mackosajt Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Jó reggelt! feldobom a vállamra odamegyek megsímogatom, felcsatolom nyerít egyet :unsure: Ezt képzeljétek mutogatásban, activity közben... ja és persze az én előadásomban. Akkor talán megtudjátok, milyen nyeregről van szó.... :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Jó reggelt! Ezt képzeljétek mutogatásban, activity közben... ja és persze az én előadásomban. Akkor talán megtudjátok, milyen nyeregről van szó.... :unsure: :) :D :lol: szóval a nyerget kellett elmutogatni és Mackó elmutogatta a fenti cselekményeket majd miután senki sem jött rá elmagyarázta h mi is volt :D tölttöm fel a képeket....a videokkal nem tudom mi legyen..darabja 10MB körül van...kéne egy hely ahova fel lehetne rakni csak én nem értek hozzá...szóval help meee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Gelkoca! uw.hu-n regelj egy tárhelyet... pakold fel a cuccokat, asszem 200 Mega mehet.... aztán, hogy ne töröljék, wordben csinálj egy index.htm-et, amiben sorold fel a videókat linkekként. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 üdv kicsit elkerülte a figyelmemet a régió topikja, de már itt vagyok, hála nyuszifül privijének, és remélem egyre aktívabb is leszek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Pedig azt hittem erről már beszéltünk. Na mindegy... én láttalak téged is, meg a kocsidat is... sőt... I_S is... és le is fotóztuk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 üdv kicsit elkerülte a figyelmemet a régió topikja, de már itt vagyok, hála nyuszifül privijének, és remélem egyre aktívabb is leszek :) Szióóóóóóóóóó :D Nos igen a srácok szerint a rábeszélőképességem nem ismer határokat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Szióóóóóóóóóó :D Nos igen a srácok szerint a rábeszélőképességem nem ismer határokat :unsure: senki sem mer ellenkezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Jó Reggelt! Ellenkezni lehetetlen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Jó Reggelt! nemjó....tegnap délután elaludtam,ergó este nem tudtam...4kor lefleküdtem,de 8kor már keltem is mert a szomszéd házon a tetőt csinálják...bár nem is vagyok fáradt.... :unsure: egyébként kis érdekesség: mikor a pasi elkezdte az építkezést szólt előre meg elnézést kért stb...pár nappal késöbb meg kérdezte h a házunk elé állhatnak-e kocsival,legutóbb meg kérdezte h reggel 7kor kezdhetik-e a munkát mert meleg van... mifelénk ritka az ilyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 bezony ám... becsüljétek meg az ilyen szomszédot... persze a következő kérdése nehogy az legyen, hogy "beköltözhetünk önökhöz?" :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 bezony ám... becsüljétek meg az ilyen szomszédot... persze a következő kérdése nehogy az legyen, hogy "beköltözhetünk önökhöz?" :) :D amiért mondjuk nem álomszomszéd az emberünk hogy mióta itt lakik -kb 4-5éve...nem csinált magának egy kocsibejárót és mindig az utcán parkol....van mikor alig lehet kifordulni tőle.főleg az omival :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 az a lényeg, hogy nem malacért vettétek a jogsit, és ti ki tudjátok kerülni. :) milyen lenne, ha ti állnátok hasonlóan, és ő nem bírna kikerülni titeket... most a tetőt csinálja, aztán a falat, majd betonozni fog, és akkor talán lesz kocsibejáró... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 az a lényeg, hogy nem malacért vettétek a jogsit, és ti ki tudjátok kerülni. :unsure: ha úgy áll a felhajtóval szembe akkor hiába nem vettük a jogsit és sem az én mattigomnak sem anyám 17es alufelnijeinek nem tesz jót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Így már más a leányzó(anyázós) fekvése! :unsure: ti is menjetek át, hogy megkérdeznétek, nem lehetne-e másképp megállni a géppel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Így már más a leányzó(anyázós) fekvése! :D ti is menjetek át, hogy megkérdeznétek, nem lehetne-e másképp megállni a géppel? mindig megigéri h megjavul :) nem bírok az uw.hu-val...ftp :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 nekem a Total commander a feltöltés a háttérben részt kedveli vele... csak nekem teli van a tárhelyem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 csak nekem teli van a tárhelyem... ha te úgy hívod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Igen! Úgy! mert én arra is gondoltam... nekem nem az jut mindenről az eszembe... nekem nem piszkos a fantáziám! :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Igen! Úgy! mert én arra is gondoltam... nekem nem az jut mindenről az eszembe... nekem nem piszkos a fantáziám! :unsure: :) :D jah aki házas :lol: :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 :) majd megtudod te is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 :D majd megtudod te is! :unsure: Gelko nem sétál bele ilyen könnyen egy csapdába. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ki beszél itt csapdáról?! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Köszönöm a meghívást, :-)) de felhomályosítanálak Nyuszi, hogy ez nem caht, hanem fórum, vannak bizonyos netes fogalmak, amelyeket ha keverünk, akkor eltévedünk ittott. nyó én most már idetaláltam húúúúúúúúú, chat lesz majd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Hello! Azért "chat", mert itt mindenről lehet beszélni, semmi sem számít OFF Topic-nak. :unsure: Örülök, hogy idetaláltál hozzánk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Köszönöm a meghívást, :-)) de felhomályosítanálak Nyuszi, hogy ez nem caht, hanem fórum, vannak bizonyos netes fogalmak, amelyeket ha keverünk, akkor eltévedünk ittott. nyó én most már idetaláltam húúúúúúúúú, chat lesz majd? na hello....bocs akkor....csak nekem ez olyan egyértelműnek tünt :unsure: de a lényeg hogy itt vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts