corsarulez Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 nyuszi, én ugyanilyen lakásban lakom, 64 négyzetmáter, 2 szoba + egy fél, terasz, fürdő, konyha Wc . Nálunk az ilyesmi 7 millió max, de csak a szépen felujított, amúgy 6 milló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Az ára is az 8950.000. amúgy 9500000 az iylen lakások ára :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Az ára is az 8950.000. amúgy 9500000 az iylen lakások ára :unsure: Csokolom! Én nem ismerem a debreceni árakat, de szerintem sok, és ha vársz, akkor lejjebb fog az menni, ha netalán nem akkor télen olcsóbban lehet lakást venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Csokolom! Én nem ismerem a debreceni árakat, de szerintem sok, és ha vársz, akkor lejjebb fog az menni, ha netalán nem akkor télen olcsóbban lehet lakást venni! helyi viszonylatban nem osk...ettől csak drágább van, vagy fent a magsban, és nekem idén mindneképpen vennem kell adózás miatt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 helyi viszonylatban nem osk...ettől csak drágább van, vagy fent a magsban, és nekem idén mindneképpen vennem kell adózás miatt :unsure: Akkor vágj bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Csokolom! Én nem ismerem a debreceni árakat, de szerintem sok, és ha vársz, akkor lejjebb fog az menni, ha netalán nem akkor télen olcsóbban lehet lakást venni! ~9 millió forint valóban sok,de itt debrecenben kegyetlen az ingatlanpiac... mi 3 éve vettünk 8,3M ért egy 57nm-es lakást,3 emeletes társasházban,3. emeleten.1 évvel később 10 millióért vették volna meg... elosztása egy családnak kifejezetten rossz. és ahogy hallom,a tócóskertbe most rengetegen keresnek lakást,talán ezért ennyi az ára,amennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 attól félek szeptembertől meg még jobban megugrik az ár :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 attól félek szeptembertől meg még jobban megugrik az ár :unsure: Akkor nosza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 attól félek szeptembertől meg még jobban megugrik az ár :unsure: ahogy láttam,nem sokat jelöltetek be,amiket felhívtok,megnéztek...azaz nincs akkora kínálat... azaz ebből a kevésből először a "jobbak" fognak elkelni.alacsony szint,jó állapot,stb. de lehet csak én vélekedek így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 majd este meglátod, aztán ha te is azt mondod akkor belevágok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 majd este meglátod, aztán ha te is azt mondod akkor belevágok :) így legyen :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 De azért az őszinteséget elvárom ám!!!!!!Még ha rossz is Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 De azért az őszinteséget elvárom ám!!!!!!Még ha rossz is ez természetes ja és kicsit visszatérve az árakhoz,véleményem szerint nem lehet arra alapozni,hogy ekkor meg akkor LEHET hogy olcsóbb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Egyetértek adorjant-vel és Sanyival is. Ha van rá lehetőséged, akkor ne várj vele. Ha pedig megtetszik valami, amiben el tudod magad képzelni, akkor az lesz az. Pont úgy, mint HOBinál. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Jéééé!!! Szép estét! Tomi! Te is itt vagy? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Jéééé!!! Szép estét! Tomi! Te is itt vagy? :unsure: Egyszer-egyszer net elé kerülök... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Tedd sűrjebben! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Egyszer-egyszer net elé kerülök... :unsure: Hát tényleg egyszer-egyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Na voltunk, láttunk, mindenkinek teccik, de......a törlesztő mellett még a rezsi....húzós lesz.....max maradok otthon.... :) de a lényeg, hogy lakás már lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Na voltunk, láttunk, mindenkinek teccik, de......a törlesztő mellett még a rezsi....húzós lesz.....max maradok otthon.... :D de a lényeg, hogy lakás már lesz :unsure: vagy vmi gazdag lakótársat fogsz igénybe venni :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Jó reggelt! Tegnap este gyertyafényes vacsiban volt részünk... az E-on jóvoltából.... délután kezdődött, helyreállt, majd este megint áramszünet volt... és persze olyankor, amikor vihar sem volt. A vihar pont a késői megjavulás után történt. Így összességében tegnap kaptunk 4,5-5 óra áramszünetet! (az már mellékes, hogy az utcai pilács napok óta mesét játszott... hol volt, hol nem volt) EU, 2006.08.03. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 vagy vmi gazdag lakótársat fogsz igénybe venni :D :lol: :) Meggondolandó..... :D Ajánlhatnál valakit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Várj este hétig. Van lottóm! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Sanyi! Te még hiszel a mesékben? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Várj este hétig. Van lottóm! :D Ohhh, "szőke herceg"....Várok, várok... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts