mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Sanyi! felénk van egy jó széles körforgó!!!! Nem érdekel véletlen? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Lassan ideje lenne megnéznem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Valami ilyenre gondoltam én is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Éreztem én. :unsure: Augusztusban biztos nem, de a szeptember az én hónapom lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Ha korábban nem is, van rá esély, hogy a BW-en láthatunk? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Talán szombatra lemegyek. Talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nem túl meggyőző... Kéretik hangosabban mondani! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Talán szombatra lemegyek. Talán... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 :unsure: Sanyi!!!!Ezt még én is "hallottam" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Ettől sajnos még mindíg nem lettem meggyőzőbb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Na ez egy hangnyomás versenyen első hely! :) Ellenben sajnálnám, ha mégsem jutnál el még szombaton sem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Hangnyomás verseny? Az nem az én asztalom. Viszont egy sörivó versenyre beneveznék. Más: lemostam délután a kocsit. És mikor esik az eső? Naná, hogy most! Ez miféle Murphy törvény??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Ez a kocsimosás törvénye Sanyi! Kérdezd Nyuszit,szegény ő is mindig porul jár... Sanyi nagyon szeretném ha tényleg lejutnál a BW-re! Kamerával fogok menni,szóval megörökítendő a körkörös mozgásodat remélem esélyes vagyok valami szépet látni! Ezen kívül jó nagy sátrat viszek,szóval ha tovább akarnál maradni,és a szállás az akadálya,tekintsd megoldottnak :) És igen majd megtudom,remélem nemsoká( hogy szeretem-e a körforgalmakat :unsure: ) Ladával szerettem,még a sima 90fokos kanyart is,bár ott nem volt annyi kraft,de buli a javából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Gyertek minnél többen a Blitz-re mert rég nem találkoztam veletek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 No, mostmár elhiszem, hogy a müzli szeleteknek van gyümölcstartalma. Ráharaptam benne egy meggymagra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 No, mostmár elhiszem, hogy a müzli szeleteknek van gyümölcstartalma. Ráharaptam benne egy meggymagra... az színezett tökmag volt :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Tökmagnak elég kemény és kerek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Camaro S.S. ? :unsure: Mármint Sörös Sanyi? :) :D :lol: :D rulezzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 szép napot.... lehet máris megint 3 hét szabin vagyok... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Camaro S.S. ? :unsure: Mármint Sörös Sanyi? :) :D :lol: :D rulezzzzzzzzzzzzzzzzz Na ja! Jó húzás, nem? Amúgyis az egyik álomautóm. Egyébként, ha mondjuk Gáspár (ez manapság divatos vezetéknév) Sándor Imrének (GSI), vagy Gáspár Tamás Endrének (GTE) hívnának, akkor maradt volna a Manta. :) szép napot.... lehet máris megint 3 hét szabin vagyok... :D :D Montam már, hogy irígykedek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Most mondtad az előbb! :) Azért jó ez a sok szabi, de túlpihenem magam, meg hízok, mint a disznó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 A hízást hanyagoljuk. Lassan én is elérem a vágósúlyt. 66 Kg. Ennyi még sosenem voltam. A köv. fizuból farmereket kell vennem, mert már alig férek a gatyáimba. A legrosszabb az egészben, hogy már nem tudom a nadrágszíj csatján pihentetni a sörös üveget, mert egyszerűen nem fér oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Sanyi! én 90-et mondok.... :unsure: ez közelebb van a vágásérettséghez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 No jó, de neked azért jobb a magasság-súly arányod. Különben nem szégyelled magad? Mindent feleszel Ildi elől? Most már tudom, szegényke miért olyan sovány!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Dehogy is... ő töm állandóan kajával... lehet nem elég puha a kispárna, mióta a melóban állandóan 6-700 kg-at dobálgatunk. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts