szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 az ötöslottóról le :D majd a Tamás Bank Center biztosít számodra megfelelő fedezetet,jutányos kamat és törlesztési feltételek mellett :lol: :unsure: van annak aki el nem issza :) (csak kár hogy a kerti partis képek 80%-án sörösüveg van a kezemben :D ) Attól, hogy az üveg a kezdeben van, még nem biztos, hogy iszol belőle... :) Amúgy ezekkel a képekkel szerintem beloptad magad Sanyi szívébe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 akkor értem már, az üvegbetét az alap :unsure: neeeem,csak némi sörrel meg lehet gyorsítani az ügyintézést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 az ötöslottóról le :) majd a Tamás Bank Center biztosít számodra megfelelő fedezetet,jutányos kamat és törlesztési feltételek mellett :D :unsure: van annak aki el nem issza :) (csak kár hogy a kerti partis képek 80%-án sörösüveg van a kezemben :D ) Az a TBC? :D :lol: :D az ivásról meg asszem lemaradtam valahol, és mintha tényleg nálad lett volna többször sörösüveg! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Kéne megint egy buli, addig amíg még itthon vagyok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Attól, hogy az üveg a kezdeben van, még nem biztos, hogy iszol belőle... :P Amúgy ezekkel a képekkel szerintem beloptad magad Sanyi szívébe... így van,én csak levegővel helyettesítettem az üvegben lévő nedűt... és örülök,ha Sanyi is örül egy jóó sörtársnak,de én más szívébe szeretem belopni magam :unsure: Az a TBC? :) :D :lol: az ivásról meg asszem lemaradtam valahol, és mintha tényleg nálad lett volna többször sörösüveg! :D :) öööö nem nyilatkozom :D TBC.....bolond vagy :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 TBC.....bolond vagy :lol: :unsure: :) Mind azok vagyunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Kéne megint egy buli, addig amíg még itthon vagyok... :) egész jól hangzik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Mind azok vagyunk... :) rólam nem is beszélve :unsure: akkor jó helyre kerültem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 egész jól hangzik :unsure: Időpont javaslat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 egész jól hangzik :unsure: igen,végülis esős idő megvan.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 egész jól hangzik :unsure: Akkor várunk szeretettel BW-ig! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Időpont javaslat??? nemtom meg beszélnem kell mással is erről :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 nemtom meg beszélnem kell mással is erről :unsure: és kabrióval jössz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Most hívot az eladó, enyém a lakás :) :D :lol: :D már csak a hitelt kéne valahogy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Nincs kedvetek a héten vagy jövő héten Lurdyhoz elnézni csütörtök este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Most hívot az eladó, enyém a lakás :) :D :lol: :D már csak a hitelt kéne valahogy :unsure: GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) akkor az árfolyamkülönbözetes hülyeségétől is eltekintett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Nyuszi! Grat! a hitelt meg ügyesen. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 és kabrióval jössz? :D az ki van csukva :) Nyuszi Gratula ! és gyertek lurdyhoz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 az ki van csukva :unsure: motort sikerült már venned? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 ... és gyertek lurdyhoz :unsure: Én is ezt mondom... meg valamikor valaki ígérte is nekem, hogy augusztusban majd lehet róla szó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Köszi srácok :) Innentől kezdve engem nem láttok :lol: Minden project kilőve, lakásavató lesz egyelőre :D eltekintett az árfolyamozástól, bár nála sosem lehet tudni.... Én is ezt mondom... meg valamikor valaki ígérte is nekem, hogy augusztusban majd lehet róla szó! :D kicsoda??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 kicsoda??? :) Ezt szeretném én is tudni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Köszi srácok :unsure: Innentől kezdve engem nem láttok :D Minden project kilőve, lakásavató lesz egyelőre :lol: alakulhatnak jól is a dolgaid :D és hogyne látnának a többiek,megyünk lakást felújítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Igaz is, egy kis társadalmi munka :) Sör ott is lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Igaz is, egy kis társadalmi munka :D Sör ott is lesz :unsure: erre azt kell mondanom,hogy meg vagyok győzve? :) nekem amúgy is kötelező ott lennem :D ócsó pízzér dógozok kiskezitcsókolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts