Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Jöhetek már délután, bár ez attól függ mikorra végzünk a avárosnézéssel.

Hugod szerint fél óra az egész :)

okosak azt mondják h Icre foglalni kellett volna jegyet...én nemtom nem ültem még olyanon :unsure:

Elküldve

srácok, rossz hírem van.csinálják az utat a dűlőben....kövezik, lehet máshonnan kell bemenni.ha a közelben jártok szóljatok, és kimegyek értetek.

az új útvonal amúgy tovább egyenesen, és az éles kanyar után jobbra van egy utca, ott befordulni.

Ja és végre itt van Gelkoca :unsure:

Elküldve
Hasonló jóságokatt kívánok innen! Ja, csak úgy megjegyzem, hogy már nálam az autóm, és megy mint a veszedelem! :unsure:

akkor akár le is száguldhatnál! :)

Köszönjük a jókívánságokat... tolmácsoljuk majd Nyusziéknak is!

Elküldve

Két bibi van a dologban:

1. rég volt fizetés; nem ismerem a fogyasztást

2. éjszakára mennem kell dolgozni. :)

Sanyi gratula a verdahoz.

Köszke! Mondhatnám azt is, hogy a sárga taxi előállt! :unsure:

Elküldve
Kötözködsz? :unsure: :)

Ja! :lol: Node hogy ne legyetek nélkülem, lélekben veletek vagyok!

Addig is itt egy igazi klasszikus S.S. kép, a képes felemmel (oldalt pedig Ildi képteélenével :D):

gallery_2711_56_50383.jpg

Elküldve

hat nem tudom ,de valamilyen fotos kepessegem lehet. akkor lattam Sanyit eletemben eloszor, ez volt az elso kep amit keszitettem rola es pont sor volt a kezeben. azonnal lefotoztam a lenyeget, a kisugarzasa a kepnek minent elarul. :unsure: tipikus, lenyegretoro. ez Sanyi!!!nem csalas nem amitas

Elküldve

opsz!!! :unsure: akkor kis versenyt hirdetek: akinek sikerul Sanyirol egy jo kepet csinalnia ahol NINCS sor a kezeeben, ism:NINCS !! annak 10 doboz sort adok ajanndekba :) de a kepnek sugallnia kell Sanyi jellemet, kisugarzasat, lelkiallapotat........na ez nehez lesz. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.