Sörös Sanyi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Sanyi! Te még hiszel a mesékben? :unsure: Erről egy vicc jutott az eszembe: A nyolc éves Pistikét nyukája félrehívja: -Pistike, beszélnünk kell arról, hogy lesz a kisbaba. -Nem! De miért nem? -Hat éves voltam, amikor elmagyaráztad, hogy nincs nyuszi. Hét, amikor elmondtad, hogy nincs télapó, és Jézuska már rég meghalt. De ha most azt mondod, hogy dugás sincs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Sanyi leszel a barátom? :) Vagy nem nyertél a lottón? :D :D Sajna nemsoká vége lesz a nyaralásomnak,már nagyon nincs kedvem pedig haza menni... Tegnap Tihanyban voltunk,és kiment a fejemből,hogy átmenjek komppal Zamárdiba :unsure: Állítólag van ott valami nagy opeles buli... tököm kivan,rossz lett az idő is,csak aludni van kedvem :lol: Azért szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 :unsure: Nyuszi van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Igen Nyuszi van, de nyuszi nincs! :unsure: Roli, én azt hiszem, csak csóró barátod lehetek... És Zamárdiban nem csak állítólag, hanem tényleg Mantatali van, ahol szívesen látnak minden Opelest. Fehérváron pedig Capri tali, ahol megintcsak szívesen látják az Opelest (is), de azért mennek a csípkelődések. :) De mi hagyjuk, az most az ő talijuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Na szép, máris lecsapják a kezemről.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Na szép, máris lecsapják a kezemről.... :unsure: No azért még Tamásnak is van esélye, még vehet lottót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 No azért még Tamásnak is van esélye, még vehet lottót :D Hmmmm, beszéljem rá????? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Na szép, máris lecsapják a kezemről.... :unsure: Csokolom, jóreggelt! De hamar feladod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Csokolom, jóreggelt! De hamar feladod! Én??? Dehogy..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Jobb ötletem van! Ha meglessz az ötös, leszek a szomszédod! :unsure: Majd leszek a (Jó)Vágás(ú)i Feri, aki Sanyi. Na? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Rendben van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 de nagy lottóláz uralkodik errefelé :unsure: én leginkább annak örülnék,ha megtalálnám a bankkártyámat,és levehetném a fizumat :) nem látta valaki VÉLETLENÜL? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 de nagy lottóláz uralkodik errefelé :D én leginkább annak örülnék,ha megtalálnám a bankkártyámat,és levehetném a fizumat :) nem látta valaki VÉLETLENÜL? :D :unsure: :) :D uppssssss :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 :unsure: :) :D uppssssss :lol: nahh,végre megtaláltam :D azért már kicsit izgultam,hogy elhagytam,vagy valami... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 nahh,végre megtaláltam :) azért már kicsit izgultam,hogy elhagytam,vagy valami... :D Vagy valami...Egyszer már a ....fogod elhagyni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Vagy valami...Egyszer már a ....fogod elhagyni :unsure: :D a nagy dolgokat nehéz lenne elhagyni :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 :) a nagy dolgokat nehéz lenne elhagyni :lol: :unsure: :) Eddig nem tűnt fel, hogy nagy a fejed :D :D :D De most hogy mondod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Várj este hétig. Van lottóm! :unsure: Ez valami speckó, pénteki lottó ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Eddig nem tűnt fel, hogy nagy a fejed :lol: :D :unsure: De most hogy mondod... :) :) azt hittem azt mondod,hogy egyszer a fejem hagyom el,de te majd vigyázol rá,hogy ne kerüljön erre a sorsra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 :) azt hittem azt mondod,hogy egyszer a fejem hagyom el,de te majd vigyázol rá,hogy ne kerüljön erre a sorsra :D :lol: Én arra ügyelek, hogy ne veszítsd el.... :D Ez valami speckó, pénteki lottó ? :D :unsure: :) Saját maga alapjával...így csak nyerhet rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Én arra ügyelek, hogy ne veszítsd el.... :D na így már más :unsure: bár ilyen fej kinek kellene,ha elhagynám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 :unsure: :) Saját maga alapjával...így csak nyerhet rajta :lol: SörösSanyiPiramisJáték :D De most elszólta magát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Lottó 5-ös nekem is jól jönne - akkor tuti a Karib-szigetekre mennénk nászútra. :unsure: Meg vennék egy házat, meg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Lottó 5-ös nekem is jól jönne - akkor tuti a Karib-szigetekre mennénk nászútra. :unsure: Meg vennék egy házat, meg..... ugyan.....a pénz nem boldogít.... ...csak ha van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Megint itt vagyok! Most már elegem van az E-on-ból... a gépemnek se tesz jót az áramszünet. :) Viszont van egy jó hírem... a klíma a vekin megjavult... hogy mi volt vele, az jó kérdés... valszeg kontakt hiba a kompresszoron a csatinál, mert megmozgattam, és beindult. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts