Gelko Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 örülök Nyuszi h alakul :D most jöttem haza Balcsiról,szerdán este nagyonspontán lementem :unsure: -pénzt meg kunyeráltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 Jó reggelt! Jók legyetek, talán este még benézek ide. :) Elmentünk Szelídre! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 Én is köszönök egy nagyot, Kb. keddig nem leszek. Én meg Zamárdiba, reptérre, Algyőre, Túrkevére (és talán Debrecenbe, de pszt) megyek. No csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 Egyedül vagyok a fórumon...pont most amikor el szeretném panaszolni, hogy lehet meghúzatm a kocsit.... :) Egyik oldalon konténer, másik oldalon kerítés...szembe a lemenő nap vakító fénye.....egyzsóval pancser voltam :unsure: , bár egyelőre oylan koszos a kocsi, hogy semmit nem látok rajta....de a múltkor sem jó helyen néztem....Na mindegy, lehet bánatomat a gyorsulásin vezetm le.....Állítülag nagyobb a abnzáj, mint a múltkor Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Jó reggelt! Tegnap már mire hazaértünk, a srácokat kellett lefelé rakni. Utána meg lámpát szereltem! csak 3 órán át tartott az új lámpák beszerelése. Ahogy indult, lehetett volna akár 8 is. Nem is tudtam, hogy a vectra lökhárítót mindössze 4 csavar tartja. 2 pici a sárvédőknél, meg 2 másik a lámpákhoz csavarozva. A lényeg, hogy beszereltem, picit alakítani is kellett 1-1 felfogatáson, mert picit nem pontos volt. A gyorsulási elhallatszott egészen hozzánk is, pedig igencsak messze vagyunk tőle. Nyuszi! Ha a koszon sem látszik semmi, akkor szerintem HOBin sem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Sziasztok! Végre hazaértem! Tegnap kaptam egy Sanyis telefont,hatalmas nagy ordibálással,aztán hol Sanyi,hol Tas kiabált valamit! :unsure: Büszke vagyok rátok srácok! :) :D Ja,Sanyi,nekünk Nyuszi felvidításához nem kell egy óra! :lol: Ugye Nyuszkó? Maci,a titok nyitja a zsákok! Amikor valami rossz történik,fogod a zsákokat,és cipeled mindenhová magaddal...előbb utóbb elfáradsz! De minek cipelni? Nehéz az! Sokáig én is azt hittem hogy nem lehet nem foglalkozni a dolgokkal...Úgy még sosem volt ám hogy nincsen sehogy! Szóval a jelszó: mindig mosolyogni! mindenben a jót észrevenni,és mindenkinek ezt híresztelni! Akkor baj nem lesz! :D :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Roli, azt hsizem ez igazaán megszívlelelendő életfilozófia :) El is kezdem a gyakorlást: HOBit meghúztam, elég csúnyán, de a lényeg, hogy nem tört össze :D Jól csinálom????? :lol: Tegnap megerőltettem a karomat, lehet megint injekciózás lesz a vége......Annyira fáj, ordítanék a fájdalomtól. Holnap kiderül enyém-e a lakás vagy sem.... Most meg szakadt az eső...pedig gondoltam meghívom Tamást fagiyzni, míg kitaláljuk, hogy hozzuk rendbe HObit :D (De kis szemét vagyok, mi???Előre megfontolt szándékú meghívás :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Te nem vagy olyan Nyuszi! Nektek is megmutizom, mert nem mindenki jár arra, ahová beraktam: itt a többi is Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Hmmmmm, balhés :D Sok bogármentes kilómétert nektek :lol: Én egyelőre letettem erről, és minden egyéb csinosításról is(pláne így hogy töröm-zúzom, bár a szeretteim azt mondják lehet azért vagyok mostanában figyelmetlen,mert jár az agyam egyfolytában....), most csempére hajtok :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Csempére ne hajts, amíg nem tiéd a lakás. Nyugi! egy klubtárstól idézve: Peace! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Csempére ne hajts, amíg nem tiéd a lakás. Nyugi! egy klubtárstól idézve: Peace! Előbb utóbb lesz lakás...tök mindegy ez vagy másik....csempe meg kell így is úgy is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Előbb utóbb lesz lakás...tök mindegy ez vagy másik....csempe meg kell így is úgy is. :) Csak nem mindegy, hogy mennyi... vagy veszel sokat, és akkor marad tartalékba? :unsure: HOBi-t meg tudom, hogy óvod, és ez csak véletlen fordult elő a nagy izgalmak közepette. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 :) nem értem... Nem veszek csempét, csak félrerakom a pénzt... :D Mert magamat ismerve még Dagobert bácsi pénze sem lenne elég a felújításra... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Unokatesóm megkért, hogy nézzem már meg a szudijában a rádigót... eccerűen nekiakartam kezdeni úgy, hogy el. rajzot átnézem, aztán gyí... hát elég siralmas a szusi könyvbeli rajz. nem tudom ki csinálta, de egyest érdemel. Ez alapján nem lehet dolgozni. Vagyis érdemben nem. majd jövök... ampert vadászok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Maci,jó vadászatot! Egy kis segítség: legutóbb valami vezetékben láttam ampert,szerintem keresd te is ilyesmi helyeken :unsure: A szuziról tudtuk miben nem jó,most már tudunk még valamit :) Ja,és gyönyörűek lettek a szemei... :D Nyuszi,jó a hozzáállás,így tovább! Nagyon jó hogy félrerakod a pénzt,abból később bármi lehet,még akár csepme is...Még valami az életfilozófiámról: mindenkinek meg van írva a sorsa előre,csupán a döntéseid kb 25%-a a tied.A többit is te döntöd el,de akármikor akármit is döntesz,úgyis az fog történni,amit neked át kell élned az életedben...Vagyis amit te hiszel hogy eldöntötted,azt már leírták neked :D Amikor meg a 25% érvényesül,ott csak arról döntesz,hogy amit előre leírtak,azt a legegyenesebb úton,vagy göröngyös nehezen járható keserves úton éred-e el...Szóval semmi felől ne aggódj,hidd el minden rendben lesz.. Hobikához arany szívemhez nem is fűzök sokmindent hozzá,nagyon sok opeles ismerősöd van,akik mind mind bármikor segítenek neked akár alkatrészt akár festőt találni,akik jól és olcsón dolgoznak...Ebben én biztosan tudok segíteni,úgyhogy ha probléma van csak szólj :lol: És lesz lakásod! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Maci,jó vadászatot! Egy kis segítség: legutóbb valami vezetékben láttam ampert,szerintem keresd te is ilyesmi helyeken :D A szuziról tudtuk miben nem jó,most már tudunk még valamit :) Ja,és gyönyörűek lettek a szemei... :D ... A szusi szemei lettek szépek? :) :D :lol: Amúgy végeztem... egy zavarszűrő ki lett iktatva. Már csak az a gáz, hogy a JVC olyan gagyi csatit gyárt, ami a cd-be bedugva is annyira mocorog, hogy a tápkábel néha rosszul tud érintkezni... :unsure: Ezt orvosolta némi műszerészcsavarhúzó, meg a nyers erő... szorosabb lett a pofija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Nem,a Vekiére gondoltam! :unsure: Nagyon jól áll neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Roli, azt hsizem ez igazaán megszívlelelendő életfilozófia :D Most meg szakadt az eső...pedig gondoltam meghívom Tamást fagiyzni, míg kitaláljuk, hogy hozzuk rendbe HObit :lol: (De kis szemét vagyok, mi???Előre megfontolt szándékú meghívás :unsure: ) ehhhh mit nem látok :) :D ...jelentem,meg lettem hívva fagyira :) mi a következő lépés? :D Mackó,nagyon baba az első lámpád :D ez ilyen angel eye+projektor ötvözet,vagy csak én látom rosszul,így éjszaka fél egykor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Ilyenkor már aludni kéne.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Jó reggelt! Projektoros, jól látod! És köcce mindenkinek a dícsérő szavakat! Amúgy végülis volt fagyi vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Jó reggelt! Projektoros, jól látod! És köcce mindenkinek a dícsérő szavakat! Amúgy végülis volt fagyi vagy nem? jó reggelt! hmmm akkor a projektor biztos nagyon kíván már egy xenon szettet is :) és igen,volt fagyi :D Ilyenkor már aludni kéne.... :lol: hmmmmm,valaki nem hagyott :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Kívánni kívánhatja... nem kap. Már csak azért sem, mert ennek már annyira jó a fénye, hogy meg vagyok vele elégedve. Másrészt meg többe kerül a xenon, mint amennyi a lámpa volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 ehhhh mit nem látok :lol: :D ...jelentem,meg lettem hívva fagyira :unsure: mi a következő lépés? :D vigyázz mert a végén megront :) egyébként jóreggeltet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Kívánni kívánhatja... nem kap. Már csak azért sem, mert ennek már annyira jó a fénye, hogy meg vagyok vele elégedve. Másrészt meg többe kerül a xenon, mint amennyi a lámpa volt. :unsure: hmmmm ennyivel jobb a fénye a projektornak? én az enyémbe akarok majd xenont,meg gyári xenonos búrát,a xenon szett beszerelve 55-60,a búra pedig ~50e/pár ft,igaz utángyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Magának is Gelko apó! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts