Kiscsávó Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 ugyan.....a pénz nem boldogít.... ...csak ha van :unsure: Akkor minek neked a bankkártya? ha nekem nincs rajta pénz akkor boldogtalan vagyok, ha van rajta akkor boldog! Tehát boldogít a pénz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 ....Most már elegem van az E-on-ból... a gépemnek se tesz jót az áramszünet. :unsure:.... Szerezz UPStot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Szerezz UPStot. már gondoltam rá :unsure: csak jelenleg nem tudnám hová rakni, így is nagy a zsufi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Szerezz UPStot. Az van egy nekem is,ingyen a tied Maci! semmi baja sincs,legfeljebb csak annyi hogy nem hasznalom,es a toke kivan hogy csak porfogonak tartom :) Ha kell szolj! Engem most bizony boldogitana a penz! De nem kellene sok,csak annyi hogy minden meglegyen az autohoz...Szoval akinek van folos 2 misije,szoljon,el tudom kolteni hamar :D :lol: Az ido valtozatlanul hasonlit a lagy urulek szinere es szagara egyarant... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 már gondoltam rá :) csak jelenleg nem tudnám hová rakni, így is nagy a zsufi. Notebook ? Van benne aksi, nem foglal sok helyet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 KÖszönöm az ötleteket, felajánlásokat! :lol: Az ups-ot majd megbeszéljük Roli! Lehet elfogadom, mert néha asszony is okoz áramszünetet, nem csak az eon... (a 10 amper csak 10 amper :) ) a notebook meg meggondolandó, mert asszony is ha akar netezni, akkor én nem tudok, viszont az kishelyen is elfér, oszt egy wifi router megoldaná a dolgot. :unsure: ez is, mint minden, csak pénz kérdése... Most örülök a klímám feltámadásának, de közben szomorkodom, mert megmértem a féktárcsáim vastagságát... elől csere lesz... záros időn belül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Itt is pocsééék az idő, pedig holnap kirándulni megyünk. :unsure: egyébként azt mondták, hogy nyugatról szakadozik fel, tehát majd csak késöbb ér el hozzátok a jóidő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Edit! Hová kirándultok? :) Ja, Rolinál lesz akkor előbb jó idő, aztán majd ott, ahová mi megyünk holnap! legalábbis remélem nem lesz nagyon tré az idő. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Hévíz. :unsure: Van fedett medence is a szállodában, tehát a kevésbé jó az idő, mi akkor is tudunk lubickolni (remélem). Azért sajnálom, hogy a szelidi találkára nem tudunk menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Most beszéltem barátnőmmel, a Balcsinál esik az eső, azt mondta hallottak alapján a lakás jó, 4-re megyek alkudni.....a bankok hülyék....szal nem tom mi lesz, de ezt a lépést megteszem, aztán vagy kivág az eladó, vagy lesz egy lakásom :unsure: Engem boldogítana a pénz, jelen helyzetben, +2 milla és a fejem sem fájna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Lakást ne is mondd Nyuszi! Sógornőm tombol, hogy ő most már nem tanuló, így nem maradhat a koleszban, ahol eddig lakott, és neki lakás kell Nyíregyházán, após meg adja el amit nekünk szánt... eladásra... és a teljes összeg kell neki belőle, nekünk úgyis van hol lakni!!!! Asszem ki lesz osztva! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Na úgy tűnik helyre jött a képtár... A sütögetős képeim: itt vannak Devil tuningos képeim: itt vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Szegény mackó.....jaj de csúnyát akartam írni a sógornődre.......szóval...nem irigyelelk. A lakás nem teljesen alkuképes 8.850.000nél járunk, és ez a vége, a saját ingatlanközvetítője is ki va n már akadva a nőre....szóval nem tudom lesz-e a üzlet, pedig nekem ez a lakás kell.....300.000 Ft-ot még belöktem neki a foglaló felett, aztán szaros 50.000 Ft-on vacilál.....Idióta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Nyugodtan Nyuszi! Ildi is csúnyán fogalmazott. :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Jelentem a Balcsin most halal jo ido van,legalabb is Keszthelyen igen,ugy sut a nap hogy szinte eget...bar maga a levego nem meleg(melegebb a balaton) de nagyon jot setaltunk mamival nemreg... Maci a szunetmentes tap az enyem,szoval megvar,amikor kell akkor szolsz :unsure: Nyuszi,vedd meg a mi hazunkat Debrecenben! Zold ovezetben,minden be van kotve,kozel mindenhez,megis csendes helyen... Maci mar latta,majd elmeseli milyen! Jo nagy :) Elado mar egy ideje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Roli! :unsure: :) Ezt csípem benned! Ez az örök optimizmus! Örökké füligérő száj! 1xűen felülmúlhatatlan, talán csak Sanyi tudja űberelni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Roli, elhiheted nekem is bejönne a züldövezet, de azt hiszem annyi pénzt sosem kapnék....és különben is jókor szólsz, amikor már félig -meddig megegyeztem.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Roli, elhiheted nekem is bejönne a züldövezet, de azt hiszem annyi pénzt sosem kapnék....és különben is jókor szólsz, amikor már félig -meddig megegyeztem.... :unsure: Ha vársz hétvégéig akkor megtudod venni a Vasconaét, kifizetem neked a különbözetet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Ez valami speckó, pénteki lottó ? :unsure: Francokat! Mára szabit vettem ki, és tök szombati érzésem volt egész nap. De már elmúlt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Ha vársz hétvégéig akkor megtudod venni a Vasconaét, kifizetem neked a különbözetet! :unsure: :) tessék???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Roli! :unsure: :) Ezt csípem benned! Ez az örök optimizmus! Örökké füligérő száj! 1xűen felülmúlhatatlan, talán csak Sanyi tudja űberelni! :D Á, csak próbálja. Ha nyakig ér a kaki, akkor azért az én szájam sarka kovergál az X tengelyhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Na akkor én mit mondjak?????Mostanában nem nagyon voltam a topon.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Hát, akkor majd Rolival egyzetetek egy időpontot, amit kinevezünk Nyuszividító órának, és akkor addig ökörködünk, amíg a Hsz-edet nem bírod elküldeni, mert annyi smile lesz benne!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 :) :lol: :unsure: Így jó??????Mondjuk egy házavatón???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 :unsure: :) tessék???? Megnyerem az 5-öst!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts