nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Aha, értem. És ilyen területen, munkakörben is akarsz dolgozni, ill. dolgozol.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Hasonló. Az IBM-ben dolgozom a Server részlegen, mint Debug technikus. Itt az emberkék server gépeket dobálnak össze, én meg kijavítom azt, amit ők elb@sznak. Röviden ennyi a munkaköröm. Te mit melózol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Pénzügyes, könyvelő... Egyszóval szórom a pénzt :lol: No meg minden ami ezzel jár. Bár nem teljesen ilyen jellegű a diplomám.Dehát itt kötöttem ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Az jó! Money Money Money... :lol: De nem unalmas az iróasztal mögött? Valahogy én még a mozgó melókba is beleunok. Nem volt még olyan munkám, ahol 1 évnél tovább maradtam volna. Beleuntam mindbe (már innen is tervezem a lelépést). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Így nem unalmas, mert egész nap fórumozok :lol: :lol: De én sem voltam még 1 évnél sokkal hosszabb ideig egy helyen. Most is folyamatosan pályázok, de nagyon pang a piac. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Én csak most tudok fórumozni, mert 1. nincs most meló (nagy ritkaság) 2. nincsennek itt a netfüggő, kummantós kollégáim, így gépközelben lehetek. De ezek a feltételek itt a melóban ritkán teljesülnek, pláne egyszerre. Node... alakul a következő talitok? Látom, Mackósajt nagyon benne van a klubéletben, de a többiektől jött valami visszajelzés? És az útmenti vadászatnak van haszna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Node... alakul a következő talitok? Látom, Mackósajt nagyon benne van a klubéletben, de a többiektől jött valami visszajelzés? És az útmenti vadászatnak van haszna? Semmi, mindenki dolgozik... :lol: Én meg lassan megunom, hogy mindenkit ennyire noszogtatni kell. Hihetetlen számomra, hogy ha tényleg komolyan gondolnak valamit, nincs egy óra hosszájuk arra, hogy összeüljünk, megismerjük egymást, és megtervezzük, hogyan tovább. Az is lehet én veszem ezt túl komolyan, dehát én voltam már talin, napi kapcsolatban állok néhányótokkal, mégha sokszor csak neten keresztül, de akkor is.És engem magával ragadott a klubélet :lol: No meg jó példa a pesti és kecsói csapat, akikre irigykedek kissé.... De remélem nem sokáig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Csak beindul egyszer... Lehet, hogy a kezdés időpontja nem szerencsés. Télen ki mozdul ki a melegből szívesen? (válasz: olyan megszállott mint te, meg Mackósajt :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Szia mindenki! Végre hosszú idő után ismét a régi melóhelyemen vagyok netközelben, úgyhogy gyorsan fel is kukkantottam Nagyon jó, hogy van új szekció végre a környéken is, remélem kicsiny szabadidőmben el - el tudok jutni találkozókra. Üdv Mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Szia I_S! Üdv itt nállatok!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Csak beindul egyszer... Lehet, hogy a kezdés időpontja nem szerencsés. Télen ki mozdul ki a melegből szívesen? (válasz: olyan megszállott mint te, meg Mackósajt :lol: ) :lol: :lol: Imádom a bókokat korán reggel ;) Szia I_S! Örülök, hogy újra itt vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Háj evribádi! Ájm bekk! Vazapp? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Háj evribádi! Ájm bekk! Vazapp? :lol: nászing :lol: Esik az eső, borult az idő, meg a kedvem is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Én is örülök, hogy végre újra van időm feljönni. mikor várható tali a környéken? Gondolok itt inkább minitalira ugye figyelembe véve az időt, meg az ünnepek ugye, szóval gondolom nagyobb tali csak tavasszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 nászing ;) Esik az eső, borult az idő, meg a kedvem is.... :lol: Itt is borult az ég... :lol: De annyira nem borult a kedvem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Én is örülök, hogy végre újra van időm feljönni. mikor várható tali a környéken? Gondolok itt inkább minitalira ugye figyelembe véve az időt, meg az ünnepek ugye, szóval gondolom nagyobb tali csak tavasszal. Tőletek függ!!!!!Javasolj időpontot! egy minitaliba belefér az, hogy jó idő híjján esetleg beüljünk valahová? És akkor az idő probléma kilőve... Ja találtam egy szoboszlói emberkét, de még csak 1 mailemre válaszolt, aztán eltünt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Itt is borult az ég... :lol: De annyira nem borult a kedvem. :lol: A helyedben az enyém sem lenne borult.... De kár hogy nem vagyok a helyedben :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Azért egyes banki ügyintézők, meg közjegyzők kedvességét / hozzáértését nem kívánom senkinek. Tegnap pl egy papírt el is rontottak. Szerencsére azért nem a szerződést, csak vmi kiegészítő tájékoztató papírt, és nagyobb kamat / törlesztőrészlet szerepelt rajta, mint a szerződésben. Kicsit azért megijedtem. Anyukám bement ma reggel, kijavították, de megint lekezelőek voltak. Mintha a hitelügyintézés olyan mindennapi dolog lenne, hogy az embernek csuklóból vágnia kellene, mikor milyen papírt / információt kell prezentálnia. Na mindegy... Nem ide való téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Igen sajnos, valóban sok esetben ez az általános vélemény az ügyintézőkről. Nekem sincenek jó tapasztalataim.... De lássuk be kicsit mindannyian azt hisszük ha mi értünk valamihez, az másnak is olyan egyszerű, mint nekünk. Milyen kár, hogy én nem értek semmihez :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Tőletek függ!!!!!Javasolj időpontot! egy minitaliba belefér az, hogy jó idő híjján esetleg beüljünk valahová? És akkor az idő probléma kilőve... Ja találtam egy szoboszlói emberkét, de még csak 1 mailemre válaszolt, aztán eltünt. :lol: És ki az? Csak nem corsa-s? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Nem, azt hiszem nem, Astra F talán, Kisbalna néven fut itt. Csak azért említettem, mert reméltem ismered... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Milyen kár, hogy én nem értek semmihez :lol: :lol: Én ezt azért nem állítanám rólad... :lol: ;) Az egész jelenlegi munkahelyedet te viszed a válladon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Öööööö :lol: :lol: Hát ehhez a céghez nem kell sok hozzáértés.......mostmár.... De azért köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 jóreggelt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 :lol: Neked is!!!!Azt hittem ebédelsz..., legalábbis úgy láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts