Vascona Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Semmi sem lenne :unsure: De én bajban lennék ha ti nem lennétek,nem lenne senkim,akit jó kedvre derítsek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Keleti régióból ki várható B.szemesre? Jelen! :unsure: Szabi elintézve... már csak píz kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Sziasztok!Nyuszi! Gratulálok a lakáshoz! legyen benne sok-sok örömed! :D és persze, jó szomszédokat kívánok (csendes, kedves, illedelmes, lépcsőházatsöprögetniszerető embereket) :unsure: Vascona, gondoltam rád, mikor Zalában jártunk a héten, bár épp Zalalövőn nem voltunk. és gratula Sanyinak is, hogy végre gurul a Manta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Vascona, gondoltam rád, mikor Zalában jártunk a héten, bár épp Zalalövőn nem voltunk. és gratula Sanyinak is, hogy végre gurul a Manta! :unsure: Pedig nem ártott volna...úgy is mondhatnám hogy azt lett volna ám Rulezzzzz! :) Ja,hát Sanyi az ügyes...én már ott tartok hogy veszek vmi szakadt opelt,csak tudjak gurulni míg a szörny el nem készül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Áááá, nem Sanyi az ügyes, hanem a barátai... De az biztos, hogy csúcs ez az érzés!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Áááá, nem Sanyi az ügyes, hanem a barátai... De az biztos, hogy csúcs ez az érzés!!! :) Meghiszem! :unsure: Sajna sötét zalában még asconát sem láttak,nemhogy értene is hozzá valaki hogy segítsen... Viszont a kasztnis kuva ócsón dógozik :D :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Az enyém 220 000 -ért csinálta meg a teljes kasztnizást meg a festéselőkészitést plusz a tetőablak belepasszintását. Szerintem ez se volt drága, tekintve, hogy az autó poraiból lett újraépítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Tiszteletem! Ma volt vectra szerelés, kútszerelés, vezetés, biciklizés... jól elfáradtam, viszont újra tökéletes a hátsófék, még szárad picit a kútnál a tömítőanyag aztán talán azzal sem lesz több gond.... fáj a hátsóm a biciklitől( a veki féktárcsáit a közeli esztergályoshoz biciklin vittem...)... szóval ma jó és rossz egyaránt történt velem... már csak az elvetett pénzmagnak kéne kikelnie, és teljes lenne az öröm.... :unsure: De az majd szépen lassan fog kikelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 már csak az elvetett pénzmagnak kéne kikelnie, és teljes lenne az öröm.... :unsure: De az majd szépen lassan fog kikelni... Maci,mit ültettél hogy pénz lesz belőle??? Áruld el,aztán azért én is vennék egy pár hektár földet,pénzt termeszteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Tiszteletem! Ma volt vectra szerelés, kútszerelés, vezetés, biciklizés... jól elfáradtam, viszont újra tökéletes a hátsófék, még szárad picit a kútnál a tömítőanyag aztán talán azzal sem lesz több gond.... előző autómnál engedett az egyik hátsó fékmunkahenger,igaz cask picit,betétcsere után érdekes módon az jobban fogott,mint a nem eresztő... :unsure: Maci,mit ültettél hogy pénz lesz belőle??? Áruld el,aztán azért én is vennék egy pár hektár földet,pénzt termeszteni :) nos igen,erre én is kíváncsi vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Én is, én is....most nekem nagyon-nagyon szükségem volna rá :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 A pénzmagot az asszonyba vetettem... de apósék nem akarják, hogy kikeljen a pénz... Ma is össze vissza zagyvált após, pedig megint van vevő a házra, csak megint nem akarja eladni... :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 A pénzmagot az asszonyba vetettem... de apósék nem akarják, hogy kikeljen a pénz... Ma is össze vissza zagyvált após, pedig megint van vevő a házra, csak megint nem akarja eladni... :unsure: :) :D A fa...is ki van már ezekkel.....valamit ki kéne már találni.... :lol: Már bocsánat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Képzeld, hogy nekünk mink van teli velük! :D :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Képzeld, hogy nekünk mink van teli velük! :lol: :unsure: :) Inkább nem... :D De most tényleg, lehet nem ártana valami hivatalos szakértővel beszélnetek, hogy ne legyen ez a kiszolgáltatott helyzet Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 lehet... Na most lépek mert, egy papírt kiviszek böszörménybe aláírásra... holnapra kell egy embernek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 lehet... Na most lépek mert, egy papírt kiviszek böszörménybe aláírásra... holnapra kell egy embernek... Szólhattál volna hamarabb, elkísértelek volna, ha Ildi nem bánta volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 egész család jött... :unsure: srácok kocsikáztak picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Jó Reggelt! Még mindenki alszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Én itt vagyok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Szió Edit! Jó az Astra? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Igen, csak a párásodás zavar. De remélem, megoldódik. Múlt héten 1000 km-t ment mindenféle baj nélkül. :unsure: Ja, és belefért 6 db bőrönd, egy kosár meg egy komplett Skoda Rapid első-hátsó ülésgarnitúra meg üvegszett (szélvédő, oldalablakok). :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Csak nem bírtatok a nászúton sem leállni, hogy alkatrészek is kerültek a csomagok közé? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Hazafelé Kaposvárt ejtettük útba, ahol már régóta vártak eme dolgok ránk. :unsure: Persze én tiszta ideg voltam, mert féltettem a szép tiszta autót a pókhálós piszkos ülésektől. de nagyon örülök, hogy Caravant vettem, pedig a Peti 5 ajtósat szeretett volna, de mostanra már ő is megszerette a HAMikát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 És a sonkát szeretitek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts