adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 vigyázz mert a végén megront :unsure: egyébként jóreggeltet :D üdv :D csak a végén ront meg? :) :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 A fénye nekem legalábbis sokkal jobbnak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 üdv :D csak a végén ront meg? :) :lol: :D :) hát ha eddig nem akkor már csak a végén :unsure: G astrába szép az angel eyes is és nem oly' drága :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 A fénye nekem legalábbis sokkal jobbnak tűnik. én innen fogok majd venni a legfelső a xenonos. és mivel elektromos magasságállítású (magának állítja a magasságot,nem te a műszerfalról),és megfejelem egy xenon szettel,a rendőr se szólhat be :D hát ha eddig nem akkor már csak a végén :) G astrába szép az angel eyes is és nem oly' drága :) drágának nem drága,az igaz...a gyári n-joy-os sötétített első lámpa 45e ft/db!!!!! :unsure: ugyanez,cask utángyártottban 9e ft/db....persze minőségbeli eltérés is van nyilván. angel eye az enyémben tuti nem lesz,nekem astrában nem tetszik :D izéééé...megrontás témára nem válaszolok :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 én innen fogok majd venni a legfelső a xenonos. és mivel elektromos magasságállítású (magának állítja a magasságot,nem te a műszerfalról),és megfejelem egy xenon szettel,a rendőr se szólhat be :D drágának nem drága,az igaz...a gyári n-joy-os sötétített első lámpa 45e ft/db!!!!! :) ugyanez,cask utángyártottban 9e ft/db....persze minőségbeli eltérés is van nyilván. angel eye az enyémben tuti nem lesz,nekem astrában nem tetszik :) izéééé...megrontás témára nem válaszolok :lol: :D arra azért vigyázz h volt már olyan klubtag ki úgy járt h megvette a kocsiba a lámpákat és szépen lötyögött meg beázott neki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Bocsi. az elektromos magasságállítás azt jelenti, hogy elektromotorral, a te általad a műszerfalon tekert bigyóval szabályozod a magasságot. a manuális meg azt, hogy beállítod, aztán úgymarad, belülről nem tudod befolyásolni. A xenon meg automatikus szintszabályzásos. Ahhoz kell dőlésérzékelő és vezérlő is. :) A HID xenonok, amik utólagosak, azok csak égő+trafó... de most olyat nem veszek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 arra azért vigyázz h volt már olyan klubtag ki úgy járt h megvette a kocsiba a lámpákat és szépen lötyögött meg beázott neki :unsure: majd ősszel indul az optika projekt,addig lopok,csalok,hazudok :) egyelőre ezeket találtam,van itt projektoros,minden ami szem-száj-astrának ingere... ha majd zsebemben lesz a pénz.... :D Bocsi. az elektromos magasságállítás azt jelenti, hogy elektromotorral, a te általad a műszerfalon tekert bigyóval szabályozod a magasságot. a manuális meg azt, hogy beállítod, aztán úgymarad, belülről nem tudod befolyásolni. A xenon meg automatikus szintszabályzásos. Ahhoz kell dőlésérzékelő és vezérlő is. :) A HID xenonok, amik utólagosak, azok csak égő+trafó... de most olyat nem veszek. :lol: akkor én - tévesen - hittem azt,hogy itt az elektromos szócska ezt az automata szintszabályzást takarja? na nembaj,akkor nem lesz szintszabályzós :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 na nembaj,akkor nem lesz szintszabályzós :) ugyan Tamás sose add fel az álmaid :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 jól látod... nem lesz automata szabályzós. Gyakorlatilag azt kell mondjam, a HID xenont már ebbe, a gyári lámpába is berakhatod. :) Az egész fórumon 4-en vagyunk... és mindannyian ebben a topicban! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 ugyan Tamás sose add fel az álmaid :unsure: ...hanem váltsam meg pénzzel? :) néztem az opelbonto.hu-n,hogy ott 150ért árulják a komplett lámpát,talán trafóval együtt... na majd még kitalálom,hogy legyen,most egyelőre az alufelni és téligumi kérdés mocorog kicsiny fejemben... milyen alufelni állna jól az astrán (15")? nem nagyon láttam még jót.... :D jól látod... nem lesz automata szabályzós. Gyakorlatilag azt kell mondjam, a HID xenont már ebbe, a gyári lámpába is berakhatod. :D Az egész fórumon 4-en vagyunk... és mindannyian ebben a topicban! :D igen,azt tudom,hogy bele lehet rakni,csak olyan jó lett volna beszólni a zsaruknak,ha a xenon miatt akarnak kötözködni :) :D :D Debrecen felvirágzását éljük át akkor most? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Felni ügyben: Itt tudsz nézni elég sokfélét, sokféle gépre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Sziasztok!3 hét szabi után itt vagyok újra.Már alig vártam,hogy írhassak és olvassak,hát van mit olvasgatni,biztos lesz vagy 2-3 óra mire mindent átböngészek! :) Macisajtos Laci jó a lámpicsek!Lujdzsi ment a pólóért? Adorjant üdv,még nem találkoztunk,de majd bepótoljuk! Nyuszi egy kis karcolás nem a világ, mostanában mikor benn vagyunk Debrecenben valaki mindig neki nyitja a Corsa oldalának az ajtót a parkolóban már vagy 4-5 ilyen karcolás és kis horpadás van rajta,de ha egyszer észreveszem ,mikor valaki nekinyitja az ajtót a kezét szilánkosra töröm! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Sziasztok!3 hét szabi után itt vagyok újra.Már alig vártam,hogy írhassak és olvassak,hát van mit olvasgatni,biztos lesz vagy 2-3 óra mire mindent átböngészek! :) Macisajtos Laci jó a lámpicsek!Lujdzsi ment a pólóért? Adorjant üdv,még nem találkoztunk,de majd bepótoljuk! Nyuszi egy kis karcolás nem a világ, mostanában mikor benn vagyunk Debrecenben valaki mindig neki nyitja a Corsa oldalának az ajtót a parkolóban már vagy 4-5 ilyen karcolás és kis horpadás van rajta,de ha egyszer észreveszem ,mikor valaki nekinyitja az ajtót a kezét szilánkosra töröm! :unsure: Szia! remélem én is mihamarabb találkozom veled,és a többi klubtaggal is! Hobin szerencsére nem nagy karc van,pedig nyuszi elmondása alapján nagyobbra számítottam,de nem komoly szerencsére,bár látszik,de sztem könnyen javítható. apropó! nem tudjátok,hogy a casco ilyen esetben fizet-e önrész befizetése nélkül? mert akkor úgy csináltatnánk meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Szia a Lajos! Volt Lajos! :unsure: és Köszi! karc-casco... pont erre van az önrész. ha önrészbe belefér a javítás, akkor minek fizessen a biztosító. :) Úgyis te fizeted, mert az önrészt vállaltad. A felette lévő részt fizetik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Szia a Lajos! Volt Lajos! :unsure: és Köszi! karc-casco... pont erre van az önrész. ha önrészbe belefér a javítás, akkor minek fizessen a biztosító. :) Úgyis te fizeted, mert az önrészt vállaltad. A felette lévő részt fizetik. csak azért kérdem,mert volt egy kis kavicsfelverődésem,amit biztos ami biztos alapon megcsináltattam,és kifizetik a javítás árát. semmi önrész. ezért merült fel bennem,hogy hátha nyuszinak is fizetnének ilyen formában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 hmm... érdekes... bónusz? havidíj? nem romlik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 hmm... érdekes... bónusz? havidíj? nem romlik? eddig egyik sem. igaz,biztosításban legalul vagyok,ez az első autóm,ami teljes mértékben az én fenntartásom alatt van.. igaz nem olcsó így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Én még a kavicsos számlát sem vittem be, már lehet akkor ez elúszott. Hé apjuk!Te csak ne tuningold a kocsit....kell a lóvé, lakástuningra :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Én még a kavicsos számlát sem vittem be, már lehet akkor ez elúszott. Hé apjuk!Te csak ne tuningold a kocsit....kell a lóvé, lakástuningra :unsure: :D van pénzzz neféljjjjjj :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 van pénzzz neféljjjjjj :lol: :D :D :) :) :D Lemaradtam valamiről???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Na kérem, ahol 2 ótó is van, mert anyu-apu kocsival jár... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Na kérem, ahol 2 ótó is van, mert anyu-apu kocsival jár... :) Ha így menneka dolgok akkor nem sokáig :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Na kérem, ahol 2 ótó is van, mert anyu-apu kocsival jár... :unsure: Ráadásul új Astra-val... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 :) :D Lemaradtam valamiről???? :unsure: az ötöslottóról le :) majd a Tamás Bank Center biztosít számodra megfelelő fedezetet,jutányos kamat és törlesztési feltételek mellett :D :lol: Na kérem, ahol 2 ótó is van, mert anyu-apu kocsival jár... :D van annak aki el nem issza :D (csak kár hogy a kerti partis képek 80%-án sörösüveg van a kezemben :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Ráadásul új Astra-val... :) az enyém nem is új :D :D az ötöslottóról le :lol: majd a Tamás Bank Center biztosít számodra megfelelő fedezetet,jutányos kamat és törlesztési feltételek mellett :D :unsure: van annak aki el nem issza :) (csak kár hogy a kerti partis képek 80%-án sörösüveg van a kezemben :D ) akkor értem már, az üvegbetét az alap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts