mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Ilyen versenyt ne hirdess, mert nekünk már van képünk Sanyiról sör nélkül... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Akkor szerintem máris buktad! :) Valaki képtárában láttam olyat, hogy a foltozott munkásruhában zsebre dugott kézzel vigyorogva focizok. Szerintem az a győztes kép. Persze én elfogult vagyok, az én véleményem nem számít, majd a jelentkezők közül te döntesz, mert te szponzorálod a versenyt! :unsure: Nektek meg jó sütögetést Mackó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Meg ott a kajálós kép is, amikor tanítod a népet! :unsure: Ott sincs sör! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 No igen, az is jó! :unsure: Lehet, hogy szüleimtől örököltem egy kisfoto-gént? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Lehet! :unsure: De ratyi meleg van!!! esőt kérek... de csak keveset, hogy tudjunk sütögetni, de hüljön az idő... vagy csak felhőket és egy pici szelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Persze-persze! Most elkezdjek idézgetni a tavasz elején írt hozzászólásodból párat? Ha ez kellett neked, akkor tűrjél! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Jól van! Értettem! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Node mostmár kapkodd magad Nyuszizni, mert le leszek tolva, hogy én tartottalak fel. Aztán hogy nézek én utána szeretve tisztelt főnökasszonyunk szép szemébe? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Kapkodom magam! :) Csak anyámék késlekednek, hogy vigyázzanak a skacokra, mert közben sikerült elintézni, és így Ildi is tud jönni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Ilyen versenyt ne hirdess, mert nekünk már van képünk Sanyiról sör nélkül... :lol: az nem is lehett Sanyi :unsure: nem hiszek nektek :) legkozelebb ne csak autoszepsegversenyt hirdessetek , hanem Sanyi foto verseenyt. az a kisfoto-gen, meg egy picifoto-gen baba lehet, amilyen X -labakat tudsz produkalni :D !!! egyedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Tudod X lábakkal szélesebb a nyomtáv, ezért stabilabb vagyok kanyarban! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Tudod X lábakkal szélesebb a nyomtáv, ezért stabilabb vagyok kanyarban! :) aha, en meg azert hiztam ilyen sokat mert nem szeretek telen fazni es a fokaktol tanultam , hogy kell magamat hoszigetelni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Látod, látod! És ezeket az aprócska jó dolgokat az életünkben kicsúfolják az átlagos emberek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Látod, látod! És ezeket az aprócska jó dolgokat az életünkben kicsúfolják az átlagos emberek! :) ja, szornyu. pedig csak praktikusak vangyunk :unsure: csak az a baj,hogy a repulon fizetni kell a "tulsulyert"!!! :D de az x labakert nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Hű de nagyon megjegyezted! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Anyámék még mindig sehol... Nyuszi ki fog nyírni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Hű de nagyon megjegyezted! :) ja, olyan vagyok, mint az elefant, nem felejtek!!!( a mereteim ME'G kisebbek :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2006 Mackó, még most értünk haza, találkoztun Balázskával is :unsure: Most indulok még mi is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Akkor senki sincs még elkésve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 :) Most indulok még mi is vigyazz a nyelvtani ragokkal :unsure: meg azt hisszuk sokan vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 vigyazz a nyelvtani ragokkal :unsure: meg azt hisszuk sokan vagy. Sokan vagyok, de nem vagyok elegen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Sokan vagyok, de nem vagyok elegen! :) :unsure: 1 mindenkiert, mindenki 1-ert, szoval en vagyok a 4 testor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Egy mindenkiért, és mindenki értem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 mindenki erted? de ha sokan vagytok akkor az azt jelenti, hogy magadnak valo vagy :unsure: sokat kepzelsz magadrol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 A Disco patkányokból idézve: Ááá, dehogy! Naná! :unsure: (persze ez azért nem pont így van. Vagy mégis??? :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts