nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 ócsó pízzér dógozok kiskezitcsókolom :D Hát eddig nem így vettem észre :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Hát eddig nem így vettem észre :unsure: :lol: :) :D hanem hogy vetted észre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 ekszkjúzmí... akkor lúrdíí? nem lesz a héten? vagy jövő héten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 motort sikerült már venned? még nem mentem el megnézni de a 7en akarom vmikor...csak mindig összejön vmi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 ekszkjúzmí... akkor lúrdíí? nem lesz a héten? vagy jövő héten? nálam kilőve, a lakás miatt eleget fogok rohangálni, és az új melóban sme lehtek mosott rongy. Vazze nagyon ideges vagyok a hitel miatt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 nálam kilőve, a lakás miatt eleget fogok rohangálni, és az új melóban sme lehtek mosott rongy. Vazze nagyon ideges vagyok a hitel miatt. :unsure: nyugiiii,az otp-s csávó is mondta,hogy van rá lehetőséged. akkor biztosan több bank ajánlata közül is válogathatsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 A manóba... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Vazze nagyon ideges vagyok a hitel miatt. :unsure: Ezzel mi is így vagyunk Enivel. Mi is hitelt intézünk. Szeretnénk mindent kitisztázni, hogy lakásba kezdhessünk... Bocs Mackó, a Lurdy nekem is kilőve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Na halljátok... mindenki hitelezget? Csak óvatosan azért! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Ne m keresgetek, marad egy bank, ott van segítség és kész....délutánmegyek is tárgyalni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Na... legyetek jók... mentem melózni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Ne m keresgetek, marad egy bank, ott van segítség és kész....délutánmegyek is tárgyalni Nekem meg egy haverom rokona pénzügyi tanácsadó egy cégnél, ahol hitelek testreszabásával foglakoznak. Mi is szétnéztünk, őt is meghallgatjuk, aztán meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Mivel nekem most nincs meg a kellő munkaviszonyom, ezért az én lehetőségeim korlátozottak nagyon is...plusz ktg stb....de ha msot nem lépek, akkor soha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 azért óvatosan mert a mai szar világban hitelt felvenni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 azért óvatosan mert a mai szar világban hitelt felvenni :unsure: ez igaz sajnos... :) de az átlagembernek kockáztatnia kell sokszor,mert amúgy nem tud előrelépni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 azért óvatosan mert a mai szar világban hitelt felvenni :unsure: Tudom, de sajnos a családom nem támogathat, lakás pedig kell..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Időpont javaslat akkor "sütögetésre"? Bár akár írhattam volna azt is, hogy "sörözgetésre" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Enízíst! :unsure: Csak meg szeretném ragadni az alkalmat,hogy rászóljak Nyuszira,hogy dobálja el a zsákokat! A HITELEST IS! Látod a lakás is megoldódott,meg fog a hitel is! Szóval: NYUSZI! grrrr :D na rád lett szólva... :) Ide a bal sarokhoz van a legmesszebb kishazám,úgyhogy nem tudok előre nyilatkozni buli ügyben... Ma dolgoztam először 9 nap után,12 órában vissza is estem arra a szintre,amely előtte is kiváltotta belőlem a: "tököm tele van" érzést... :lol: de már jobb mert ülök Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 A hitelcég szerint hitelképes vagyok.Ügyvéd szerda este csinálja a szerződést :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 :unsure: Na látod! Nem mondom még egyszer hogy semmi okod idegeskedni,de csak gondolj bele,hogy csak egy nap alatt mennyi idegeskedéstől kímélted meg magad,és ugyanazt elérted,mintha egész végig banga lettél volna... Aztán egy házavató bulit csak kéne csinálnod! még van 6nap szabadságom,és ha hétvégére vagy mellé esik a házavató még haza is tudok menni(és vissza is érek) egy sörözgetős beszélgetős mindent megsütős opeles buli nem ártana már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Attól, hogy az üveg a kezdeben van, még nem biztos, hogy iszol belőle... :D Amúgy ezekkel a képekkel szerintem beloptad magad Sanyi szívébe... Én most fogadtam be igazán a csapatba! :unsure: :) :D Most hívot az eladó, enyém a lakás :lol: :D :) :D Gratula!!! Házavató??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Srácok házavató lesz, hisz ismertek ki nem hagynám....de még várni kell vele, mert még nem az enyém a ház. a hitel 4 hét, aztán még felújítás...és ha készen van, majd akkor jöhettek avatni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Nekem a grillparti is tökéletes, hisz gurulok!!! :unsure: Íme a bizonyíték! (Az Alba Manta Team megjelent Zamárdiban két autóval) Ui: Roli hiányoltunk ám nagyon!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Jó reggelt! Tegnap némi energetikai probléma adódott a melóhelyen, szóval az is lehet, hogy ha ma nem sikerül mindent megoldani, akkor feleslegesen mentünk be tegnap is... meg a héten akkor mégsem kellene melózni, viszont hó végén hajtani kéne... de engem a kollégám elengedett BW-re!! :unsure: szóval, az már elvileg megvan... csak az üzemigazgató szólhat közbe, ha a mostani bibi miatt mégis berendel valakit máskor. Sütögetés... jövő hétvége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 jobb reggelt mindenkinek! a melóhely előtt iszonyatosan belenyillalt a hátamba a fájdalom,és azóta folyamatosan kínoz... szépen indul napom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts