nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 És mondd, a fejedben már be van rendezve a ház? Azaz tudod, hogy mi milyen színű, formájú lesz és hol, milyen bútor lesz? Nagyjából igen, de sajnos a pénz szűken áll rendelkezésre...szóval azt hiszem a berendezés az híjján lesz csak meg...inkább a felújításra költök, aztán meg egy szobát berendezek, és kész :unsure: majd ültök a földre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nagyjából igen, de sajnos a pénz szűken áll rendelkezésre...szóval azt hiszem a berendezés az híjján lesz csak meg...inkább a felújításra költök, aztán meg egy szobát berendezek, és kész :unsure: majd ültök a földre :D ehhez képest lehet ma már csempe-rengeteggel térsz haza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 majd ültök a földre :unsure: Majd viszünk bontott Opel üléseket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Majd viszünk bontott Opel üléseket! :) Hmmmm, okééééééééééééé :D ehhez képest lehet ma már csempe-rengeteggel térsz haza :unsure: Nem, nem, nehéz eset vagyok...ilyen téren is Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Épp kiccsikó bemutatkozását olvasom (immáron nem a szerkesztőből) és mit olvasok? "...elég sokat voltam a Debreceni fórumon, Nyuszifülnek köszönhetően becsatlakoztam a beszélgetésbe..." Nem, nem, nehéz eset vagyok...ilyen téren is Ezt hogy érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nem, nem, nehéz eset vagyok...ilyen téren is kihívás :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Épp kiccsikó bemutatkozását olvasom (immáron nem a szerkesztőből) és mit olvasok? "...elég sokat voltam a Debreceni fórumon, Nyuszifülnek köszönhetően becsatlakoztam a beszélgetésbe..." Ezt hogy érted? Hmmm :unsure: Nos igen, fiygelek mkire, aki csak feltűnik itt... Úgy értem, hogy a múltkori felújításnál is....sokat válogattam...mert nem mindegy mit rakok le"egy életre" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nyuszi én lehet h tudok majd adni neked pár bútort -szekrénysor,ülőgarnitúra stb....csak el kell juttatni majd hozzátok -de az is megoldható... ha majd esedékes akkor szólok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Majd viszünk bontott Opel üléseket! :D Nekem van két használaton kívüli Manta ülésem!!! :unsure: Házavatóra akkor viszem őket magammal. SzaboT, a rábeszélésről meg annyit, hogy ki is igérgetett kinek belépési határidőt tavaly télen??? :) Egyébként múlthét péntek óta használom az autót, és azóta az újszerű hátsó gumik a kopásjelzőig koptak. Szóval tényleg jó játék a Manta! :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Gelkoca!Ez komoly??? :) Sanyi, azért hagyjál gumit, amivel le tudsz majd jönni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nekem van két használaton kívüli Manta ülésem!!! :unsure: és nem is mondtad ? :D Gelkoca!Ez komoly??? :) van egy lakás mit árulok,és szinte mindenki bútor nélkül akarja megvenni, a külföldi tulaj meg nem tud mit kezdeni vele....saját részre elraknám csak nemtom tárolni....de ez akkor derül ki ha vki elviszi a lakást Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 van egy lakás mit árulok,és szinte mindenki bútor nélkül akarja megvenni, a külföldi tulaj meg nem tud mit kezdeni vele....saját részre elraknám csak nemtom tárolni....de ez akkor derül ki ha vki elviszi a lakást Értem, akkor nálam tárolod, hogy amikor jössz, be legyen rendezve a szobád??? :) :unsure: oké :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 és nem is mondtad ? :unsure: Nem volt értelme mondani, mert nem Recaro, hanem a gyári. Tehát semmi oldal- és háttartás. Amúgy persze kényelmes, de csapatni jobb a Recaroban. Ja, és a rögzítőkeret le lesz majd róla nyesve, mert azzal lesz beépítve az én Recarom. Tehát jó, meg újszerű, meg minden, de van ezeknél jobb is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Sziasztok! Látom mindenkinek a vidámabbik énje érvényesül ma! Örülök neki! :) :D Gyerekek,kalkuláltam! :unsure: Ha esetleg kocsival megyünk Nyuszi házavatójára,akkor mindenkinek autótulajnak lesz legalább 5 emberre való ülőalkalmatossága...sőt a hátsó ülések heverőnek,kartámaszos esetén fotelnek is megfelelnek majd! Szóval Nyuszi! Költs csempére,meg kajára,másra nem kell :lol: :D Ja és Nyuszinak kivesszük az üléséhez a kormányt is,hogy a jelenlévők teljes mértékben tudatában legyenek,ki a főnök,ki irányít! :) :D :D Sanyi! :D elfogyott a gumid? Nem is mondok semmit,tudod mire gondolok .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Egy picit nem figyelek rátok, és tessék... oldalakat írtok teli! :unsure: :) Juhhééééé... végre pörögtök! :) Én meg anyáméknál szereltem számgép asztalt... atomjaiból össze... sikerült... rajz nélkül, 1 fotó alapján. :D Nyuszi rábeszélőkéje? Hmmm... mindenki ismeri, milyen jó! :D Házavatóhoz ha valaki kéri, gyerekülést 3-at is tudok még pluszba vinni! :D :lol: :D Sanyi! 175/65r14-es gumik nem jók neked? most még... me van itthon feleslegben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nem volt értelme mondani, mert nem Recaro, hanem a gyári. Tehát semmi oldal- és háttartás. Amúgy persze kényelmes, de csapatni jobb a Recaroban. Ja, és a rögzítőkeret le lesz majd róla nyesve, mert azzal lesz beépítve az én Recarom. Tehát jó, meg újszerű, meg minden, de van ezeknél jobb is... ha szép és jó jöhet :unsure: :) :D régen igértem neked 4 gumit füstölni ha kell megvan még :lol: 175/70 R13 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Sanyi! :) elfogyott a gumid? Nem is mondok semmit,tudod mire gondolok .... Fogalmam sincs... Segíccs! :D Sanyi! 175/65r14-es gumik nem jók neked? most még... me van itthon feleslegben. :lol: Kösz a felajánlást, de az én méretem 13''. Még... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Egy picit lötyögne... mi a baj vele? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Gumik, méretek.....hol is vagyok most???? :D :lol: Rendben srácok, akkor költök csempére :D Bár igaz ma mégsem keltem útra....más dolgom volt :) De még rá is érek, hisz még lakás sincs :unsure: Na most süt a nap, estére, őrület.... Megyek majd este kocsikázni... elkezdem bejáratni HOBit Horváto. előtt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Gumik, méretek.....hol is vagyok most???? :unsure: :) Tudod Nyuszi, gumit mindíg méretre választunk. :lol: Horvátba pedig jó utat, addig jó kocsikázást, és kellemes guminyikorgatást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Tudod Nyuszi, gumit mindíg méretre választunk. :D Horvátba pedig jó utat, addig jó kocsikázást, és kellemes guminyikorgatást. :) Tudni tudom....na de 13-as???? :unsure: :lol: Áá, még mesze van az indulás, majd 22-én, addig még karneválozok egyet...kicsit parázok azért az úttól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Tudni tudom....na de 13-as???? :unsure: :) És az még csak az átmérő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 És az még csak az átmérő! :D :unsure: :) Nincs több kérdésem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Ja,nem lesz rajta nagy kerék csak széles :lol: 13"-os meg vagy 265/30-as? :unsure: Ja amúgy nekem is van feleslegben 4 db kerekem szerelve...185/65-ös kettő,meg 195/50-es kettő :) 4X100 as acélfelnin amit én nem füstölök el,mert az asci-n 5-ös lyukosztású kerék,és agy lesz...Szóval Sanyim,az is a tied ha kell :D Mire gondolotam? Kb: "Bakker nem bírtad megállni hogy ne rosszalkodj Nagyember?" :D :) Szeretnék mozgóképet látni egy ilyen rosszalkodásodról Sanyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Mire gondolotam? Kb: "Bakker nem bírtad megállni hogy ne rosszalkodj Nagyember?" :unsure: :) Szeretnék mozgóképet látni egy ilyen rosszalkodásodról Sanyi! Hááát, Melinda (Mantababy) mesélhetne kicsit, én inkább nem hencegnék. :D De az biztos, hogy a körforgalmak a kedvenceim. Olyan szépen lehet bennük körbe menni. Majd te is megtudod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts