokallom, majd ha a melóhelyem támogatja....amúgy ennyi pénzért már olya sulit végeznék,aminek hasznát is veszem, de mostanában olyan fáradt vagyok...szóval nem lenne erőm tanulni Áá! Te ígyis gizda vagy! Ilyen trükköt és praktikát megtartok magamnak, és csak találgass, hogy hogy "dolgoztam" le a pocakot! :) Ugyan már minek azt ledolgozni???Ez a te tekintélyed :D Hogy nézne kis Sörös Sanyi sörpocak nélkül? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Szép álom, bár én még a diploma álomból is felébredtem. De te csak álmodj, és váljon valóra! Ugyan már minek azt ledolgozni???Ez a te tekintélyed :D Hogy nézne kis Sörös Sanyi sörpocak nélkül? :unsure: Csábítóan??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Akkor csak nem csinálod végig?????Ugye nem ezt akarod mondani???? :unsure: Csábítóan????Hát attól függ milyen csajszit akarsz elcsábítani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Csábítóan????Hát attól függ milyen csajszit akarsz elcsábítani.... Hát, efféléknél még van esélyem: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Mit akarsz meg van neki mindene... :unsure: Tudod nincs csúnya nő..... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Hajjaj! :unsure: Erre gondolsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 :unsure: :) :D Na látod, ezért megyek én randira kocsival... :lol: feltéve, hogy ez fordított esteben is igaz Ugye írogatod a Kislány építésének történetét....apránként fel lehetne tenni a weblapra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Amit csinálunk rajta, azt írogatom a naplómba. Csak leálltam a francia úttal, de utána folytatom a kocsi építésének leírását. Egyébként most az anyagiak miatt kicsit szünetel a projekt (hogy ez milyen hülye szó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Akkor nem bánod ha szólok Tamásnak, hogy ollózon össze belőle valamit, ha van ideje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Én meg naplót sem írtam... pedig írhattam vóna... Tomi meg lehet nem meri bevállalni az összeollózást. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Én meg naplót sem írtam... pedig írhattam vóna... Tomi meg lehet nem meri bevállalni az összeollózást. :) Miért nem? :unsure: Úgy értettem, hogy kicsit átszabja, ahogyan a bemutakozókat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Jövőhéten éjszakás leszek, szóval napközben letömöríthetem a dolgokat, és akkor nem Tominak kell vele küszködni. Akkor már belerakhatom a harmadik tankom és a harmadik tápszivattyúm történetét is. Kb csüt-péntek környékén mehetne is neki mailban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 igazán nem akarok terhet róni rátok...csak gondoltam színesíthetnénk a weblapot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts