Vascona Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Sziasztok! Jó bulit mégegyszer minden kedves debreceninek! Na maj minnyá fehílak én benneteket! :D Sanyi! Gratula a tütü-höz,irigyellek nagyon,de azért nem annyira hogy ne örüljek hogy te örülsz! :unsure: Na de én is haladok ám lassan,egyre több tényezőt pipálhatok ki azon a listán amelyen az autómhoz szükséges dolgok vannak feltüntetve :) Jó hétvégét mindenkinek! Jaa,Sanyi! Sütiiiiiiii :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Kösz a gratulát, de akárhogy is nézzük, attól még, hogy gurul, még nem az enyém van előrébb, hanem a tiéd. Neked már megvan a végleges motorod, ki vagy lakatolva, meg vagy szélesítve, nekem meg még lóg a bele, a motortérben csak a blokk van rögzítve. Mindhárom computerem, a légmennyiség mérőm (amin még nincs szűrő), és a kiegyelítőtartályom is lóg. Ja, és a kasztni nagy rakás rozsda. Úgyhogy inkább én irígykednék, de azért hagyom, hogy örülj, hogy örülök! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Jó Reggelt! Jelentem errefelé csak Roli telefonhívása után volt nagyobb szél, eső persze időnként volt, de nem vészes... Nagyon jó kis buli volt, sajnálom, hogy csak ennyien voltunk. A végén activitiztünk, na azt nekem nem kellett volna, de akkor a többiek nem röhögtek volna annyit! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2006 Halihóóóó Mantababy belőlem egy is sokkkkkk :D Srácok szerintem irtó jó buli volt, igaz a végén én már annyit röhögtem, hogy ahangom is elment, majd este írok is az élménytopicba :unsure: Igaz lehettünk vlna többen, de bemelegítésnek megtette :lol: Jövöhéten a folytatást?Mondjuk péntek este? Mackó!Ezt csak neked :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Mackó!Ezt csak neked :unsure: :) http://www.kepfeltoltes.hu/060730/08_13108...ltoltes.hu_.jpg Jó, hogy pont ezt nem vette fel Gelko! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2006 Ezt pont nem???? :unsure: :lol: Á, pedig ez vitte a pálmát :) :D Na megyek, mert csak Hobiért ugrottam haza, a fiatalságot kint hagytam, majd a cuccaidat valamikor leviszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Mentek A stadionba? milyen cuccaimat?? Ami maradt, majd legközelebb jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Sziasztok ! Nagyon sajnálom amiért nem tudtam menni a tegnapi sütkérezésre. :unsure: Mentegetőzni nem akarok de higgyétek el nyomós okok miatt kellett nélkülöznöm számomra oly kedves társaságotokat. A probléma kijavítása folyamatban van s talán legközelebb már ott lehetek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Nem kell mentegetőzni! Nem szedjük le a fejed! :lol: Megjöttem a deviltuning taliról... igen kisbetű... szerintem csak ennyi... többségében vérszegény járgányok vadállatnak álcázva. :D I_S-ékkel is összefutottam... közösen sajnálkoztunk... a testfestett meg nem testfestett top-less lányokat meg hagyjuk... Nem akarok nagyképű lenni, de biza Ildi 3 szülés után is csinosabb tőlük!!! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2006 Én is megérkeztem...nagy nehézségek árán sikerült kijutnunk az állomásra. Remélem Gelkoca azért még majd beülsz mellém...... :unsure: És ne feledd el, hogy hamarosan visszavárunk. A mai napunk a pihenés jegyében telt, bár én keveset aludtam...de még bírom:-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 MIféle nehézségek? Gelko szerintem bátor! Bizti beül majd még máskor is melléd! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2006 hmmm nem tudom... :unsure: Kirándultunk Biribe, Tamás falujába :) Mert reggel Tamás nem tudott elköszönni :D Hát meglátogattuk otthon. Kb normál esetben 1 óra az út, és mi 15:45körül indultunk, Gelko vonata pedig 17:42-kor Debrecenből. És ebben az volt gáz, hogy a kertből indultunk....és kapkodás volt, és még ebédelni sem tudtunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Magyarul gyorsabbat mutatott néha a km óra, mint a megengedett tempó, de valójában nem hajtottál gyorsan! :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2006 Nem...nem erről va szó, hanem, hogy én eléggé rutintalan vagyok, és ha egy vezetni tudó ember ül mellettem akkor meg még inkább zavarban vagyok.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Na nem hiszem el! Akkor tessék gyakorolni... tudom, drága a benzin... de tessék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2006 :) ok Na írtam volna a besámolót, de a képeket nem tom feltölteni, szal várnotok kell. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 na azzal szívok én is... a képekkel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2006 na azzal szívok én is... a képekkel. :unsure: miért????neked sem műxik, vagy más baj van???? Nekem egy dolog fáj nagyon....hogy nem lett felkamerázva a nyereg :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 a kep.tar.hu vacakol... a nyerges dolgot meg nem bánom, mert így mi tudjuk milyen volt, a többiek meg bánhatják... I_S-éknek jövő hét nem jó... Erikának szülinapja lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2006 Akkor majd kiötlünk valami időpontot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 a kep.tar.hu vacakol... a nyerges dolgot meg nem bánom, mert így mi tudjuk milyen volt, a többiek meg bánhatják... I_S-éknek jövő hét nem jó... Erikának szülinapja lesz. feldobom a vállamra odamegyek megsímogatom, felcsatolom nyerít egyet :unsure: fél 10re haza is értem... nagyon szuper volt a hétvége...köszönöm Nyuszinak, Anaminak,Tamásnak (nagyon örülök h megismertem) h pátyolgattak, 36 fokban várost mutogattak,állatkertbe jöttek velem :D -ott volt lószerszám :) etettek,itattak,altattak:) az este fergeteges volt annak ellenére h a grill füstbe ment :lol: de helyette sütögettünk... mai nap meg jót lazultunk és mégnagyonsokszorBOCSI h el kellett mennünk kirándulni Tamáshoz:( képeket majd rakosgatok bár sok a cenzúráznivaló:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Halihóóóó Mantababy belőlem egy is sokkkkkk :lol: Mackó!Ezt csak neked :unsure: :) http://www.kepfeltoltes.hu/060730/08_13108...ltoltes.hu_.jpg te pont elegen vagytok :D ez a nyerges sztory meg erdekel, ne feledjetek lovasz a szakmam. szoljatok ha kell valami szaktanacs! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 ez a nyerges sztory meg erdekel, ne feledjetek lovasz a szakmam. szoljatok ha kell valami szaktanacs! :) Mackó nagyon profi a témában :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Mackó nagyon profi a témában :unsure: akkor ez szakmai megbeszeles targyat kepezi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Sziasztok lovászok! Örülök neki hogy ilyen lett a buli! :unsure: Én meg éppen nyaralok Vonyarcvashegyen :D Persze hoztam laptopot meg telefont hogy azért benneteket nyomon tudjalak követni! Ma még jó idő lesz ránk állítólag,aztán meg vége mindennek :) Engem is érdekelne ám ez a nyerges sztori! Mackó micsináltál? Szép napot,és jó munkát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts