nyuszifül Elküldve Július28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2006 Szóltam I_Snek is, SzaboT-nak is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Jöhetek már délután, bár ez attól függ mikorra végzünk a avárosnézéssel. Hugod szerint fél óra az egész :) okosak azt mondják h Icre foglalni kellett volna jegyet...én nemtom nem ültem még olyanon :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2006 Hugod szerint fél óra az egész :) okosak azt mondják h Icre foglalni kellett volna jegyet...én nemtom nem ültem még olyanon :unsure: Igen kellett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Igen kellett volna :unsure: megoldom én...max nagyobb lesz a kaland :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Gelko a kalandor! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Jó Reggelt! sütögetésre fel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2006 srácok, rossz hírem van.csinálják az utat a dűlőben....kövezik, lehet máshonnan kell bemenni.ha a közelben jártok szóljatok, és kimegyek értetek. az új útvonal amúgy tovább egyenesen, és az éles kanyar után jobbra van egy utca, ott befordulni. Ja és végre itt van Gelkoca :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Na akkor telefonos segítséget lehet igánybe fogom venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Srácok! Nagyon hibátlanságos hétvégét,és jó bulizást opelkedést kívánok nektek,és persze nagyon jó időt mindehhez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Köszönjük! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Hasonló jóságokatt kívánok innen! Ja, csak úgy megjegyzem, hogy már nálam az autóm, és megy mint a veszedelem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Jo bulit es kellemes hehtvget minden otthoni opelesnek :unsure: jovo heten felig meddig csatlakozom! :) Sanyi gratula a verdahoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Hasonló jóságokatt kívánok innen! Ja, csak úgy megjegyzem, hogy már nálam az autóm, és megy mint a veszedelem! :unsure: akkor akár le is száguldhatnál! :) Köszönjük a jókívánságokat... tolmácsoljuk majd Nyusziéknak is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Két bibi van a dologban: 1. rég volt fizetés; nem ismerem a fogyasztást 2. éjszakára mennem kell dolgozni. :) Sanyi gratula a verdahoz. Köszke! Mondhatnám azt is, hogy a sárga taxi előállt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 TUdod Sanyi, hogy csak "vicceltem"... bár igazából már régen láttam(tuk) a képesebbik feledet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Nem mintha a nem képes annyira érdekelne téged! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Kötözködsz? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Kötözködsz? :unsure: :) azt hiszem, csak jo kepet akar vagni a keptelen kijelentesedhez, miszerint regen lattad a kepes felet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Nem képtelen az a kijelentésem! :) Ezzel képben vagyok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Kötözködsz? :unsure: :) Ja! :lol: Node hogy ne legyetek nélkülem, lélekben veletek vagyok! Addig is itt egy igazi klasszikus S.S. kép, a képes felemmel (oldalt pedig Ildi képteélenével :D): Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Ez már nem képtelenség! Ez Sanyi! Képzeljétek el! A képen épp egy sörrel! :unsure: Sör nélkül már ez a kép is képtelenség lenne... még képzeletben is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 hat nem tudom ,de valamilyen fotos kepessegem lehet. akkor lattam Sanyit eletemben eloszor, ez volt az elso kep amit keszitettem rola es pont sor volt a kezeben. azonnal lefotoztam a lenyeget, a kisugarzasa a kepnek minent elarul. :unsure: tipikus, lenyegretoro. ez Sanyi!!!nem csalas nem amitas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Nem akarok kekeckedni, de nagy tehettség nem kellett azon a hétvégén senkinek, hogy sörrel a kezemben lekapjon. :unsure: Bár kétségtelen, hogy ez a legjobban sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Talán amikor fociztál, akkor nem volt sör a kezedben... :) én lassacskán szedem a sátorfámat, mert Nyuszi leszedi a fejemet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 opsz!!! :unsure: akkor kis versenyt hirdetek: akinek sikerul Sanyirol egy jo kepet csinalnia ahol NINCS sor a kezeeben, ism:NINCS !! annak 10 doboz sort adok ajanndekba :) de a kepnek sugallnia kell Sanyi jellemet, kisugarzasat, lelkiallapotat........na ez nehez lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts