corsarulez Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 :D :lol: bementem a suliba a múlt héten, mikor jövök ki, azt kérdezi az egyik kolléga: -Kié az az éhes autó odakinn? :unsure: Eddig szerencsére nem volt túl éhes, 7.1 literrel megelégedett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 jóó reggelt! király ez a szabadság,akkor kelek amikor akarok :D remélem végre eljutok a pollenszűrőig. fogyasztás nekem is hihetetlen,a városi fogyim normál körülmények között (pl klíma nélkül) pedig nem tudom hogyan,de a gyári adat alatt van :) IMÁDOM A G ASTRÁT :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 fogyasztás nekem is hihetetlen,a városi fogyim normál körülmények között (pl klíma nélkül) pedig nem tudom hogyan,de a gyári adat alatt van :lol: IMÁDOM A G ASTRÁT :) Nem kopott a motorod,jó benne az olaj,optimális a gyújtásod is...ilyenkor jóval a gyári adat alá lehet menni... :D C20XE motor is evett már alattam 7,3-at vegyesben :) Becsüld meg a jószágot mert nagyon hálás ha csak ennyit kér :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nem kopott a motorod,jó benne az olaj,optimális a gyújtásod is...ilyenkor jóval a gyári adat alá lehet menni... :D C20XE motor is evett már alattam 7,3-at vegyesben :) Becsüld meg a jószágot mert nagyon hálás ha csak ennyit kér :) :unsure: becsülöm,mert imádom :D városban a legnagyobb fogyasztásom eddig 8 liter volt,maxon járon klímával a dögmelegben,dinamikus vezetéssel. országúton meg mint egy dízel, ha 6 litert eszik,akkor már gyorsan megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Látod, látod...máskor is hallgass rám... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Látod, látod...máskor is hallgass rám... :lol: :D :unsure: ezúton is köszönöm,hogy bevezettél a G Astra világába :) a rádhallgatás ugye nem parancsteljesítést jelent? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 :D :unsure: ezúton is köszönöm,hogy bevezettél a G Astra világába :) a rádhallgatás ugye nem parancsteljesítést jelent? :D nem, mert az magától értetődik :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 nem, mert az magától értetődik :D :unsure: ehhe :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 ehhe :lol: :D Tudod a mondást!!!! A nyuszinak mindig igaza van!!!! Erről jut eszembe a cégem karneváli kocsiján lesz egy nyuszi is :unsure: most láttam már ki van faragva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Tudod a mondást!!!! A nyuszinak mindig igaza van!!!! Erről jut eszembe a cégem karneváli kocsiján lesz egy nyuszi is :unsure: most láttam már ki van faragva :lol: mindig igaza van? :D :D :) a karneváli kocsira meg azt hittem te fogsz helyet foglalni,mint nyuszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 a karneváli kocsira meg azt hittem te fogsz helyet foglalni,mint nyuszi :D sajna egyébirányú elfoglaltságaim miatt nem :) és oda dekoratív csajok kellenek :unsure: Szia Telonitó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 sajna egyébirányú elfoglaltságaim miatt nem :) és oda dekoratív csajok kellenek :unsure: pedig dekoratív vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 pedig dekoratív vagy :lol: igen tudom, egy étterem reklámhoz :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 igen tudom, egy étterem reklámhoz :unsure: :) :D dili :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 igen tudom, egy étterem reklámhoz :) :D :lol: Csatlakoznék az előttem szólóhoz: Dili! :unsure: Amúgy vigyázz adorjant, a nyuszinak mindig igaza van! Még akkor is, ha nincs, mert akkor előveszi a meggyőző-készségét, ami ugye páratlan! Igaz mackó, Sanyi? Emlékeztek még, hogy hogyan lettetetek tagok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 ugye nem korai, ha már most elkezdek burkolólapokat nézegetni....? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 ugye nem korai, ha már most elkezdek burkolólapokat nézegetni....? :unsure: csak kérdés,ha találsz vmi szépet,és mondjuk igen jó árban,akkor ki fogod-e bírni amíg tied nem lesz teljesen a lakás,hogy ne vedd meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Csatlakoznék az előttem szólóhoz: Dili! :) jóóóóóóóóóvanna, viccelődtem, csak , addig jó míg tudok magamon nevetni nem???? :unsure: Ha annyira nem érezném jól magam a bőrömben, akkor...valószínű tök magam alatt lennék, mint egy pár ismerősöm csak kérdés,ha találsz vmi szépet,és mondjuk igen jó árban,akkor ki fogod-e bírni amíg tied nem lesz teljesen a lakás,hogy ne vedd meg miért ne venném meg? a méret adott.....pénz is....mondhatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 miért ne venném meg? a méret adott.....pénz is....mondhatni.... mert egy pár perce még azt mondtad,hogy csak szétnézel,hogy képbe legyél,milyet is lenne jó.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Amúgy vigyázz adorjant, a nyuszinak mindig igaza van! Még akkor is, ha nincs, mert akkor előveszi a meggyőző-készségét, ami ugye páratlan! Igaz mackó, Sanyi? Emlékeztek még, hogy hogyan lettetetek tagok? :D :unsure: :) :D Hát az úgy volt, hogy.....én nem is tudni,... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Amúgy vigyázz adorjant, a nyuszinak mindig igaza van! Még akkor is, ha nincs, mert akkor előveszi a meggyőző-készségét, ami ugye páratlan! Igaz mackó, Sanyi? Emlékeztek még, hogy hogyan lettetetek tagok? :unsure: meggyőző-készség,hmm...... az még nem minden :D helyettem nem mond semmit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 meggyőző-készség,hmm...... az még nem minden :D helyettem nem mond semmit :) ezt most nem értem....de csak egs kérdés: Neked hogy lett g-astrád??? :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 ezt most nem értem....de csak egs kérdés: Neked hogy lett g-astrád??? :) :unsure: nem te győztél meg :D hanem Hobi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 :unsure: :) :D Hát az úgy volt, hogy.....én nem is tudni,... :lol: De mi emlékszünk! És mondd, a fejedben már be van rendezve a ház? Azaz tudod, hogy mi milyen színű, formájú lesz és hol, milyen bútor lesz? nem te győztél meg :) Nem szégyen az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nem szégyen az. :) Ő másról győzött meg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts