szabot Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Jó reggelt! még alig látok ki a fejemből... kedves nagyfiam kikészített minket az éjjel, annyira rosszul aludt... :unsure: Jó reggelt! Én is rosszul aludtam, de ez remélem nem zavart! :D Nem tudom, hogy hol milyen az idő, de itt nagyon esőre áll. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Itt is... :unsure: és a hangulatom is nyomott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Sziasztok!Itt is esőre áll(már 2 hete folyamatosan vagy esik vagy már elállt vagy most kezd cseperegni).Ráadásul az utat ahol dolgozni járunk be most aszfaltozzák(tavasz óta)és ,hogy mindez még ne legyen elég hétfőn elkezdték a járdát betonozni az utcában,pont most járnak előttünk,tehát a kocsival sem tudunk beállni az udvarba!Mindennek a tetejébe tegnap vezetés közben a kapukulcs kicsúszotta zsebemből és beesett a Corsa ülését tartó sín alá,kb 1 óráig próbáltam kipiszkálni már a végén ott tartottam,hogy kiszerelem az ülést is(mindezt a ház előtt az utcán),de szerencsére végül egy drótdarab segítségével sikerült kiszedni a kulcsot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 sziasztok! tényleg rossz ez az idő,pláne hogy egy nap is eléggé ingadozik...eső,napsütés,eső.... nem tudtok vmi jó klímaszervízt? a Széchenyin levő Bosch kilőve.... Hobi klímája mikor lesz megcsinálva... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 köntösgátsor... az auto-focus mögötti udvarban a bal oldalon. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 köntösgátsor... az auto-focus mögötti udvarban a bal oldalon. :unsure: hmmmmm... köszi a tippet,meglátogatom majd... szerintem vmelyik klímacső a ludas,mert évenként kellett tölteni,most viszont be sem kapcsol 8azt mondják,ha nincs benne nyomás,nem is kapcsol a klíma) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Ti miféle esőről beszéltek? :) Itt ragyogóan süt a nap... Egyszerűen nem szabad, hogy ma essen! Nem akarok sárban tipegni a szigeten... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 hmmmmm... köszi a tippet,meglátogatom majd... szerintem vmelyik klímacső a ludas,mert évenként kellett tölteni,most viszont be sem kapcsol 8azt mondják,ha nincs benne nyomás,nem is kapcsol a klíma) na elvittem,megnézték... a légkondihűtő alja EL VAN ROHADVA :unsure: azt mondták,a G Astra ilyen,szinte mindegyik elrohad... 35+munkadíjért cserélnék ki,azaz 45 ezer forint lenne a beszerelés,feltöltés költsége. elmentem megkérdeztem alkatrész-üzletben 47 ezer forint a légkondihűtő.nekem 90e ft,a javítási számla alapján. szerintetek ez a 45 korrekt ár? én,mi annak gondoljuk,de több szem többet lát :) Mackó neked pedig kösz a tippet,hogy ide hozzam,korrekt hely :D Ja és ma fél négyig kell visszaszólnunk,hogy kell-e a hűtő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 szerintem csináltasd meg. :) ja, a garit se feledd... :D holnap féket szerelek, kutat javítok... lesz.pom magam... tökre kivagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 szerintem csináltasd meg. :D ja, a garit se feledd... :lol: holnap féket szerelek, kutat javítok... lesz.pom magam... tökre kivagyok :) a felsorolás 3. tételét hagyd ki inkább :unsure: klíma javítás elhalasztva,Andi inkább most a lakásba invesztál,érthető módon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 a felsorolás 3. tételét hagyd ki inkább :unsure: klíma javítás elhalasztva,Andi inkább most a lakásba invesztál,érthető módon úgyis jön az ősz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 HURRÁÁÁÁ!!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 HURRÁÁÁÁ!!!!! :) nagyon nem hurrá :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Én meg még a hip hip-et is odatenném. Tényleg elegem van a nyárból, még úgy is, hogy elején, végén gané az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 úgyis jön az ősz :lol: ez igaz,csak nemsokára mennek Horvátországba :) de könnyen megoldotta a problémát Nyuszi: azt mondta,hogy hosszabb távra megyünk,akkor majd az én Astrámmal tesszük meg :unsure: személy szerint én is a hűvös időt prefarálom,havat lapátolni meg imádok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Ennyire azért én nem vadulok, de az ősszel és a tavasszal nagyon jól elvagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Ennyire azért én nem vadulok, de az ősszel és a tavasszal nagyon jól elvagyok. kinek mi :) van egy olyan mondás,hogy "fagyjon meg, aki nem életre való" ez szerencsére rám nem vonatkozik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Mára végeztem!Munka közben (keveset dolgoztam is)kinyomtattam a BW.programot és kis A5 méretű szórólapot csináltam belőle.Egyik oldalon a program a másik oldalán pedig a BW-es Opel embléma ill. a club és a fórum honlapja szerepel és most mikor indulok haza, már kezdem is a jobbképű Opelekre tenni! :unsure: Még ha innen a távolság miatt nem is sokan tudnak elmenni a Blitz -re,de legalább a clubról és a fórumról tudomást szereznek!Na csá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Mára végeztem!Munka közben (keveset dolgoztam is)kinyomtattam a BW.programot és kis A5 méretű szórólapot csináltam belőle.Egyik oldalon a program a másik oldalán pedig a BW-es Opel embléma ill. a club és a fórum honlapja szerepel és most mikor indulok haza, már kezdem is a jobbképű Opelekre tenni! :unsure: Még ha innen a távolság miatt nem is sokan tudnak elmenni a Blitz -re,de legalább a clubról és a fórumról tudomást szereznek!Na csá.. Hát a fórummal sajnos nem sokat érnek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Hát a fórummal sajnos nem sokat érnek... :D Egyetértek! :unsure: És lesülne a pofámról a bőr mostmár,ha a következő (Blitz) talira nem mennék el. Mindig ahová nem megyek el ott hiányolnak :) hihetetlen :lol: de most már nem lesz ilyen több... Keleti régióból ki várható B.szemesre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Örömmel jelentem, hogy a mai napon hivatalosan, szerződéssel alátámasztva lefoglaltam egy 64m2-es dobozt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 ....64m2-es dobozt :unsure: Karton? :) Drakulálok Nyuszika! Hitellel mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 ....64m2-es dobozt :unsure: Karton? :) Drakulálok Nyuszika! Hitellel mi van? Köszi :D Hitelt a héten már nemigen intézem, egyelőre holnaptól a szükséges papírokat szerzem be...de elvileg nem lesz gond vele, ha igen akkor majd ráérek akkor aggódni, mert ahogyan egy nagyon kedves barátom mondta: Pozitív gondolkodásmód :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Helyesen mondta, akárki volt az :unsure: De nem kell ráérned akkor sem aggódni,arra neked nem kell időd legyen :) Azt az időt használd fel inkább boldogabb kellemesebb dolgokra :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Roli mi lenne velem nélküled???? Hihetetlen ez a pozitív energia, és érdekes eddig mindig én voltam a társaságomban aki így gondolkodott, de ha téged megismernének.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts