Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Ó, addigra szerintem a tökömig fog érni a szakállam, mire ez újra gurulni fog, addig meg felesleges gratulálni... Bár, már tegnap olyan ötletem is volt, hogy a Manta projekt pihizne, és a Rekinek kellene nekiugrani ezerrel. Persze ez még sok mindenen múlhat. Kezdjük azzal, hogy ideadja-e a srác. Mondjuk, úgy mondta, hogy eddig úgy volt velük, hogy ami kell, azt kiszedi, a kasztnik meg mentek volna kilóra. No, ezt nem hagyhatjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Sanyi ezt ne is hagyd! Nálad legalább még biztosan nem lesz belőle vasáru jópár évig,főleg ha össze is rakod! Nem hajtom magam,de megyek mostmár be dolgozni,mert reggel újra megyek Kanizsára munka után,és megint ne lesz aki aludjon helyettem...Ja,írtam a naplómba ahogy ígértem... Jó pihenést mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 Heyho! már csak egy nap, azaz kettő...de ki számolja? :unsure: Szóval szalonnát és zöldséget veszek, ha valaki akar még külön grillezni, illetve húst sütni, akkor azt kérném azt mki hozzon magának....és innivalót is...tudom mindenivók vagyunk....de nem vállalom be az italvásárlást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Igen is főnökasszony...! :unsure: :) :D Hú! ma még alig írtunk ide!!! Húzzunk bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 Igen is főnökasszony...! :unsure: :) :D Hú! ma még alig írtunk ide!!! Húzzunk bele! :) Hát sanja én a kéziféket fogom inkább húzni :D A legközelebbi szlalomozáson én is indulni akarok :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Hát sanja én a kéziféket fogom inkább húzni :lol: A legközelebbi szlalomozáson én is indulni akarok :unsure: :) :D Mi a manó? Kedvet kaptál hozzá? pedig csak kívülről szemlélted! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 :lol: Mi a manó? Kedvet kaptál hozzá? pedig csak kívülről szemlélted! :) Kedvem mindig is volt hozzá, csak tehetségem nincsen :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Kedvem mindig is volt hozzá, csak tehetségem nincsen :) :unsure: Ezzel én is így vagyok.... szerinted miért csak 2x próbálkoztam?... másodjára ráadásul pocsékra sikeredett Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 Lakásprojekt?intéztetek vmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Sajna most nem adhattunk be már rá semmit, de lehet, hogy újra kiírják, és olcsóbban akár... akkor viszont rácsapunk, mert max. 2-300-ból fel lehet újítani, és 3,5 misit megér, még ha jelenleg csak vegyestüzeléses a fűtése Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 a vegyestüzelés a legjobb, sokak szerint. 3,5????az jó ár, én meg azt sem tudom hol nézzek, hogy ne csillagászati árakat mondjanak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 És ha hozzáteszem, hogy ezt 10% befizetésétől, 25 évre, fix 4,5%-al is lehet fizetni!!! és garantált a futamidő végéig..... Csak az kell, hogy most ne nyerje el senki, aztán 2. körben majd mi! 2 szoba, nagy konyha, nagy fürcsiszoba, wc, spájz, belső biriglitároló, előszoba... a telek 1/4-e.... villany, víz, csatorna.... onli gáz nincs, de az meg ha nagyon akarjuk akkor ott a nagytartályos.... anyámék 3 háztömbre... gyerekre lenne aki vigyázzon( lehet amúgy anyám rokkantnyugis lesz.... :unsure: sajnos valós bajjal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 Sajnálom... nos igen ez téyleg nektek való lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 Üdvözüljük új tagunkat, Endlos személyében. Azt hiszem érdekes színfolt lesz a csapatban!Remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk vele :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 No, akkor mesélj csak! Milyen autója van, merre lakik (a szexció fele a kanyarban sincs :unsure:), és miért is lesz üde színfolt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 No, akkor mesélj csak! Milyen autója van, merre lakik (a szexció fele a kanyarban sincs :)), és miért is lesz üde színfolt? ööööö, hát.....én nem sokat tudok róla :unsure: :D Egy kadettja van, és saját bevallása szeritn művészember.amit a látottak alapján igazolok én is, és márcsak ezért is üde színfolt :lol: meg azért is, mert ha valaki nem is az, nálunk tuti azzá válik :D Ja, és debreceni. már szervezem vele a talit :) Mikro jössz errefelé, majd valmikor?esetleg, netántán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Én már semmit se merek mondani. Az a lényeg, hogy a fékem már egyben van, a tápszivattyúm viszont behalt (a retkes tartály miatt), ami viszont újonnan állítólag 75000 Ft. Úgyhogy most azt vadászok. Jövőhét vasárnap megyek Szegedre, de sajna Debrecenre már nem lesz időm. De tuti megyek még az idén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 Szegedre???na szép, múlt héten kellett volna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Gelkónak leírtam az okot, miért nem mentem. Jövőhéten viszont Melindát viszem haza a Ferihegyről Algyőre. Beígértem még Soltvadkerten neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 Gelkónak leírtam az okot, miért nem mentem. Jövőhéten viszont Melindát viszem haza a Ferihegyről Algyőre. Beígértem még Soltvadkerten neki. ezt meg valahogy sejtettem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Melyik részét? Az okot, hogy miért nem mentem, vagy a szegedi utam célját? Bár, egy boszi mindkettőt tudhatja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 Melyik részét? Az okot, hogy miért nem mentem, vagy a szegedi utam célját? Bár, egy boszi mindkettőt tudhatja... :) Most épp a szegedire gondoltam...csak hülyén idéztem...oylan szétszórt vagyok mostanában :D Boszi...kicsit elhagyott a varázserőm mostanában...elfáradtam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Akárcsak a többi boszi. Valahogy el lett felejtve az O.B.O.A. De te pihizd ki magad sürgősen! Mert mi Rolival még csak elvagyunk, kihajtjuk magunkat, de ha azt halljuk, hogy el vagy fáradva, rosszul érzed magad, stb, akkor nekünk is rossz kedvünk lesz, és elhagy az erőnk, így később tudunk csak megpörgetni az Asconával és a Mantával... Ui: a szoknya alatt akkor legyen egy kis ruhadarab, mert veszélyes a centripetális erő!!! :unsure: (bár nem bánom azt se, ha nincs :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2006 Azt a patront már ellőttem a múltkor a gokartnál, szóval most nem szeretnék semmiből sem kimaradni :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Akkor remek! :unsure: De a felajánlás, hogy megtanítalak pörgetni, még mindíg áll! Pláne, hogy versenyzői ambíciókról írkáltál az előbb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts