corsarulez Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Rég jártam itt - látom, új tagok is jöttek! Üdv! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Cíjjjaaaa Edit! :D Milyen a házas élet? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Csokolom! Bocs, hogy eltüntem, de családi problematikák vannak! :unsure: Hát volt mit tegnap olvasnom, és látom bővült a kis csapatunk, és jól sikerült a buli :lol: ! Sajna nem lehettem ott de sebaj majd legközelebb! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Szia! Semmi baj! A család fontos! :unsure: És még lesz alkalom bulizni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Szia! Semmi baj! A család fontos! :unsure: És még lesz alkalom bulizni! :) Remélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Remélem! na most melyiket reméled ? :) én azt hittem pesti vagy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Igen pesti..És?????? Budapest-Debrecen nem távolság, és aki szeret minket az meglátogat :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Egyetértek Nyuszival! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Nekem még mindig nem megy a képfeltöltés :) El is felejtettem mondani, van egy új érdeklődönk :unsure: Ha komolyra fordul a dolog, akkor szólok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 feltölti őket!! Helyezd át őket egy galériába, és ott kattints rá egyre addig, míg új ablakba nem jutsz... na ott már előjön a kép. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Úgy értettem a saját képtáramba való felötlés sem, mert mindig kiakad...de mindegy, majd eygszer.A lényeg úgyis Gelkonál van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 nekem ftp-n ment... a sajátomba... :lol: Gelkonál tényleg a lényeg van! :D vizisí :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Sajnos....és a tyúkanyó is :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Azt el is felejtettem... de most már nem fogom!!! :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Azt el is felejtettem... de most már nem fogom!!! :D :lol: :D :unsure: :) kár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Szia Tamás, üdv újra köztünk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Szia Tamás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Üdvözüllek dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Üdv mindenki! nos hát mostmár itt vagyok köztetek,remélem méltó tagja leszek eme társaságnak! szerencsére azért már van akit ismerek,remélem hamarosan a többi klubtaggal is találkozhatok személyesen! :unsure: elég ismeretlen azért pár dolog,de lassan majd kiigazodok a sok beállíás között. relatív sok időm lesz a fórumra is,szerencsére elég laza a melóhelyem. majd a bemutatkozásomban írok részletesebben magamról,az autómról :) és nagyon-nagyon örülök,hogy itt lehetek,és mindenért hatalmas köszönetem nyuszinak!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ha akkora a köszönet, akkor ne legyen nemecsek! :unsure: Amúgy helló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Üdv mindenki! nos hát mostmár itt vagyok köztetekRoszz pénz nem vész el :D és mindenért hatalmas köszönetem nyuszinak!!!!! Hmmm, majd meghálálod :) Ha akkora a köszönet, akkor ne legyen nemecsek! :unsure: Amúgy helló! Szia Sanyi!Mi újság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Hmmm, majd meghálálod :) benne vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Kéne már egy jó kis tali, elég jól gyarapodik a létszám.....De ahhoz ti is kellenétek ám távoli kartársak :unsure: Mi lesz a kirándulásunkkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Semmi különös, meló ezerrel, csak most kicsit kummantok. Gondoltam, megérdemlem. Viszont megint szar az iő. Miért van az, hogy mindíg pont Manta talira baszódik el??? :unsure: Kéne már egy jó kis tali, elég jól gyarapodik a létszám.....De ahhoz ti is kellenétek ám távoli kartársak :) Mi lesz a kirándulásunkkal? Én teljesen meglőttem magam. Részemről elég sok minden kimarad az idén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Nálunk dögmeleg van... :unsure: Jah, mostZamárdiban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts