nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na megyek, kocsikázok kicsit.....hátha jobb kedvem lesz. Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Szia! :) Jó kocsikázást! Látom téged sem érdekel a benzin ára... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Szia! :D Jó kocsikázást! Látom téged sem érdekel a benzin ára... :unsure: A kedvem érdekel....és ha nem jutok ki a gödörből, akkor úgysem lépek előre, ennyit megér egy tank benzin :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Veled vagyok.... menjünk még egy kőőőőőrt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Veled vagyok.... menjünk még egy kőőőőőrt!!! :) Szólhattál volna tegnap :D bár akkor még rosszabb passzban voltam voltunk....gondolom ez látszott is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Igazán nekem fel sem tűnt... elég jól eldumcsiztunk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Igazán nekem fel sem tűnt... elég jól eldumcsiztunk! :unsure: Akkor mégiscsak formában vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Akkor mégiscsak formában vagyok :) A mai fórumozásomat elnézve alighanem én is.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A mai fórumozásomat elnézve alighanem én is.... :unsure: Én csak akartam írni hogy lehet hogy csak a rossz idő miatt megy így a fórum? Ezek szerint kedvetek is van hozzá! Én nyuszit irígylem...ő kocsikázik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Kedv... ilyen melegben ami felénk van, nem sok kedvem volt kimozdulni a "hűs" szobából.... inkább nevezzük így a dolgot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Azo gondolkozom, hogy Sanyi ilyen vékony, vagy a manta volt off-road? Elég laposak a Manták. Na ja, de a 17 collos felni rásegít a hasmagasságra... Én nyuszit irígylem...ő kocsikázik! Jaja, én is majdnem elkönnyeztem magam, amikor a kocsikázásról írt... :unsure: Roli, tegnap vártam egész nap a telefonod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Roli, tegnap vártam egész nap a telefonod... Ne haragudj Sanyim,de nagyon későn indultam el pestről,így is 21:45-re értem vissza,és 22-től már dolgoztam...Meg hát elég karcsú volt nekem is a szombat éjjel,vasárnap délbe keltünk... Szóval semmiképp nem tudtam volna leszállni a vonatról...ne hari Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 No, ezért öri hari! :unsure: Ugyan, semmi gond! Már akkor sejtettem, hogy ez volt a probléma, amikor említetted, hogy az Omi alá feküdtél. Kocsi alá nem fekszik csak úgy egy egyszeri halandó. Én már csak tudom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 No, ezért öri hari! :unsure: Ugyan, semmi gond! Már akkor sejtettem, hogy ez volt a probléma, amikor említetted, hogy az Omi alá feküdtél. Kocsi alá nem fekszik csak úgy egy egyszeri halandó. Én már csak tudom! :lol: Télleg ne hari! Amúgy nem igazán alatta feküdtem,hanem inkább mellette,mintha hozzábújtam volna :) Aztán Tas gondolom megtalált,és fel akart tölteni álmomban(mindig tátott szájjal alszok) egy kis pezsgővel :D Na hát úgy feltöltött,hogy a tüdőmbe is jutott,mikor borította,épp akkor vettem levegőt,és letüdőztem a pezsgőt...Mondanom sem kell,egyből felébredtem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Hujjuj, az nagyon veszélyes! Van egy olyan képsorozatom, hogy ne aludj el buli közben! :unsure: Nagyon vadak tudnak ám lenni a haverok, ha előbb dőlsz ki nálluk. Más. Roli, végre megtaláltam! (igaz, már rég nem aktuális, de akkor is gyönyörű! :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Sanyi! Ez gyönyörű... és sosem veszít aktualitásából! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Sanyi! Ez gyönyörű... és sosem veszít aktualitásából! :unsure: Csokolom! fehér lett a Sanyi kocsija? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Nem... szó sincs róla... :unsure: Ez "csak" egy kép, amit 1 hete keresett Sanyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Most találtam magamról, ezt nézzétek meg! http://www.bm.hu/police/orezred/kepek/2004...egovernance.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Te vagy a legfontosabb ember a képen! Blairnek nem áll jól a rózsaszín ing! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Te vagy a legfontosabb ember a képen! Blairnek nem áll jól a rózsaszín ing! :unsure: :) Pedig ez annyíra de annyíra titkos kép volt, most pedig felrakták az internetre! Sajna mennem kell dolgozni, sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Szia! Jó munkát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Pedig ez annyíra de annyíra titkos kép volt, most pedig felrakták az internetre! Sajna mennem kell dolgozni, sziasztok! Jó lett a kép. Nekem csak Petivel van egy közös fotóm. :) Jó melót! Vigyázz magadra. Meg másokra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Jó lett a kép. Nekem csak Petivel van egy közös fotóm. :) Jó melót! Vigyázz magadra. Meg másokra. :unsure: MIlyen Petivel??? Mutasd meg lécci.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 (edited) MIlyen Petivel??? Mutasd meg lécci.... :D Feri elődje Petivel. :lol: Mingyárt szerzek képet, csak megint a webftp rosszalkodik...:) Ittvan... Vicces kép, jó régen volt... :unsure: Módosítva Július25, 2006 : Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts