nyuszifül Elküldve December1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2005 Felétek esik a hav ? :lol: Miért, nálatok esik??????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Gratulálok ;) Akkor most szuszansz egy picit? yess... jövő héten meg jönnek a zhk... két hét múva 3 :lol: utána meg a vizsgák :lol: de ma pihi lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Miért, nálatok esik??????? :lol: Ó nem. Csak gondoltam nálatok igen, és ezért vetette fel a pörgés lehetőségét mackosajt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Kavics: Akkor használd ki ezt a mai napot...vagy ami még hátra van belőle... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 pihizés lesz magasfokon ..... meg fórumozás :lol: azért az 1 m2 re eső szálakat nem számoltam meg , de sok "érdekes " dolgot beleírtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Csak tudnám, mi van a többiekkel? Alig írnak. KOPP-KOPP! TÖBBIEK! Írjatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 :lol: biztos vacsiznak... én meg mingyá kinyomom a tvt... ennyi baromságot ..... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 A TV-t nálunk a fiúk nézik...mesecsati(Minimax). Meg mostmá a gépen is nézhetném.....de inkább a meséket fogom rögzíteni....ha kell majd a fiúknak. Jééé! Asszem ez volt a 200. hozzászólásom. Bár még másokhoz képest jelentős a lemaradásom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 én a híradót néztem, de amit láttam, az inkább az anyázós topicba férne be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Hát ott is tudnak okosak lenni. Na de nekem sajna mennem kő....lurkók: fürdés, kaja, altatás...ez van most műsoron...épp most kezdődik....megyek, nézem...interaktív TV! :lol: Jó éjt mindenkinek! Sziasztok! Nyuszi! Éjszaka aludni, vagy küldöm a kalapácsost! (Bár még nem vagy itt, de már üzenek neked!) Kialvatlan régióvezető nem néz ki túl jól! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Sziasztok,én meg most jöttem,itt leszek egész este.Ma egész nap a Mantát néztem,asszem 3szor.Igaza lesz a végén Sörös Sanyinak és engem is elkap a Manta láz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Jóestét! Na, végre én is itt vagyok! :lol: Én is nagyon szeretnék egy Mantát, de már van tapasztalatom az idősebb gépekkel, és bizony sok türelem, sok pénz és nagy szakértelem kell hozzájuk! Nálam csak a türelem van meg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Nálam meg csak a kocsi szeretete.A pénz és a türelem már elfogyott szakértelmem sose volt,de lelkesedéssel mindezt pótolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Hát ja.... nekem is teccik a manta nagyon, csakhát nem is lenne hová tegyem.... a másik szívem csücske a calibra de ma már abba se mernék beleugrani. 5 éve még egész mást jelentett egy calibra mint most. pláne 10 évvel ezelőtt.... (német ismerősünknek volt calija úgyhogy régóta bele vagyok szerelmesedve :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Na, ja, Calibra...... ! Vörösben a legszebb! kár, hogy már nem gyártják! :lol: Sajna egyre öregebbek a meglevő példányok......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 ismerősünknek is piribe volt... az öregséggel nincsen gond, inkább az hogy 600 darabból van összehegesztve, és véres a torka... :lol: persze vannak kivételek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Földijeim, cartársak! Nem tudtok Debrecenben vagy a környéken olyan autóüveges céget aki az üvegen levő karcolást (nem repedés) el tudja tüntetni? Az történt, hogy a szélvédőmön, szemmagasságban keletkezett egy kb 4 centis karcolás. Meg szeretném csináltatni mihamarabb, nehogy szétrepedjen az üveg. Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Miért, nálatok esik??????? :lol: Most már a válaszom: jah :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 No, megjöttem én is! Miskolcon voltam vizsgázni. (Nev töri 4, Szakdolgozat 5) Anyu dicsérj meg!:lol: Mi van a Debrecenbe járókkal? Interneten terjed a Manta vírus? És én vagyok a kórokozó?:lol: Reszkessetek, engem még nem ismer a Norton Antivirus! ;) Egyébként jubilálok! Ez a 200-ik hozzászólásom! (én még a kevésnek is tudok örülni :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Miért, nálatok esik??????? :lol: Most már a válaszom: jah :lol: Nálunk este óta csak az eső esik, de a pörgést majdnem volt szerencsém kipróbálni így is :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 No, megjöttem én is! Miskolcon voltam vizsgázni. (Nev töri 4, Szakdolgozat 5) Anyu dicsérj meg!:lol: Mi van a Debrecenbe járókkal? Interneten terjed a Manta vírus? És én vagyok a kórokozó?:lol: Reszkessetek, engem még nem ismer a Norton Antivirus! :D Egyébként jubilálok! Ez a 200-ik hozzászólásom! (én még a kevésnek is tudok örülni ;)) Ügyi vagy csöppségem :D Büszke vagyok rád! Miféle szakdoli??? :lol: Gratulálok!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Nyuszi! Éjszaka aludni, vagy küldöm a kalapácsost! (Bár még nem vagy itt, de már üzenek neked!) Kialvatlan régióvezető nem néz ki túl jól! :D :lol: :lol: :lol: Hát akkor be kell érnetek egy csúnya régióvezetővel :D ;) Még ébren tudok maradni, csak hajolgatni ne kelljen, mert úgy érzem kiszakad az az agynak nevezett valami abban a csúnya fejemben.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Szemmi különös Nyuszi, jövőre államvizsgázom, és egyik tantárgyam a 6. félévben Szakdolgozat volt, amiből vizsgázni kellett. Okos fiaid vannak neked!:lol: Kavics is lassan diplomás lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Szemmi különös Nyuszi, jövőre államvizsgázom, és egyik tantárgyam a 6. félévben Szakdolgozat volt, amiből vizsgázni kellett. Okos fiaid vannak neked!:lol: Kavics is lassan diplomás lesz... Anyja vérei :lol: :lol: És, és, és milyen szak is ez?Én is szeretnék ismét tanulni, de.....nem tudom, mit, hol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Semmi különös, műszaki szakoktató leszek, Manta szakirányban :lol:! Egyébként infótanár leszek (papíron). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts